Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 376 of 935 FirstFirst ... 126276326351366371374375376377378381386401426476626876 ... LastLast
Results 3,751 to 3,760 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Senior Member
    Uploads
    0

Re: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Quote Originally Posted by maniat75 View Post
    Φίλε μου οι ανοιχτές κοινότητες είναι γιαυτό τον λόγο για να ανταλλάσουν απόψεις , γνώσεις και εμπειρίες, εσύ όμως το μόνο που κάνεις είναι εδώ και πολλές μέρες να προκαλείς και να μετράς ανάποδα και δεν έχεις προσφέρει τίποτα σε αυτό το φόρουμ , τουλάχιστον όσο εγώ σε παρακολουθώ . Άσε λοιπόν αυτούς που βοηθάνε να κάνουν την δουλειά τους και εσύ κοίτα να κρατάς ότι ξέρεις για τον ευατό σου. Απορώ τόσο καιρό πως δεν σου έχουν ρίξει κάρτα αφου βρίσκεσαι εδώ μόνο για να προκαλείς και όχι για να προσφέρεις.Πόσες μέρες έχουν μείνει ακόμα δεν μας είπες ???? χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ τελέιωσε το ανάποδο μέτρημα και τώρα θα μετράς κανονικά????????????
    Να ξέρεις ότι εκτός απο εσένα είναι και πολλοί άλλοι με κάποιο φιλέτο που φοβήθηκες πριν λίγες ημέρες μην το μην το δώσουν στον αέρα και χάσεις την θέαση. Μήπως έχεις κάποιους δικούς σου λόγους που φοβάσαι μην χαθούν ακόμα 1-2 hsn. Δεν μου λες το σύνθημα βάλε ΤΙΤΑ το ξέχασες????
    Asto file exases alla dikeologisse......

Stiximatizw ena nefro kai 1 sikoti oti o gammata xerei oso akoma 1 ante 2 na xeroun edw mesa kai exei voithisi ta MEGISTA... epeidi omwsexei talaipwrithei arketa mhn ton krinis apo ton arithmo kai aston sthn "monaxia tou"...

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by DeathKernel View Post
    Asto file exases alla dikeologisse......

Stiximatizw ena nefro kai 1 sikoti oti o gammata xerei oso akoma 1 ante 2 na xeroun edw mesa kai exei voithisi ta MEGISTA... epeidi omwsexei talaipwrithei arketa mhn ton krinis apo ton arithmo kai aston sthn "monaxia tou"...
    Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες φίλε DeathKernel και να έχει βοηθήσει όπως λες .Τον τελευταίο όμως μήνα που έτυχε να παρακολουθώ τα λεγόμενα του δεν βοήθησε κανέναν , άλλα παιδιά το έκαναν και τους ευχαριστώ όλους αυτούς που το κάνουν. Αν οι γνώσεις του είναι τόσο μεγάλες του ζητώ συγνώμη γιατί οι δικές μου είναι περιορισμένες και δεν μπορώ να βοηθήσω αφού υπάρχουν άλλοι πιο ειδικοί με γνώσεις που τα καταφέρνουν . Όμως το πως στέλνουν string τύπου 824038C3hsn00001030................. για να ζωντανέψουν ένα φιλέτο σε tita, μπορούσε να το μοιραστεί με αυτούς που τον ρωτάνε, αφού δεν θα του στοίχιζε τίποτα και βοηθάει όπως λες. Ούτε φιλέτο του ζήτησαν , ούτε hsn για να το κάψει. Νομίζω ότι αυτή είναι η έννοια του forum η ανταλλαγή των γνώσεων αν δεν σου στοιχίζει. Όπως και να έχει όμως ζητώ συγνώμη αν τον έθιξα, αυτόν και οποιονδήποτε, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει τουλάχιστον να είναι ειρωνικός και ας κρατήσει τις γνώσεις για τον εαυτό του. Φιλικά
    Ζητώ επίσης συγνώμη και από το forum για την φλυαρία μου και αποχωρώ στα ενδότερα.

Senior Member
    Uploads
    0

otan erthi i stigmi tha to mathete ine poli noris kai den hriazete na to kserete apo tora

Junior Member
    Uploads
    0

Tha trelatho!!!!
    Exo dokimasei oti filetaki iparxei kai den vlepo fos me tipota.Exo anoiksei 3 kartes filon kai oi dikia mou tipota.
    Eimai poly gademis fenete.
    Kserei kaneis sas an tha erthi kana new file mpas kai doume ligo fos?

Member
    Uploads
    0

Pantos etsi ki allios o filos gammata genikos se dyskoles ores edose ena sxetika pio ey8imo tono edo mesa! Pera ap ola afta omos kai gia na ysixasoume ligo re paidia kanenas 1.6aris blepei tipota?

Banned
    Uploads
    69

Quote Originally Posted by gammata View Post
    otan erthi i stigmi tha to mathete ine poli noris kai den hriazete na to kserete apo tora
    den mas les kati san etsi prepi na gine se entoli 824040cb........

gia to emk ?

Member
    Uploads
    0

Ρε παιδιά ο therapia σε κάποιο ποστ το είχε γράψει ότι μετατρέπουμε το 824038C3 σε 824040CB και προσθέτουμε κάτι το οποίο δεν ξέρω στο τέλος του string. Αυτό είναι αν δεν κάνω λάθος αλλά το ποστ έχει σβηστεί πιθανόν από την αναβάθμιση 824040CB

Senior Member Scientist1's Avatar
    Uploads
    0

@ filo xaniara
    Dose mia provlepsi.
    Gia na kseroume, na pame cs, na epimenoume sta gforce i na pame titanes, panta iparxi kai i sindromi xaxa.
    Mou arese to avator pou eixes palia!!!!

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

op re paidia, meta apo 30 wres mporesa na mpw pali sto forum kalos sas vrika!!!!

Member
    Uploads
    0

Τελικα η γατα ψοφαει λογω αλλαγης κωδικοποιησης η λογω "εμπορικων παιχνιδιων"?

Advertise Here

Tags for this Thread