τα εχω περαση ολα 23 /8 13/10 15/11 16/12 αλα σκοταδι μονο τα ιταλικα sct ειχα για λιγο φωσ και εκλεισαν
τα εχω περαση ολα 23 /8 13/10 15/11 16/12 αλα σκοταδι μονο τα ιταλικα sct ειχα για λιγο φωσ και εκλεισαν
Paidia to Cy telos... Tha iparksei sti sinexeia kati gia tis gates mas?
Erwtisi : H tita anoigei akoma Cy i oxi?
................
Παρακολουθω εδω και καιρό τι θα γινει με τις γατες και να πάμε σε τιτα . Επειδή η Μ@l@ko θα παει σε αντιμετρα να μας κλεισει εσεις τι λετε να προβει καποιος σε τιτα η να περιμενει καινουργιες κάρτες που αν και οταν βγουν ? Τι προτεινετε
Κι όμως νομίζω ότι τα τελευταία 2 αρχεία έχουν μια πολύ μικρή διαφορά, όχι ως προς το περιεχόμενο, αλλά ως προς τον προγραμματισμό. Το προτελευταίο φορτώνεται μόνο με EMK, ενώ το τελευταίο και με Gammaloader. Αυτό διαπίστωσα εγώ. Κατά τ' άλλα είναι πράγματι ίδια και απαράλλαχτα.
gnorizei kapoios me poio fileto paizoun akoma ta kipriaka????
kai se mena kleisane simera....
Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι θελουν να κανουν αυτοι της ακατανομαστης. μοιρασαν νεες καρτες εχουν ετοιμο να αλλαξουν συστημα ειναι ετοιμοι να παντρεψουν δεκτες με καρτες ακουμε απο συζητησεις οτι αυτο θα γινει αρκετα συντομα .και καθονται και αλλαζουν τα hsn και τους προβιητερ για να δημιουργησουν προβλημα στα γατια? λεω τωρα εγω.
simera kleisane kai ta teleutaia string gia kupriaka, exw duo gatia pou ta katharise h kuria, kai paizane mia xara apo to kalokairi, ante na doume ti allo mas etoimazoun.