Re sis kaneis den kserei telika an me ton azbox premium plus pou tha paro avrio tha mporo na loggaro me kana tropo?
Re sis kaneis den kserei telika an me ton azbox premium plus pou tha paro avrio tha mporo na loggaro me kana tropo?
Παιδια τα πραγματα ειναι απλα κατα τη γνωμη μου παντοτε! Οι gamma δεν εχουν μελλον γιατι καποιοι το θελησαν...Οποτε μας μενουν κυριως 4 επιλογες
1. Κανουμε συνδρομη με 59,90
2. CS - Επιλογη για τους πολυ fan της τηλεορασης μιας και βλεπεις τοσα καναλια και με ποιοτητα HD!! Τα μειον, πολλα κοληματα και δεν ξερουμε κι εδω τι θα γινει με το CS. Αντιθετα με τις τιτα που δεν χρεαζεται αλλος εξοπλισμος εδω θελει αγορα νεου μηχανηματος, οποτε εχει λιγο ρισκο
3. Αγορα titanium. Ρισκο θα μου πεις? Θα σου πω οχι γιατι θα την παρεις γυρω στα 100 αντε 120 και συμφωνα με τα "κεφαλια" εδω μεσα θα κρατησει 3-4 μηνες. Αν βαλεις και ποσο μεσα επεσαν και με τα γατια μπορεις να πεις και λιγο παραπανω. Οποτε μεσα σε 4 μηνες κανεις αποσβεση και σου δινει και αλλα τοσα πισω, σε σχεση με την συνδρομη. Το μεγαλυτερο κερδος ειναι οτι ξεμπερδευεις με το χαμο που γινεται με τις gamma και αυτον που ερχετε.
4. Κανεις υπομονη, βλεπεις αναλογικα καναλια και τα ματσακια με του φιλους στην καφετερια περιμενοντας να ξεδιαλυνει το τοπιο. Μετα σαν κυριος κανεις την επιλογη σου, ηρεμα, ωραια και σωστα!
Kalispera se olous. Egw pantos aporw pou einai oloi autoi pou prin apo 3 meres den mporousame na mpoume mesa sto site kai na diavasoume kai na psa3oume plhfories. Toso tous endiefere ??? oso gia ta gatia oso ante3oun re aderfe ti na kanoume epidh merikoi phran prin apo 2 mhna 8a prepei na krathsei akoma gia ena xrono ?? telos pantwn kalo vradu se olous !!!!
diplo post apo la8os!!
Έχω ακούσει τόσα εδώ και μερικούς μήνες που βλέπω εφιάλτες , κάθε μέρα πάω στο ένα δωμάτιο και βλέπω μήπως έκλεισε η gamma που έχω και μετά πάω στο άλλο δωμάτιο και βλέπω μήπως κατά λάθος η avon μου έκλεισε το hsn και από την γνήσια kappa που έχω.
4. Κανεις υπομονη, βλεπεις αναλογικα καναλια και τα ματσακια με του φιλους στην καφετερια περιμενοντας να ξεδιαλυνει το τοπιο. Μετα σαν κυριος κανεις την επιλογη σου
Φίλε eandas εγώ λέω να κόψω την συνδρομή των 60 ευρώ που πληρώνω στην avon και να πάω σε καμιά καφετέρια να δω και κανένα φιλαράκι , γιατί καταντήσαμε εντελώς αντικοινωνικοί και κλειστήκαμε όλοι στο καβούκι μας , οπότε από τις 4 επιλογές σου όπως θα κατάλαβες ψηφίζω την τέταρτη.