Tin ksepantreveis , mou tin stelneis doro , tin exo kai doulevei kai ftiaxno blockers.
Otan tha tin pantrepsoun ksana vlepoume ... :)
p.s: mm to 300o post mou
Tin ksepantreveis , mou tin stelneis doro , tin exo kai doulevei kai ftiaxno blockers.
Otan tha tin pantrepsoun ksana vlepoume ... :)
p.s: mm to 300o post mou
δεν ξερω ποσο κανει, αυτο ομως μπορει να μας το πει ο tomcsf, εκεινο που μπορω να κανω εγω ειναι να παω να το παρω και να στο στειλω η να το στειλω στον Ηρακλη
Τελικά πώς μπορούμε να τον βρούμε και εμείς (more info plz έστω και με pm).
γιατί επιβεβαιωμένο και από εμένα ότι με την καινούργια προσφορά 24αρα 2play + sport pack η κάρτα παντρεύται ΜΟΝΟ με τον πατατασάτ που σου δίνουν
Η μόνη ημιπαράνομη λύση είναι για εμάς που έχωμε ή θα πάρωμε HD recevers
να βρούμε κανένα φίλο με απάντρευτη κάρτα και να τις ανταλλάξωμε ή blocker![]()
lipon tin estila kai perimeno na erthi kai o// theos voithos \\ kai tha sas enimeroso na doyme tha doume to fos to alithino
kai file snakie poli eyxaristos na sti stilo ala meta otan klidosi mi mou zitas kai ta resta :):):):)
Βρε παιδια βρε παιδια τα ξαναπαμε αυτα.
Οι λυσεις ειναι δυο οι παρακατω.
1...Πιανουμε φιλιες με το κοριτσακι που απανταει στα τηλεφωνα και μας την ξεπαντρευει.
2...Βαζουμε μια φωνη στον κυριο κουκουρουκου και αναλαμβανει αυτος.(ολο το πακετο)
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι που μάλλον είναι εκ προοιμίου ηλίθιο, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα παντρέματος (ακούω για γάμους στην προσωπική μου ζωή και βγάζω μπιμπίκια), οπότε μεταφέρω αυτούσια την απορία φίλου μου.
Είναι παλιός συνδρομητής (με κάρτα version 4) που έχει διακόψει τη συνδρομή του εδώ και κάποιους μήνες, οπότε δεν πρόλαβε την αλλαγή της κάρτας. Τώρα θέλει να υποκύψει στον πειρασμό της προσφοράς με τα 18,36€ για το αθλητικό πακέτο και του λένε ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να πάρει το νέο εξοπλισμό, παρόλο που έχει ήδη τον panasat 720iM γιατί έχουν σταματήσει πλέον να αντικαθιστούν μόνο την κάρτα (κάτι που έτσι κι αλλιώς το ήξερα κι εγώ και τον είχα ενημερώσει, εφόσον το είχα διαβάσει εδώ και κάποιες μέρες μέσα στο forum).
Έτσι πλέον, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την κάρτα σε κάποιο δέκτη του εμπορίου. Το ζήτημα όμως είναι το εξής. Αν κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης βάλει την κάρτα, αντί για τον 1110, στον panasat 720iM και δώσει τον κωδικό αυτού του δέκτη στον υπάλληλο θα ενεργοποιηθεί κανονικά η κάρτα; Κι αν ναι, θα παντρευτεί τον panasat 720iM ή εφόσον αυτός ο δέκτης δεν έχει Secure Silicon, θα παραμείνει απάντρευτη;
Το ζητούμενο προφανώς είναι να παραμείνει απάντρευτη η κάρτα για να μπορέσει να εκμεταλλευθεί το πολύ απλό οικιακό card sharing που έχει στήσει για μόλις 2 τηλεοράσεις και όχι απλά να παντρευτεί έναν άλλο πατάτασατ, γιατί πατάτα με πατάτα, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά!
Υποθέτω ότι δεν θα μπορέσει καν να ενεργοποιηθεί, αλλά σκέφτηκα να το σιγουρέψω πρώτα ρωτώντας εδώ μέσα, πριν τον απογοητεύσω εντελώς το φίλο μου με τα νέα...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια πληροφορία.
Δίκιο έχεις σ' αυτό και δεν το είχα σκεφτεί. Δεν έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου τέτοιου είδους δέκτης για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται με τους σειριακούς αριθμούς.
Θα το αναφέρω στο φίλο μου και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει...
Πάντως, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση πάνω σ' αυτό το θέμα και αν γίνεται με κάποιο τρόπο να ενεργοποιηθεί η κάρτα στον παλιό πατάτασατ χωρίς παντρέματα, είναι ευπρόσδεκτος να την καταθέσει![]()