Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 11 of 61 FirstFirst ... 6910111213162136 ... LastLast
Results 101 to 110 of 607

Thread: Pantrema & Ksepantrema Nova Kartas & Se Pious Dektes Pezi!

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Re: Edo Sizitame Mono Gia Pantremata Nova Kartas & Me pious Dektes.

Quote Originally Posted by warhawk View Post
    exw palia karta 5ara pou tin exw kopsei edw kai ena xrono... ama paw gia sindromi mou dinoun alli i anavathmizoun tin idia? tha pantrepsoun tpt?
    gia na les 5ara tha enois zeta malon.

emena i dikia mou 5ara anavathmistike se 5.4 kai aporo giati den anavathmistike se 5.7 opos ine i kappa

ligi i sindromi mou se 10 meres kai anameno ti meli geneste giati den tin exo pantremeni ine poutanitsa
    kai pidiete me olous tous dektes tis piatsas kai etsi tin thelo tin kariola na min pantrefti pote ksekoliara na mini san tin mana tis!

2. Advertise Here
    VIP Member snakie's Avatar
    Uploads
    0

Ti epines aderfe kai ksestomizeis tetia epitheta apopse? xaxaxaxa
    eisai se alli fasi.

Member
    Uploads
    0

Παιδιά Καλό Μεσημέρι και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες...
    Είδα και αποείδα... με τις γατούλες και τους τιτανομάχους και με βαριά καρδιά σχεδόν έχω αποφασίσει να ενεργοποιήσω εκ νέου την συνδρομή μου, την οποία είχα κόψει πριν έτους περίπου στην ακατανόμαστη.. ( Ημουν μάλιστα από τους πρώτους συνδρομητές της )
    Σήμερα λοιπόν πήρα πληροφοριακά τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα πρέπει να αγοράσω τον δέκτη τους με την καινούργια κάρτα, δεδομένου ότι η παλιά που έχω στα χέρια μου δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθεί, αγοράζωντας και τον δέκτη τους με 45-50 € δεν θυμάμαι ( Ο πρώτος patasat... πρέπει να είναι στην αποθήκη μου )
    Επίσης μου είπαν , το πλέον άσχημο, ότι η ενεργοποίησει πρέπει να γίνει στον δέκτη τους. Εγώ βέβαια πρόβαλα τις αντιρήσεις μου, δεδομένου ότι ήδη έχω άλλον δέκτη, από τον οποίο είμαι ευχαριστημένος, και ότι η ενεργοποίηση θα ήθελα να γίνει σε αυτόν.
    Μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται... ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
    Υπόψη σας ότι ο δεκτης μου είναι ο dreambox 800 ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΜΑΝΩΛΗΣ
    ΣΑΜΟΣ

Contributing Member
    Uploads
    0

Η κάρτα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο στον panasat 1110 που θα σου δώσουν και θα παίζει μόνο σε αυτόν.

Uploads
    0

Pes tous oti tha tous kaneis minisi kai tha tous pareis sto evropaiko dikastirio.
    Iparxei nomos gia tous katanalotes pou se dikeonei.
    Aplos xriazonte orismenoi apofasismenoi na proxorisoun gia na deite aspri mera.

Banned
    Uploads
    4

esy ftaneis europaiko dikastirio gia mia syndromi ? prosopika milontas panta tha to apefeuga , opos kai tin syndromi .
    pantos xreiazetai kapios na bgalei to fidi apo tin trypa , alla to kostos einai dysbastakto gia ena idioti .
    isos me ti morfi omadikis agogis kai symboli tou synigorou tou politi pou tha milaei gia monopoliakes praktikes .
    alla oi amesa thigomenoi , emporoi eidon doryforikis lipsis den kanoun kamia kinisi kata autis tis taktikis emeis ti na kanoume ?
    distixos den einai value for money na kinithoume atomika .

Uploads
    0

Pistepse me , xriazete mono enas "trellos" gia na ksekinisei afti i istoria na pernei diastaseis.
    Oi emporoi mporei na volevonte sto oti tha tous stiriksei i mama eteria apo piso kai tha tous kanei to diazigio ..logia ston aera logia
    Opios thelei pantos mporei na to psaksei gia afto pou leo kai na dei kai tin sxetiki apofasi dikastiriou stin italia.
    Kai sigoura mia omadiki minisi apo kapio tmima gia ton katanaloti ....kanei tin diafora.

Senior Member nicnt's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by msan View Post
    ..... Εγώ βέβαια πρόβαλα τις αντιρήσεις μου, δεδομένου ότι ήδη έχω άλλον δέκτη, από τον οποίο είμαι ευχαριστημένος, και ότι η ενεργοποίηση θα ήθελα να γίνει σε αυτόν.
    Μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται... ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ...
    Το ίδιο έπαθα και εγώ για κάποιο φίλο που εκδήλωσε ενδιαφέρον.
    Πήρα τηλ στα κεντρικά στην Αθήνα.
    Τους λέω θέλω 3 κάρτες (μούφα, χαχαααα) αλλά τοπικός σας αντιπρόσωπος μου είπε περίεργα πράματα για πάντρεμα της κάρτας με δικό σας δέκτη και φυσικά δεν πίστεψα πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό.
    --Όχι κύριε έτσι είναι, δεν μπορείτε να πάρετε μόνο κάρτα πλέον, πρέπει να πάρετε και το δέκτη μας και θα παίζει μόνο σε αυτόν.
    --Τι λέτε κυρία μου, θα αχρηστεύσουμε πανάκριβο HD εξοπλισμό που έχουμε με σκληρούς δίσκους κτλ για να βάλουμε τη δική σας παπαριά (ναι έτσι ακριβώς της είπα)
    --Ξέρετε κύριε το κάνουμε για να πατάξουμε την πειρατία...
    --(κάνω το χαζό εγώ) πειρατία? για το σπίτι θέλω την κάρτα όχι για καράβι...
    -- δεν καταλάβατε, μας κλέβουν τα κλειδιά και βλέπουν τσάμπα...
    --(ξανακάνω το χαζό εγώ)δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε κυρία μου για πειρατίες και κλειδιά, θα μας δώσετε ή όχι 3 κάρτες που θέλουμε?
    --Όχι, μόνο κάρτες δεν δίνουμε. Πρέπει να πάρετε και τον δέκτη και θα παίζει μόνο σε αυτόν
    --Μα καλά είστε σοβαροί? δεν σαν έχουν ξεχέσει οι πολίτες?(δεν άντεχα άλλο) δεν σας έχουν πλακώσει στις μηνύσεις οι εταιρείες δορυφορικών δεκτών για αθέμητο ανταγωνισμό?
    --Ναι έχετε δίκιο, έχουμε προβλήματα με συνδρομητές και εταιρείες δορυφορικών αλλά αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας μας πλέον.
    --Οκ. Μόλις χάσατε 3 πελάτες, γεια σας.

1. Μήπως να τους έπαιρνε ένας κάθε 2 ωρες και να τους έλεγε θέλω 2,3,5 κάρτες?
    2. Τι κάνουν αλήθεια οι άλλοι irdetos εργοστασιάρχες?
    3. Ενεργοποιείται τελικά ή όχι σε spliter και αν ναι σε ποιο η παντρεμένη?

Junior Member argonaytis's Avatar
    Uploads
    0

diavasa ton AMPELIOTI kai ton nicnt kai pethana sto gelio naste kale re palikaria eyxaristw

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by msan View Post
    Παιδιά Καλό Μεσημέρι και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες...
    Είδα και αποείδα... με τις γατούλες και τους τιτανομάχους και με βαριά καρδιά σχεδόν έχω αποφασίσει να ενεργοποιήσω εκ νέου την συνδρομή μου, την οποία είχα κόψει πριν έτους περίπου στην ακατανόμαστη.. ( Ημουν μάλιστα από τους πρώτους συνδρομητές της )
    Σήμερα λοιπόν πήρα πληροφοριακά τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα πρέπει να αγοράσω τον δέκτη τους με την καινούργια κάρτα, δεδομένου ότι η παλιά που έχω στα χέρια μου δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθεί, αγοράζωντας και τον δέκτη τους με 45-50 € δεν θυμάμαι ( Ο πρώτος patasat... πρέπει να είναι στην αποθήκη μου )
    Επίσης μου είπαν , το πλέον άσχημο, ότι η ενεργοποίησει πρέπει να γίνει στον δέκτη τους. Εγώ βέβαια πρόβαλα τις αντιρήσεις μου, δεδομένου ότι ήδη έχω άλλον δέκτη, από τον οποίο είμαι ευχαριστημένος, και ότι η ενεργοποίηση θα ήθελα να γίνει σε αυτόν.
    Μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται... ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
    Υπόψη σας ότι ο δεκτης μου είναι ο dreambox 800 ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΜΑΝΩΛΗΣ
    ΣΑΜΟΣ
    Καλησπερα φιλε Μανωλη.Αν η καρτα σου ειναι zetta δεν υπαρχει προβλημα να την ενεργοποιησεις παλι.Την δικη μου την ενεργοποιησα ξανα στον πανασατ 990 και δεν παντρευτηκε με τον 990 δεκτη!
    Η συμβουλη μου ειναι να συνδεσεις τον πανασατ να τους ξαναπαρεις τηλ (αν εισαι τυχερος θα πεσεις σε συνεργασιμο υπαληλο) και να τους πεις απλα οτι θελεις να ξανα ενεργοποιεισεις την συνδρομη σου(λιγα λογια και καλα).Θα σου ζητησουν κωδικο πελατη και και τα στοιχεια σου και θα σου πουνε να πληρωσεις το κοστος επανασυνδεσης που ειναι γυρω στα 10 ευρω μαζι με τον λογαριασμο των ημερων απο την ημερα που θα κανεις την συνδεση μεχρι το τελος του τρεχοντος μηνα σε ενα καταστημα που θα σου υποδειξουν και θα τους ξανα παρεις τηλ για να σου ενεργοποιησουν την καρτα σου.Ετσι εκανα και εγω.
    Επιπλεον μπορεις να διαλεξεις ποιο πακετο θελεις απο αυτα που προσφερουν(οχι π.χ το full pack που ειχες πριν αλλα π.χ το start pack) και δεν σε δεσμευουν για 1 χρονο συμβολαιο ακομη!

Ελπιζω να βοηθησα.

Α!!! Αν καποιος μενει εξωτερικο παρτε τους τηλεφωνο με αποκρυψη!!!

Page 11 of 61 FirstFirst ... 6910111213162136 ... LastLast
Advertise Here