Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 53 of 62 FirstFirst ... 3284348515253545558 ... LastLast
Results 521 to 530 of 615

Thread: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Member
    Uploads
    0

Re: 7._ Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

@roulitsas: Kai ta UDP paketa snifarontai kanonikotata , an den to pisteueis katevase ena packet sniifer kai dokimase to sto pc sou.

2. Advertise Here
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Καλημέρα σας!!!

Δεν είπα οτι γίνεται ποιο πολύ ή λιγότερο στους κλώνους. Είπα ότι επικεντρώνονται στους ανθρώπους που έχουν κλώνους. Αν θιχθεί η αξιοπιστία της μαμάς εταιρίας, τί γίνεται; Αν θιχθεί όμως ένα κλώνος, το μόνο που θα σου πούν, είναι ας πρόσεχες. Και εξ όσων γνωρίζω, εκεί είναι το μυστικό. Να θιχτούν οι κλώνοι (όπως έγινε με το timebomb που ανέφερε ο dydnds) και να στραφεί ο κόσμος έστω και στα μικρά μοντέλα original.

Το μόνο σίγουρο είναι είναι αυτό που λες. Δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις τι πάει που εκτός και αν παίζεις σε VPN. Απο εκεί και έπειτα, το μεγάλο αυτό όνομα που είπες, ο "πατέρας" του the best ever CSing, είχε πει πολλά πράγματα και πάνω στα λεγόμενα του δώθηκαν πολλές μάχες με τους παρόχους.

Δεν είπα tzimako ότι έγινε κάτι τις τελευταίες ημέρες και με συγχωρείς αν με τον τρόπο μου, άφησα να φανεί οτι λες ανακρίβειες. Σίγουρα μόνο όταν είμαστε 100% σίγουροι πρέπει να μιλάμε και ποτέ να μην αφήνουμε υπονοούμενα. Επίσης για να έχει ο φίλος σου 2.0.11, κάτι ξέρει...

Η λύση είναι όντως προς αυτή την κατεύθυνση ή προς καμία και καθόμαστε στα αυγά μας. Σχετικά με τις αποδείξεις, δεν χρειάζεται ούτε να προσκομίσω ούτε να αναφέρω κάτι περισσότερο. Ξέρω τι έχει συμβεί και σε ποιούς και αυτό αρκεί για εμένα. Για τους υπόλοιπους, σας είπα...απλά κρατήστε ότι θέλετε από τα λεγόμενα μου.

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοί, επειδή η πειρατεία έχει καταπολεμηθεί κατα ένα μεγάλο μέρος (gamma, tita κλπ), και επειδή σίγουρα πολλοί θα στραφούν στην εύκολη λύση του CSing, προσέχτε...προσέχτε...προσέχτε... Τα μάτια όλα είναι στραμμένα πάνω σε αυτή την δυνατότητα. Το διαδικτυακό μοίρασμα. Μείνετε όσο μπορείτε μακριά απο 4net ή στην καλύτερη μακριά από όλα αυτά, για να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο. Άλλωστε το να πάρουμε μια γραμμή απο έναν server, δεν είναι για χόμπυ... Είναι καθαρά για θέαση, οπότε οι δικαιόλογίες περισσεύουν.

P.S.: Μην με παρεξηγήσετε, δεν έχω τπτ εναντίων των κλώνων. Ουκ ολίγοι έχουν περάσει απο τα χέρια μου και έχουν επισκευαστεί (είτε μετά απο timebomb με JTAG, είτε απλά για flashαρισμα). Άλλους ενοχλεί και ασχολούνται μαζί τους, και κατά την άποψη μου, προκειμένου να διαφυλάξουν τα πνευματικά τους δικαιώματα, λογικό είναι. Όλοι το ίδιο θα κάναμε.
    den VLEPO sysxetish MAC kai EMU ////diladi me liga logia mas les Rouli oti :
    osoi exoun klono to cccam tous dinei stegnous..eno osoi den exoun OXI ///
    ean analusoume to cccam px 2.12 den 8a doume POU8ENA oute ip periergi
    oute kati pou na faneroni spyware ...//ara an ginei kati prepi na exi perasth
    sto image kateu8ian kai otan o dekths eine sto net na dinei <<kati>>.
    texnika eine efikto ...alla den exei apodixti apo kanenan akomi.
    tora oso afora tous clonous vs original to scor einai 1-0 ..kai kalitera ta pane
    sta kolimata kai kalytera vlepoun ta periferiaka ...kai to hardware eine apo
    piotika ylika...opote den vlepo to logo na dosi kapios 150 eyra parapano gia na
    leei oti exi original.ego prosopika exo dream 11 xronia //kai exo kapia gnomi
    min ksexnas ta apotiximena modela tis dream multimedia
    opos o 5620 kai o 7000 pou alazes kanali kai meta eprepe na ton vgalis apo thn mpriza(ase to anes8ito tuner)
    den 8a po kati gia ton polu kalo 7020 kai 500s respect....MPRAVO ...alla o 500+ (new)eine xeiroteros kai apo ton kineziko.
    kai pios eine aftos pou 8a pari 800 h 8000 na serviri///??? afou me 180 eyro stini linux pc
    kai exi kai megali aksiopistia pio pola gagetakia gia ta port tou ..kai asfaleia kai kai kai......ta kreris esy

Quote Originally Posted by supernova_esa View Post
    @roulitsas: Kai ta UDP paketa snifarontai kanonikotata , an den to pisteueis katevase ena packet sniifer kai dokimase to sto pc sou.
    + oso eine to xreos tis elladas ///to sniffer den kolaei sto protokolo

Member
    Uploads
    0

Ωραια ολα αυτα αλλα νομιζω οτι οσοι paid servers διαφημιζονται κανεις τους δεν δουλευει μεσω vpn.οποτε τι μπορουμε να κανουμε για να εχουμε οσο το δυνατον περισσοτερη ασφαλεια,εκτος απο το να μην εχουμε 4net ?

Senior Member thomasd's Avatar
    Uploads
    0

μην μπερδευεσαι οι servers που διαφημιζονται ειναι η αρπαχτη η εχουν εδρα σε χωρες που το cs ειναι νομιμο η δεν υπαρχει νομοθεσια περι πνευματικων δικαιωματων (και υπαρχουν πολλες τετοιες)
    η κυρια αμα κανει μυνηση σε καποιον cs στην κινα ξερεις τι θα παρει? δεν υποκεινται στο δικο μας δικαιο ουτε καν στο ευρωπαικο που να σκεφτεις καναν σερβερ στο μαροκκο (που θα βρεις πολλους να εχουν εδρα εκει) η στην κουβα ..
    το θεμα ειναι εδω τι μπορουν να κανουν ...και οσο και εαν ακουγεται περιεργο μονο εαν σε πιασουν επ αυτοφωρο να βλεπεις εχεις σοβαρο προβλημα με τετοιους server που επειδη ειναι πλημελημα (η αποδοχη προιοντων υποκλοπης πνευματικης ιδιοκτησιας) αντε να πληρωσεις το κοστος μια συνδρομης...το ιδιο που θα παθαινες εαν σε επιαναν με mp3 και ταινιες στο HDD σου
    να φοβασαι εαν αλλαξει ο νομος περι πνευματικης ιδιοκτησιας στην ελλαδα εκει θα μας εντοπιζουν και για ενα mp3

Banned
    Uploads
    0

Cool Re: 7._ Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Quote Originally Posted by thomasd View Post
    μην μπερδευεσαι οι servers που διαφημιζονται ειναι η αρπαχτη η εχουν εδρα σε χωρες που το cs ειναι νομιμο η δεν υπαρχει νομοθεσια περι πνευματικων δικαιωματων (και υπαρχουν πολλες τετοιες)
    η κυρια αμα κανει μυνηση σε καποιον cs στην κινα ξερεις τι θα παρει? δεν υποκεινται στο δικο μας δικαιο ουτε καν στο ευρωπαικο που να σκεφτεις καναν σερβερ στο μαροκκο (που θα βρεις πολλους να εχουν εδρα εκει) η στην κουβα ..
    το θεμα ειναι εδω τι μπορουν να κανουν ...και οσο και εαν ακουγεται περιεργο μονο εαν σε πιασουν επ αυτοφωρο να βλεπεις εχεις σοβαρο προβλημα με τετοιους server που επειδη ειναι πλημελημα (η αποδοχη προιοντων υποκλοπης πνευματικης ιδιοκτησιας) αντε να πληρωσεις το κοστος μια συνδρομης...το ιδιο που θα παθαινες εαν σε επιαναν με mp3 και ταινιες στο HDD σου
    να φοβασαι εαν αλλαξει ο νομος περι πνευματικης ιδιοκτησιας στην ελλαδα εκει θα μας εντοπιζουν και για ενα mp3
    Συμφωνω 99.99 % σε αυτα που λες αλλα εχω να σου διορθωσω ενα μονο.
    Δεν υπαρχουν σερβερ μονο στην Κινα αλλα και σε Ευρωπαικες χωρες.
    Πιστεψε με κατι ξερω για να στο λεω.
    Αν θες αποδειξεις για αυτο ευχαριστως να σου στειλω και ακριβεις διευθυνσεις αρκει να μου αποδειξεις οτι μπορω να σε εμπιστευτω.
    Φιλικα Τζιμακος

Senior Member thomasd's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Συμφωνω 99.99 % σε αυτα που λες αλλα εχω να σου διορθωσω ενα μονο.
    Δεν υπαρχουν σερβερ μονο στην Κινα αλλα και σε Ευρωπαικες χωρες.
    Πιστεψε με κατι ξερω για να στο λεω.
    Αν θες αποδειξεις για αυτο ευχαριστως να σου στειλω και ακριβεις διευθυνσεις αρκει να μου αποδειξεις οτι μπορω να σε εμπιστευτω.
    Φιλικα Τζιμακος
    δεν εχω κανεναν λογο να σε αμφισβητησω πιστεψε με απλα η εμπηρια μου στο free cs μου εχει δειξει οτι ο παραδεισος τους ειναι κυριος το μαροκο και η κινα
    εχω δει σαφεστατα και servers ευρωπαικης προελευσης και μαλιστα στην μεγαλη βρετανια που οι νομοι ειναι σαφεστατα πολυ πιο σκληρι απο τους δικους μας.
    λεω προσωπικα εμπισυετομαι μαροκκο και κινα για τους λογους που προανεφερα
    μιλωντας για την κυρια λεω οτι η μεγιστη ασφαλεια βρισκεται σε νομικους παραδεισους και οχι μονο για το cs αλλα για καθε λογης πνευματικα ελεγχομεη ιδιοκτησια
    και τζιμακο η εμπιστοσυνη ειναι κατι που χτιζεται και κερδιζετε , δεν μπορω να κανω κατι παραπανω απο την εν γενη παρουσια μου για αν δειξω τι ειμαι :)
    πισω απο μια οθονη ειμαι αλλα υπαρχει κοσμος που με "ξερει " και μεσα απο αλλες επικοινωνιες

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

δεν εχω κανεναν λογο να σε αμφισβητησω πιστεψε με απλα η εμπηρια μου στο free cs μου εχει δειξει οτι ο παραδεισος τους ειναι κυριος το μαροκο και η κινα
    εχω δει σαφεστατα και servers ευρωπαικης προελευσης και μαλιστα στην μεγαλη βρετανια που οι νομοι ειναι σαφεστατα πολυ πιο σκληρι απο τους δικους μας.
    μιλωντας για την κυρια λεω οτι η μεγιστη ασφαλεια βρισκεται σε νομικους παραδεισους και οχι μονο για το cs αλλα για καθε λογης πνευματικα ελεγχομεη ιδιοκτησια
    και τζιμακο η εμπιστοσυνη ειναι κατι που χτιζεται και κερδιζετε , δεν μπορω να κανω κατι παραπανω απο την εν γενη παρουσια μου για αν δειξω τι ειμαι :)
    πισω απο μια οθονη ειμαι αλλα υπαρχει κοσμος που με "ξερει " και μεσα απο αλλες επικοινωνιες
    apada sosta ///yparxei kai h lisi ton proxy server me to azimioto ...idika sthn kina ..an kseris kinezika...kanaria nhsia ...malvides ... sigapouri..vietman..exi pola <<kala >>krath

yg.@thomasd asxeto ///kati les pio pano gia ton panasat ird 990 ...telika exei h den exi secure silikon ...giati o 1100 eine o arxigampros..

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: 7._ Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    apada sosta ///yparxei kai h lisi ton proxy server me to azimioto ...idika sthn kina ..an kseris kinezika...kanaria nhsia ...malvides ... sigapouri..vietman..exi pola <<kala >>krath
    Καλημερα σας κυριοι.

Συμφωνω απολυτα και με τους δυο σας ειστε απολυτα ακριβεις σε οτι γραψατε.

thomasd ελπιζω να μην παρεξηγησες τα λεγομενα μου.Θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη μαζι σου γιατι θελω να σου δειξω οτι και εγω δεν λεω βλακειες και θελω πραγματικα να βοηθησω και εσενα και τον χ και τον ψ και οποιον μου ζητησει την βοηθεια μου.Ετσι ειμαι καλως η κακως.
    Φιλικα Τζιμακος

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Χωρίς να θέλω να προσφέρω βοήθεια σε κανένα πάνω στο CSing και αναγνωρίζοντας ότι η υποβοήθηση της πειρατίας είναι αδίκημα, θα σας πω απλά ότι το μέλλον είναι στο πολύ καλό (και δύσκολο στο να το setαρεις για να παίζει σωστά και καλά) CSP. Το CSP (card server proxy) είναι αυτό ακριβώς που λέει. Όσοι ενδιαφέρονται, ας το ψάξουν ΑΛΛΑ θα χρειαστεί να ψαχτούν πολύ και από μόνοι τους.

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: 7._ Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Χωρίς να θέλω να προσφέρω βοήθεια σε κανένα πάνω στο CSing και αναγνωρίζοντας ότι η υποβοήθηση της πειρατίας είναι αδίκημα, θα σας πω απλά ότι το μέλλον είναι στο πολύ καλό (και δύσκολο στο να το setαρεις για να παίζει σωστά και καλά) CSP. Το CSP (card server proxy) είναι αυτό ακριβώς που λέει. Όσοι ενδιαφέρονται, ας το ψάξουν ΑΛΛΑ θα χρειαστεί να ψαχτούν πολύ και από μόνοι τους.
    Και στα παραπανω συμφωνω 100% και ειμαι της ιδιας ακριβως αποψης.
    Για εκπαιδευτικους λογους λεμε παντα οτι λεμε και εγω και ο προλαλησας και πολοι αλλοι εδω μεσα.
    Το εχουμε ξαναπει οτι ειμαστε χομπιστες και τιποτα παραπανω.
    Φιλικα Τζιμακος

Advertise Here