Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 30 of 62 FirstFirst ... 520252829303132354055 ... LastLast
Results 291 to 300 of 615

Thread: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Cardsharing (cs) - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

Quote Originally Posted by johnnieb View Post
    Καλησπέρα,

έχω τις ακόλουθες ερωτήσεις για Kappa sharing:

(1) Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να πει μέχρι σε πόσoυς clients μπορεί να κάνει οικιακό cardsharing μέσω LAN ένας DM500 με μία Kappa ?

(2) Για να διαβάσει την Kappa και να κάνει sharing ένας DM500 χρειάζεται εξωτερικό (π.χ. τον Phoenix) reader ή μπορεί και από το slot του ?

(3) Κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα μέχρι σε 3 ή 4 clients αλλά μετά από μια ώρα πάγωνε ένας-ένας. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να μάθω αν γίνεται σε 7 clients kappa sharing ?

(4) Μπορεί να μου στείλει κάποιος τις αλλαγές με pm στο NewCS config ?
    ΑΦΟΡΑ 7020

1) Δεν ξέρω. Μέχρι 10 έχω δοκιμάσει και παίζει απροβλημάτιστα.
    2) τη διαβάζει απο το slot
    3) ------
    4) <user>
    <name>"username"</name>
    <password>"password"</password>
    <au>on</au>
    </user>

Μία τέτοια καταχώρηση για κάθε χρήστη. Κάθένας με διαφορετικό username και password.

2. Advertise Here
    Senior Member bluechri's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by johnnieb View Post
    Καλησπέρα,

έχω τις ακόλουθες ερωτήσεις για Kappa sharing:

(1) Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να πει μέχρι σε πόσoυς clients μπορεί να κάνει οικιακό cardsharing μέσω LAN ένας DM500 με μία Kappa ?

(2) Για να διαβάσει την Kappa και να κάνει sharing ένας DM500 χρειάζεται εξωτερικό (π.χ. τον Phoenix) reader ή μπορεί και από το slot του ?

(3) Κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα μέχρι σε 3 ή 4 clients αλλά μετά από μια ώρα πάγωνε ένας-ένας. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να μάθω αν γίνεται σε 7 clients kappa sharing ?

(4) Μπορεί να μου στείλει κάποιος τις αλλαγές με pm στο NewCS config ?
    1. Ο 500άρις άνετα αντέχει και 10 άτομα με την προϋπόθεση να παίρνει μόνο από 1-2 client emm updates μόνο και όχι αυτό που κάνουν όλοι που βάζουν μια F: username pass και ότι γίνει. Εννοώ πως θέλει λίγο συμμάζεμα το cccam με κάποιες ρυθμίσεις και κόψιμο emm.

2. Ναι με Serial Reader διαβάζεις την κάρτα μόνο. Το slot δυστυχώς στον 500αρι δεν παίζει Irdetto2 κάρτες.

3. Όχι δεν ισχύει... συγκεκριμένα έχω δει 500άρι με gemini 4.5 και cccam 2.1.2 να μην παγώνει ποτέ. Ισχύει και εδώ η προϋπόθεση του συμμαζέματος του cccam.cfg.. όταν έρθει η ώρα θα τις πούμε. Δεν θα έχεις θέμα με 7 clients μόνο.

4. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για NewCs μιας και ότι κάρτα έχω δει παίζει κανονικά σε εξωτερικό reader μόνο με cccam χωρίς τίποτα άλλο. 2 γραμμούλες θέλει το cccam.cfg και παίζει ρολόι η Kappa.

Senior Member bluechri's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ego1 View Post
    2) τη διαβάζει απο το slot
    Ώπα... δεν το ήξερα πως με NewCS δουλεύει το slot... είμαστε απόλυτα σίγουροι αδελφέ? και αν παίζει μιλάς για original ή κλώνο?

Member
    Uploads
    0

Φίλε μου,
    σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Για το (4), ξέχασα να πω ότι κάνω ήδη σε 7 clients sharing με Zeta κάρτα όμως και στο newCs.xml αρχείο έχω ήδη τις εντολές που αναφέρεις παραπάνω.

Έπεσε λοιπόν μια kappa κάρτα στα χέρια μου και δοκίμασα κατευθείαν, αλλά δεν την ανοίγουν οι clients. Κάποιες πρόσθετες εντολές λοιπόν εκτιμώ ότι χρειάζονται. Χρησιμοποιώ επίσης ως clients mgcamd και evocamd.

Αν σε διευκολύνει μπορώ να σου στείλω pm το config του newcs.xml

Junior Member
    Uploads
    0

Ωπ, Ζητώ συγνώμη για το post μου.
    Δεν είδα οτι αναφέρεται σε 500άράκι.
    Είχα στο νου μου το 7020 που κάνει τα παραπάνω.

Senior Member
    Uploads
    0

Νέα συνδρομή με "ανύπαντρη" κάρτα γίνεται να κάνουμε; Ξέρετε κανένα κόλπο; Αν τους πεις ότι έχεις δικό σου δέκτη και επιμείνεις γίνεται τίποτα;

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by karnage View Post
    Νέα συνδρομή με "ανύπαντρη" κάρτα γίνεται να κάνουμε; Ξέρετε κανένα κόλπο; Αν τους πεις ότι έχεις δικό σου δέκτη και επιμείνεις γίνεται τίποτα;
    ginete file mou!!
    vres mia poli kali dikaiologia kai pes tous na sou energopoiisoun tin karta se diko sou dekti!!

Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by bluechri View Post
    Ώπα... δεν το ήξερα πως με NewCS δουλεύει το slot... είμαστε απόλυτα σίγουροι αδελφέ? και αν παίζει μιλάς για original ή κλώνο?
    ποια η διαφορα original Και κλωνου σε emulator και μαλιστα cccam ?

Quote Originally Posted by ego1 View Post
    Ωπ, Ζητώ συγνώμη για το post μου.
    Δεν είδα οτι αναφέρεται σε 500άράκι.
    Είχα στο νου μου το 7020 που κάνει τα παραπάνω.
    ποια η διαφορα 500αρι και 7020 σε emulator και μαλιστα cccam ?

παιδια και οι δυο (500 και 7020) ειναι enigma 1 .... αρα ιδια συμπεριφορα σε slot

και οι δυο ( original και κλωνος) εχουν ιδια συμπεριφορα με οποιοδηποτε emulator ( στο μονο που εχουν διαφορα ειναι η mac adrress και αυτο ξεπερνιεται !!!)

και εν κατακλιδει ΚΑΙ ΟΙ 2 ( 7020 - 500 < κλωνος και original) παιζουν και την 2αρα και την 4αρα και την ζετα και την kappa , απλα θελει το καταλληλο emu

απο 4αρα και πανω η cccam παιζει μια χαρα για 2αρα θελετε gκουτι (παντα και οι δυο με τα καταλληλα config)

πολλες απο αυτες τις παιζουν και mgcam και scam

φιλικα

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by bluechri View Post
    1. Ο 500άρις άνετα αντέχει και 10 άτομα με την προϋπόθεση να παίρνει μόνο από 1-2 client emm updates μόνο και όχι αυτό που κάνουν όλοι που βάζουν μια F: username pass και ότι γίνει. Εννοώ πως θέλει λίγο συμμάζεμα το cccam με κάποιες ρυθμίσεις και κόψιμο emm.

2. Ναι με Serial Reader διαβάζεις την κάρτα μόνο. Το slot δυστυχώς στον 500αρι δεν παίζει Irdetto2 κάρτες.

3. Όχι δεν ισχύει... συγκεκριμένα έχω δει 500άρι με gemini 4.5 και cccam 2.1.2 να μην παγώνει ποτέ. Ισχύει και εδώ η προϋπόθεση του συμμαζέματος του cccam.cfg.. όταν έρθει η ώρα θα τις πούμε. Δεν θα έχεις θέμα με 7 clients μόνο.

4. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για NewCs μιας και ότι κάρτα έχω δει παίζει κανονικά σε εξωτερικό reader μόνο με cccam χωρίς τίποτα άλλο. 2 γραμμούλες θέλει το cccam.cfg και παίζει ρολόι η Kappa.
    Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Μπορείς να μου στείλεις το config με CCcam και τι αρχεία πρέπει να πειράξω ?

Μέχρι τώρα είχα NewCS με evocamd+mgcamd clients αλλά τώρα πρέπει να περάσω σε CCcam απ' ό,τι καταλαβαίνω

Member
    Uploads
    0

Μέχρι τώρα έχω βρει ότι πρέπει να αλλάξω αυτές τις γραμμές στπ CCcam.cfg

CAMKEY: /dev/tts/0 11 22 33 44 55 66 77 88
    CAMDATA: /dev/tts/0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff

Τα δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα ...

Advertise Here