Kata proton kalispera se oloys,
Xreisatike na rikso enadiabasma apo tin arxi gia na katalabo ti simbainei.
O filos mas poy brisketai stin disaresti thesi ayti ti stigmi prepei na kseirei
oti den einai monos.
An kai neos sxetika se aytin tin koinotita ekfrazo tin ameristi symparastasi moy
kai omologo oti tha briskomai se anamoni gia to otidipote moy zitithei (akoma kai xrimatiko poso) apo toys palaioteroys edo.
Ypomoni filaraki mas.
an kai egw neos epishs 8a pw eimai mesa sto an pernaei apo to xeri moy na kanw kati gia to palikari
Παρακάτω παραθέτω το δελτίο της ΓΑΔΑ... με τα αναλογα σχολια φυσικά.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας , διενεργήθηκε επιχείρηση για την καταπολέμηση του φαινομένου της οργανωμένης μορφής δορυφορικής πειρατείας μέσω Ιντερνετ.
Η επιχείρηση διενεργήθηκε στην Αθήνα , όπου συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, και ένας (1)αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παράβαση των διατάξεων «ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤ΄ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ-ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ- ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ-ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ»
Ειδικότερα, από την εταιρεία «ΜΟΥΛΤΙΤΣΟΙΣ ( MULTICHOICE ) ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» υπεβλήθη μήνυση κατ’ αγνώστων χρηστών Διαδικτύου (ΙΝΤΕΡΝΕΤ), οι οποίοι με χρήση ειδικών δικτυακών συσκευών τύπου DREAMBOX , υποκλέπτουν, αποκρυπτογραφούν και διανέμουν οργανωμένα και παράνομα μέσω Διαδικτύου σε έτερους χρήστες ΙΝΤΕΡΝΕΤ-κατόχους ομοίων δικτυακών συσκευών τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα του μπουκέτου καναλιών της εταιρείας NOVA .
ρε για δες πως τρεχουν για να προστατεψουν τα συμφεροντα του μονοπωλειου. Εγω ο μαλακας μια μηνυση κατ αγνωστων εκανα πριν 2 χρονια που μου φαγαν αυτοκινητων του κουτιου και ακομα...μεσανυχτα. Τωρα θα μου πεις...μασημενη τροφη τους εδωσε το τεταρτο δικτυο κι απο κει και περα ας ειναι καλα τα νομικα τμηματα των εταιριων
Οι ανωτέρω παράνομες υπηρεσίες προσφέρονται σε χρήστες του διαδικτύου έναντι αγνώστου χρηματικού ποσού, χαμηλότερου της νόμιμης μηνιαίας συνδρομής για το μπουκέτο NOVA , πράξεις που οδηγούν στην απώλεια κερδών τόσο για την εγκαλούσα εταιρία όσο και για το Ελληνικό Δημόσιο, ενόψει της μεταξύ των υπάρχουσας σύμβασης.
Μονωπολιακο καθεστως + ανυπαρξια ανταγωνισμου= Υψηλο ποσο νομιμης συνδρομης= αυξανομενα ποσοστα πειρατιας
οποτε
Υψηλο ποσο νομιμης συνδρομης + μετριο ως κακο μπουκετο προγραμματος= αυξανομενα ποσοστα πειρατιας
Σύμφωνα με έκθεση της εταιρίας «ΜΟΥΛΤΙΤΣΟΪΣ» που επισυνάπτεται στην σχετική μήνυση της, το Ελληνικό Δημόσιο έχει υποστεί κατ’ εκτίμηση οικονομική ζημία για τα έτη 2008 και 2009 ανερχόμενη στο ποσό των -31.520.000- ευρώ.
Παρτε και τα 3 μου να τα κανετε 34.520.000.
Αυτοι νομιζουν οτι οσοι βλεπουν με τις γατες η μεσω ιντερνετ νοβα ειναι χαμενοι πελατες...της!
Βρε κοροιδα της παιανιας ουτε ενας δεν θα ρχοτανε στη νομιμη αλλα ακριβη και μετρια σε ποιοτητα συνδρομη σας.
Αμ το αλλο δε. Που θα σας παρουν χαμπαρι οι διαφημιστες οτι χασατε 200.000 εστω παρανομους τηλεθεατες και θα σας κοψουν τα εσοδα διαφημησης (και μη μου πειτε οτι δεν τους υπολογιζατε... γιατι παντοτε αυτο κανατε)
Κατόπιν των ανωτέρω, και μετά από ηλεκτρονική ανάλυση των ψηφιακών ιχνών κλιμάκια Αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας διενήργησαν νομότυπες έρευνες στις κατά τόπους οικίες των κατηγορουμένων όπου και διαπιστώθηκε ότι την χρονική στιγμή της έρευνας διαμοίραζαν παράνομα σε πλήθος χρηστών μέσω Ι NTERNET ηλεκτρονικά «κλειδιά» αποκωδικοποίησης-αποκρυπτογράφησης πρόσβασης στις συνδρομητικές υπηρεσίες του μπουκέτου τηλεοπτικών καναλιών NOVA .
Υπολογίζονται με έκθεση από την μηνύουσα εταιρεία ότι οι χρήστες του Ιντερνετ που παίρνουν παράνομα τα ηλεκτρονικά «κλειδιά» αποκωδικοποίησης-αποκρυπτογράφησης πρόσβασης στις συνδρομητικές υπηρεσίες του μπουκέτου τηλεοπτικών καναλιών NOVA ανέρχονται σε 100.000.
και λιγους ειπες... και που σαι...καθε μερα γινονται και περισσοτεροι...οσο το τσιμπατε προς τα πανω τοσο τους στελνετε προς την αλλη πλευρα.
Τα ηλεκτρονικά ίχνη των συνδρομητών που παρανόμως έπαιρναν πρόσβαση στο ψηφιακό μπουκέτο της ΝΟΒΑ, υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία για περαιτέρω ενέργειες.
Καταλαβαμε... να 'χεις χερια δλδ να ξηνεις αρχιδια...η αλλιως ως εδω ητανε!
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
1) δύο(2) φορητοί Η/Υ
2)τριάντα εννέα (39) δικτυακοί δορυφορικοί αποκωδικοποιητές μάρκας DREAMBOX
3) δεκατέσσερις (14) αναγνώστες ψηφιακών καρτών ( Card Reader )
4) τριάντα δύο (32) κάρτες τύπου “ GAMMA ”
5) δεκαοκτώ (18) φορητές συσκευές αποθήκευσης
6) δεκαέξι (16) σκληροί δίσκοι Η/Υ
7) δυο (2) συσκευές Ethernet Switch
8) μια (1) κεντρική μονάδα Η/Υ.
Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των χρηστών του Διαδικτύου ,οι οποίοι παράνομα υποκλέπτουν, αποκρυπτογραφούν και διανέμουν οργανωμένα το τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα του μπουκέτου καναλιών της εταιρείας NOVA .
Τα φραπογαλα μη ξεχασετε μονο.
Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν ενώπιων των κατά τόπων κ. Εισαγγελέων Πρωτοδικών.
Τα τσοντακια πανω στα βουνα ποτε θα τα μαζεψετε ρε μουργοι, αχρηστοι, τεμπεληδες και κατ΄επαγγελμα λαμογια?
Αν εγω ειμαι μηδενιστης που μηδενιζει τα παντα γιατι στο καναλι 13 εδω και 3 χρονια βλεπω τσοντα ρε παρασιτα του ελληνικου λαου?
2 μετρα και 2 σταθμα
Καλα να μαστε να τα ξαναπουμε
Pantos ego paidia simera parakolou8isa mia diki apo tis 2 pou eginan (itan gia ex8es) alla anavli8ike, den mporo na po polla alla ta nea gia ta paidia tis mias apo tis 3 gnostes upo8eseis pige polu kala toso kala pou i nova akoma 8a xtipiete. Sorry pou den mporo na po perissotera alla etsi na xaroume kai ligo kai ston logo mou molis mou epitrapi 8a po perissotera.
Xaireto
Τα λάμογια που είναι τώρα στην διώξη δεν έχουν καμία σχέση με pc... Οπότε θα πάρει λογικά καιρό η διαδικασία να διαβάσουν σκληρούς κτλ...
Η nova προφανώς πήγε έτοιμες IP μέσω forthnet και τους την έκαναν την δουλειά...
Anyway, εγώ προσωπικά σήμερα κατέθεσα αίτηση διακοπής στην forthnet γιατί από εδώ και πέρα δεν τους δίνω ούτε μισό ευρώ για να πιάνουν κόσμο...
blend1 proto post ...alla egrapses.oreos re magiti.![]()