kalispera se olous
xreiazome voitheia geia diazigio geia irdeto2 karta pantremenei.esto kai me pm
evxaristo
kalispera se olous
xreiazome voitheia geia diazigio geia irdeto2 karta pantremenei.esto kai me pm
evxaristo
Καλημερα στο forum,
Γνωριζει ή εχει χρησιμοποιησει κανεις τo ασυρματo spliter της smartwi σε kappa επιτυχως (πιθανον με καποιο fw update)?
Τον Σεπτεβρη παρουσιασε και το smartwi II.
Ενδιαφερομαι να το χρησιμοποιησω σε μια παρθενα kappa για home sharing.
καλημερα στα παιδια ,διαβασα το thread απο την αρχη και βλεπω πως το θεμα πουλαει πολυ ,μιας και ολοι μας ενδιαφερομαστε,για την λυση στο προβλημα....θελω να ρωτησω αν καποιος εχει υποψην του το GREYWOLF MIDNIGHT απο οτι εχω ακουσει δινει λυση αλλα ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ....μου ειπε απλα ΨΑΞΟΥ.....δεν ξερω να το δουλευω αν καποιος admin θελει να το τσεκαρει μπορω να το στειλω ....ευχαριστω
Νεα καρτα kappa v5.7 με HD κατσαρολα,
Λεω εγω τωρα να γινει η ενεργοποίησει στο master splitter, και η slave καρτα στον μαματο δεκτη. Κατι σαν γαμος δια αντιπροσωπου.
Στο forum της smartwi ψαχνονται ακομα, πιθανον να υπαρξει καποιο firmware beta ή custom που θα λυσει το προβλημα. Τωρα για τις ξεπαντρεμενες δε υπαρχει θεμα συζητησης πιστευω.
evxaristo geia to info
mipos gnorizei kaneis geia ksepantrema tis kartas IRDETO2 ton geitonon 7° me prov 0664??
Μια ερωτησούλα και από εμένα
Αγόρασα και εγώ πριν μερικές μέρες τον edision argus vip2 για να τον χρησιμοποιήσω με την κάρτα μου (πέρασα νέο firmware το 1.2.67 ILTV firmware και έπαιζε κανονικά για κάποιες μέρες. Έχει σταματήσει και ότι και να έχω κάνει ( reset , επαναφορά , ξαναπέρασμα το firmware) δεν λέει να ξαναπαίξει. Έχει βγει κάτι νέο?
Να σημειώσω ότι στο Nova box παίζει κανονικά
Πώς να μην πάρει την ενημερωμένη έκδοση για τον περιορισμό sid
σε μια κενή κάρτα ?
σας ευχαριστώ
[info]μεταφέρθηκε εδώ[/info]