Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 892 of 935 FirstFirst ... 392642792842867882887890891892893894897902917 ... LastLast
Results 8,911 to 8,920 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Senior Member moredread's Avatar
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

καλησπέρα στην κοινότητα...

το γατώνι έκλεισε την παρασκευή (μπορεί κ πέμπτη δεν θυμάμαι) του δοκιμάσα τα foiνiko φαγητα..αλλα τπτισ..μονο αυτο με τα CY έβγαλε ΗΣΝ αλλά και παλι δεν ανοιγε τα κυπριακά...
    επειδή γέννησε η γάτα μου (η κανονική) κ δεν ειχα χρόνο το 3μερο αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι έχει παιχτεί αυτές τις μέρες...κ αν ψώφισαν τα γατάκια...να μην κάθομαι να ψάχνω αδικα.

ευχαριστώ!

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Xaniara kalipsera Kai se emena to idio exo dio me OS 1.7 EMM not succesfull kai den allakse tipota, mipos prepei na to kano otan i gata einai nistiki?

Member
    Uploads
    0

ena megalo euxaristo stous johnstr8s,cnk kai meraklis...keep up the good work!!

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by moredread View Post
    καλησπέρα στην κοινότητα...

το γατώνι έκλεισε την παρασκευή (μπορεί κ πέμπτη δεν θυμάμαι) του δοκιμάσα τα foiνiko φαγητα..αλλα τπτισ..μονο αυτο με τα CY έβγαλε ΗΣΝ αλλά και παλι δεν ανοιγε τα κυπριακά...
    επειδή γέννησε η γάτα μου (η κανονική) κ δεν ειχα χρόνο το 3μερο αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι έχει παιχτεί αυτές τις μέρες...κ αν ψώφισαν τα γατάκια...να μην κάθομαι να ψάχνω αδικα.

ευχαριστώ!
    Αν είναι F11 και έπαιζε με το γνωστό χασάνι.....πέρνα αυτό που έχει ανεβάσει ο @polteris στη τελευταία σελίδα στα αρχεία....βάλτου κι ένα log και θα είσαι εντάξει

Senior Member moredread's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by douros View Post
    Αν είναι F11 και έπαιζε με το γνωστό χασάνι.....πέρνα αυτό που έχει ανεβάσει ο @polteris στη τελευταία σελίδα στα αρχεία....βάλτου κι ένα log και θα είσαι εντάξει
    δεν έχω την δυνατότητα να δω τη κατηγορία είναι η γατούλα λόγο "απομακρυσμένης διαχείρισης" είναι λίγο δύσκολο να το βρώ :(

des ta pm sou..

VIP Member harrys13's Avatar
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by moredread View Post
    δεν έχω την δυνατότητα να δω τη κατηγορία είναι η γατούλα λόγο "απομακρυσμένης διαχείρισης" είναι λίγο δύσκολο να το βρώ :(

des ta pm sou..
    stteile mou an thes se pm apo pou phres thn karta kai tha sou pw...

Junior Member
    Uploads
    0

Καλημέρα σ΄όλους.

Συμφωνώ με κάποιους προηγούμενους ότι πολλές φορές καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς.
    Ένα πρόβλημά μου θέλω να παρουσιάσω και αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
    Πρίν από καιρό πήρα μια ΤΙΤΑ, δούλεψε για μερικές μέρες και όταν ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ για επαναεγγραφή μου την επέστρεψαν όπως την έδωσα με τη δικαιολογία οτι δεν υπήρχαν αρχεία.
    Δοκίμασα μόνος μου με δανεικό Smartbee και με ολους τους loaders που δοκίμασα μου βγάζει writing Flash error και σταματάει εκεί.
    Η σειριακή είναι καθαρή και η κάρτα γίνεται erased.
    Ξέρει κάποιος να μου πει αν η κάρτα θα πάει για ανακύκλωση ή αν σώζεται;

Member
    Uploads
    0

gregori eirwnevesai to forum?giati an to kaneis kakws eisai edw kai asxoleisai...kapoios mod na diasafinisei to ufos tou munimatos pou afise sto thread..

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by pireas View Post
    Καλημέρα σ΄όλους.

Συμφωνώ με κάποιους προηγούμενους ότι πολλές φορές καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς.
    Ένα πρόβλημά μου θέλω να παρουσιάσω και αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
    Πρίν από καιρό πήρα μια ΤΙΤΑ, δούλεψε για μερικές μέρες και όταν ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ για επαναεγγραφή μου την επέστρεψαν όπως την έδωσα με τη δικαιολογία οτι δεν υπήρχαν αρχεία.
    Δοκίμασα μόνος μου με δανεικό Smartbee και με ολους τους loaders που δοκίμασα μου βγάζει writing Flash error και σταματάει εκεί.
    Η σειριακή είναι καθαρή και η κάρτα γίνεται erased.
    Ξέρει κάποιος να μου πει αν η κάρτα θα πάει για ανακύκλωση ή αν σώζεται;
    καλημερα
    βαλτην μεσα στον δεκτη και κοιταξε αν στην διαβαζει. αν ναι δεν υπαρχη προβλημα. αν ομως δεν στην διαβαζει τοτε υπαρχη προβλημα.
    επισης μπορεις να την τεσταρης και με τον ΕΜΚ λοαντερ. αν την βαλεις μεσα και μετα απο ρεσετ δυπλα απο το atr σου γραφη irdeto, ειναι οκ. αν σου γραφη titanium, τοτε μαλλον παει για ανακυκλωση

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by gregori2000 View Post
    kalimera thn kiriaki toy thoma gatoyles kai titanogates tha klisoun kai tha paraminoyn nistikes gia pantaa xaxaxa
    Σε βλέπω εδώ και μια ώρα είσαι μέσα, και το παλεύεις έτσι; Εκεί να δείς ποιος θα τσιμπήσει και θα αρχίσει την κουβέντα...

Είσαι μια ανακατώστρα εσύ ΚΑΛΧΑ μου (μάντης στις Μυκήνες)...που δεν παίζεσαι. Την Κυριακή του Πάσχα όμως, είπε η Nova σε ανακοίνωσή της οτι θα βγάλει ένα αρχείο που θα παίξει για μια ημέρα μόνο, για να παρακολουθήσουμε όλοι τον Γαϊτάνο να ψέλνει...

Advertise Here

Tags for this Thread