o καιρος θα δειξει... Αλλοι λενε οτι ι τιταν θα αντεξει στη αλλαγη και αλλοι οχι. Αφου ακομα βλεπεις με τη γατουλα σου χωρις προβλημα γνωμη μου ειναι να περιμενεις μεχρι τελους και αν ολα πανε καλα για την τιταν, και για την γατουλα οχι, τοτε να αγορασεις. Για την 1.7 δεν νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη διοτι δεν υπαρχει υποστηριξη ενω για την τιταν υπαρχει.
diladi ores ores nomizo oti kapoia pragmata ta kanete epitides!!!!!
ti na po? imarton poia!!
ta exoume pei 1000000 fores! den anoigoume kainouria themata otan iparxei idi ena anoikto thema pou kaliptei tin erotisi mas!!!!
vlaxomagkies omos iparxoun panta!!!!!![]()
Παιδια γεια σας !εχω μια tita και θελω να της περασω τα προγραμματα !!Γνωριζει κάποιος να μου πει τι διαδικασία χρειάζεται και με ποια σειρα??Ευχαριστω!
Βλέπω η τιτα μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι ε;
Όλοι έχουν και από μια τιτα....
Loipon..den kserw an exei anaferthei alla me ton kainourio loader gia tita ola doulevoun mia xara.. kartes pou vgazan eeprom fail me ton kainourio loader doulevoun mia xara..
Episis enw me tou avgoustou ta arxeia de mporousa na paiksw me cccam sto diko mou programmer ston dreambox kai xreiazomoun newcs me arxeia oktovriou doulevei mia xara mono me cccam. To mono kako einai pws den exoun cy.
An gnwrizei kapoios as mas pei an grafontai kai se laptop me ton kainourio loader. Milaw panta gia ton T3Loader.
Mia paratirisi... kaipoia arxeia den ta diavazei o loader an den exoun ti swsti onomasia me tis katw pavles.
Φίλε μου δεν ξέρω αλλά πολύ μπερδεμένα μας τα λες. Τώρα ή ο δικό σου δεν στα είπε καλά ή εσύ τα μεταφέρεις μπερδεμένα, γιατί εν ολίγης η γάτα σε οποιαδήποτε version OS να είναι 1.4 ή 1.7 εκτός από την Gold που νομίζω είναι v1.6 αν κλείσουν θα κλείσουν όλες είτε γιατί δεν υποστιρήζοντε ώστε να βγάλουν νέα φιλέτα για τα νέα δεδομένα τα σύμφωνα με την avon είτε γιατί δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα νέα δεδομένα της Avon.
Τέλος για την τιτα που τίποτα δεν αποκλείεται είναι άλλα τα δεδομένα.
Τώρα εσύ τα λες αυτά Satgeo.? εκτός αν εννοείς πως απλά δεν υπάρχουν ενεργά φιλέτα για άλλα μπουκέτα όπου για HotBird σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω (υπάρχουν όμως ακόμα μερικά) ενώ για π.χ. Astra το ίδιο και περισσότερα.
Φιλικά.
Χαιρετώ.
Υ.Γ Από την άλλη φιλέτα για άλλα μπουκέτα μπορούν να Lagaristoun και να τα ξυπνήσουμε με τις αντίστοιχες C3 Lines, όπως κάνουμε σε φιλέτα της Avon. Τα τελευταία που έχουν ανεβεί στο forum από Repeir C3 ή CB Lines δίνουν φως. Νομίζω τα 1-2 τελευταία φωτίζουν ακόμα και μιλάμε για HotBird.
File mou an 8es pes mou Gia pion Loader milas giati Kati tetoio den exei Pesei stin antilipsi mou, ektos an milas Gia ton Loader Titanium 1-2 pou nai men einai Gia Tita1 Kai Tita2 alla mporoume kallista apo afton fortonoume ta arxeia Kai taizoume tin tita2, OS 03.01 diladi tin nea tita pou poloi tin lene tita3.
Telos to oti den tin diavaze/diavazei tin tita to EMU Ccc@m einai ka8ara diko sou provlima..! An 8es gine pio analitikos oson afora ton "neo loader" pou Les.
Xaireto