Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 229 of 935 FirstFirst ... 129179204219224227228229230231234239254279329479729 ... LastLast
Results 2,281 to 2,290 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Senior Member
    Uploads
    0

Re: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Quote Originally Posted by S|lvester View Post
    αν γίνεται, τότε πως μπορώ να βάλω ενεργό provider σε ψόφιο HSN?
    Αυτο εκανα αλλα δεν παιζει, ενεργο prov σε psofio hsn!
    Εννοήτε χωρις να χρησιμοποιησω ενεργο αρχειο, Loggarisma και μετα να κρυψω το hsn, έτσι???

Quote Originally Posted by tsimplas007 View Post
    Διαβάζοντας εδώ και εδώ τις απόψεις των πλεον ειδικών, το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι μια τρύπα στο νερό... Ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες...
    Το μονο που καταφερα εγω παιδια ειναι να παρω μια C3 του 07E5** που εδινε το false px και με καποια μετατροπη να περασω τον prov που θέλω απο μια τιτα η απο μια γνησια που παιζει, και παλι τιποτα δεν γινετε. Λογγαρω και δινω τον prov που εχει η τιτα μου και παιζει, τον prov τον δεχετε κανονικα η γατουλα και τον βλεπω (κανονικα στην καρτα) αλλα εννοητε οτι δεν παιζει ετσι, πολυ ευκολο για να ειναι αληθινο!

2. Advertise Here
    VIP Member harrys13's Avatar
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by bmxakias View Post
    Αυτο εκανα αλλα δεν παιζει, ενεργο prov σε psofio hsn!
    Εννοήτε χωρις να χρησιμοποιησω ενεργο αρχειο, Loggarisma και μετα να κρυψω το hsn, έτσι???

Το μονο που καταφερα εγω παιδια ειναι να παρω μια C3 του 07E5** που εδινε το false px και με καποια μετατροπη να περασω τον prov που θέλω απο μια τιτα η απο μια γνησια που παιζει, και παλι τιποτα δεν γινετε. Λογγαρω και δινω τον prov που εχει η τιτα μου και παιζει, τον prov τον δεχετε κανονικα η γατουλα και τον βλεπω (κανονικα στην καρτα) αλλα εννοητε οτι δεν παιζει ετσι, πολυ ευκολο για να ειναι αληθινο!
    file bmxakias svise tipota apo ta pm sou.

VIP Member Y i a n n i s's Avatar
    Uploads
    10

paidia gia peste mou vazw tin karta me to emk pataw reset kai mou vgazh sto hsn ffffff sto prov00 ffffff kai sto prov10 ffffff ti pezh me tin karta ayth gia pestemou ??sas eyxaristw

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by LordOfRings View Post
    Padia kalispera k pali. . . .
    Iremia propanton . . . Poloi apo emas exoun tin idia karta . .
    Ena tha po fa5 osoi katalavan katalavan .. Ara prepei na vroume kati giauto ...

Opoios vrei kati as to pei ..
    Quote Originally Posted by thomasd View Post
    και ομως εκανε (και δεν ειμαι εγω αυτος) 21 καρτες ανοιξε λεει (σε γνωστο φορουμ) το εδωσε το log το εχω ... οντως εχω βρει " ενεργα" απο παλια αρχεια αλλα σκοταδι για την δικη μου καρτα και απο δικα μου log κανενα πλεον δεν ειναι ενεργο
    και μαλιστα εδωσε και 3 συγκεκριμενα αρχεια και καποιοι ειδαν φως οσες ομως επαιρναν το Fa παλαιοτερα ολες ειναι στο σκοταδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    και ολες ειναι και καλα γατες ανατροφης απο smart καταστηματακι
    Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε παιδιά είναι τα πράγματα. Κυρίως γι' αυτό το γατάκι πασχίζουμε οι περισσότεροι αυτές τις μέρες. Έχω βοηθήσει φίλους μου που δεν έχουν καθόλου ιδέα με το άθλημα να αναστήσουν το δικό τους με το αρχείο του satkiwi, σε κάποιους άλλους παίζει ακόμα ο γνωστός γίγαντας που έχει καταντήσει νάνος και εγώ/εμείς παλεύουμε ακόμα να βγάλουμε άκρη για τα συγκεκριμένα γατάκια του FA5.

Με το Αυγουστιάτικο log κατάφερα να βρω 3 ενεργά HSN από διαφορετικά αρχεία, που μου έκαναν πετυχημένο emmulation και έδωσαν άλλο prov00 στη γατούλα, αλλά όταν τα έβαλα μετά στο δέκτη, πάπαλα, γιατί προφανώς έχουν κλείσει πλέον στο μεσοδιάστημα κι αυτά. Οπότε ακόμα στο ψάξιμο...
    Quote Originally Posted by harrys13 View Post
    swstos o lord of the rings.genikotera autes h gates eixan erthei apo smart katasthma.

Sto fileto tou satkiwiki emas mas vgazei ena epta kai allo ena sto telos.An exei vrei kapoios kati pm
    Δεν είναι έτσι ακριβώς. Το ενεργό HSN των καρτών του satkiwi σε σχέση με αυτές του FA5 διαφέρουν μόνο για ένα ψηφίο. Σ' εμένα τουλάχιστον έτσι βγαίνει. Τα πέντε ψηφία είναι ίδια και το ένα από αυτά, για την ακρίβεια το πέμτπο από τα έξι, είναι διαφορετικό.

Δεν γίνεται να το σπρώξουμε λίγο με το χέρι, έστω να γυρίσουμε το κατάλληλο γρανάζι (όπως κάνουν κάποιοι "ανεκδιήγητοι" που γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ πριν πουλήσουν το μεταχειρισμένο αμάξι τους) για να γίνει ολόιδιο και να μας παίξει κι εμάς;

Member askvrilissia's Avatar
    Uploads
    0

kalimera paidia akoma to psaxno kai egw exw teliosei ta arxeia tou 07 kai kontevo tou 08 kai to mono pou katafera einai na anoixei mono gia liga defterolepta ena arxeio tou 07....
    antrakes o 8isavros... kali dynami kai aytosikrantisi stous nevriasmenous eyxomai

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by askvrilissia View Post
    kali dynami kai aytosikrantisi stous nevriasmenous eyxomai
    Αυτό ξαναπές το......

Senior Member thomasd's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε παιδιά είναι τα πράγματα. Κυρίως γι' αυτό το γατάκι πασχίζουμε οι περισσότεροι αυτές τις μέρες. Έχω βοηθήσει φίλους μου που δεν έχουν καθόλου ιδέα με το άθλημα να αναστήσουν το δικό τους με το αρχείο του satkiwi, σε κάποιους άλλους παίζει ακόμα ο γνωστός γίγαντας που έχει καταντήσει νάνος και εγώ/εμείς παλεύουμε ακόμα να βγάλουμε άκρη για τα συγκεκριμένα γατάκια του FA5.

Με το Αυγουστιάτικο log κατάφερα να βρω 3 ενεργά HSN από διαφορετικά αρχεία, που μου έκαναν πετυχημένο emmulation και έδωσαν άλλο prov00 στη γατούλα, αλλά όταν τα έβαλα μετά στο δέκτη, πάπαλα, γιατί προφανώς έχουν κλείσει πλέον στο μεσοδιάστημα κι αυτά. Οπότε ακόμα στο ψάξιμο...

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Το ενεργό HSN των καρτών του satkiwi σε σχέση με αυτές του FA5 διαφέρουν μόνο για ένα ψηφίο. Σ' εμένα τουλάχιστον έτσι βγαίνει. Τα πέντε ψηφία είναι ίδια και το ένα από αυτά, για την ακρίβεια το πέμτπο από τα έξι, είναι διαφορετικό.

Δεν γίνεται να το σπρώξουμε λίγο με το χέρι, έστω να γυρίσουμε το κατάλληλο γρανάζι (όπως κάνουν κάποιοι "ανεκδιήγητοι" που γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ πριν πουλήσουν το μεταχειρισμένο αμάξι τους) για να γίνει ολόιδιο και να μας παίξει κι εμάς;
    οντως και εμενα σε ενα ψηφιο διαφερει αλλα διαφερει και ο prov που δινει
    τα παλαια αρχεια τα public του 2007 εχουν μεσα σχεδον ολα τα HNS πολλα ειναι 1.4mb , ενεργα hns υπαρχουν καποιες χιλιαδες βαση log πεταμε εξω τα V.4 και αυτα που εχουν κρατησει οι "ειδικοι" για τις tita μας μενουν ακομα καμια 2000 αρια
    σας το λεμε λοιπον οτι titan δεν θα πουλησετε οσο υπαρχουν ακομα ενεργα αυτα
    και εαν μας παρατησετε οσους εχουμε τετοιες καρτες θα βρουμε καποιους που εχουν ακομα τα prive αρχεια και βγαζουν φραγκα απο αυτα..... και την ωρα που θα αρχισει να μου ζηταει τα 20 αρικακια για να γραψει .... θα τα δωσω και μετα ...... απλα θα παρω τηλεφωνακι εκει που πρεπει
    Τερμα η αισχοκερδια στις πλατες μας...
    θα βρουμε και θα φτιαξουμε αρχειο για ολους.. και nova antihacking team δεν υπαρχει ουτε στα ονειρα τους
    δουλευω σε παροχο και οταν κυκλογορουσαν τα αρθρα για sniffing του CS απο παροχους εβαζα τα γελια με το τι γραφανε για να τρομαξουν τον κοσμο
    επισασαν 5 ατομα με καρφωτες επειδη δεν τα βρηκαν στην μοιρασια και υπαρχουν 11.000 ενεργοι CS servers default public port μονο στον δικο μου παροχεα....(και αυτα τα βρισκεις με ενα απλο trafic check μιας που δεν ειναι encrypted data)
    βοηθηστε τον κοσμο γιατι οταν θα ερθει η ωρα και για τις δικες σας καρτες δεν θα σας βοηθησει κανεις

Member bil ETO's Avatar
    Uploads
    0

Σκοταδι επεσε ρε παιδια.Υπαρχει τιποτα για τον αοματο? pm?Ευχαριστω...

Senior Member
    Uploads
    0

elpizw mexri tis 5 na exei vre8ei arxeio gia olous!

Junior Member
    Uploads
    0

5 paei to paixnidi to xasame

Advertise Here

Tags for this Thread