Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε παιδιά είναι τα πράγματα. Κυρίως γι' αυτό το γατάκι πασχίζουμε οι περισσότεροι αυτές τις μέρες. Έχω βοηθήσει φίλους μου που δεν έχουν καθόλου ιδέα με το άθλημα να αναστήσουν το δικό τους με το αρχείο του satkiwi, σε κάποιους άλλους παίζει ακόμα ο γνωστός γίγαντας που έχει καταντήσει νάνος και εγώ/εμείς παλεύουμε ακόμα να βγάλουμε άκρη για τα συγκεκριμένα γατάκια του FA5.
Με το Αυγουστιάτικο log κατάφερα να βρω 3 ενεργά HSN από διαφορετικά αρχεία, που μου έκαναν πετυχημένο emmulation και έδωσαν άλλο prov00 στη γατούλα, αλλά όταν τα έβαλα μετά στο δέκτη, πάπαλα, γιατί προφανώς έχουν κλείσει πλέον στο μεσοδιάστημα κι αυτά. Οπότε ακόμα στο ψάξιμο...
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Το ενεργό HSN των καρτών του satkiwi σε σχέση με αυτές του FA5 διαφέρουν μόνο για ένα ψηφίο. Σ' εμένα τουλάχιστον έτσι βγαίνει. Τα πέντε ψηφία είναι ίδια και το ένα από αυτά, για την ακρίβεια το πέμτπο από τα έξι, είναι διαφορετικό.
Δεν γίνεται να το σπρώξουμε λίγο με το χέρι, έστω να γυρίσουμε το κατάλληλο γρανάζι (όπως κάνουν κάποιοι "ανεκδιήγητοι" που γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ πριν πουλήσουν το μεταχειρισμένο αμάξι τους) για να γίνει ολόιδιο και να μας παίξει κι εμάς;