Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 52 of 62 FirstFirst ... 2274247505152535457 ... LastLast
Results 511 to 520 of 615

Thread: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Senior Member
    Uploads
    0

Re: 7._ Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    xaxaxa e nai ///to spyware kani diakriseis !!!! to diaforetiko sim den monizo na <<kovi>>ton roufiano
    pados o roulis exi kapio dikio eidika gia new ekdosis emulator cam..opos yparxei periptosi (den eine eksakrivomeno 100%)
    h kappa na kani kati ponhro se osous thn xrisimopioioun sto cs..tora cpu exei eeprom exei giati na min exei kai spyware??
    o noon noito prosoxi paides
    an 8imame kala poy prepei 3-4 server poy ksero paizoyn me to 2.0.11 .isos gia ayto to logo poios kserei???

2. Advertise Here
    Senior Member bluechri's Avatar
    Uploads
    0

Ti sxesi exei an einai klonos ή original ? to cccam ena einai kai den katalavaino giati na ginei diaxorismos? mallon o filos roulitsas apo taxitita evale kai to klonos tin ora pou egrapse oti egrapse.

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by bluechri View Post
    Ti sxesi exei an einai klonos ή original ? to cccam ena einai kai den katalavaino giati na ginei diaxorismos? mallon o filos roulitsas apo taxitita evale kai to klonos tin ora pou egrapse oti egrapse.
    Όχι παιδιά....δεν το έβαλα από ταχύτητα... Ξέρω πολύ καλα τι έγραψα και για ποιο λόγο.

Διάβασα κάτι, γνωρίζω κάτι και απάντησα. Ούτε τον έξυπνο θέλω να σας κάνω ούτε τπτ.Απο αυτά που σας λέω, κρατήστε ότι θέλετε... είναι καθαρά στην δική σας κρίση.

Αν αναρωτηθεί κανείς, ποιος ζημιώνεται από τους κλώνους... μπορεί να καταλάβει και ποιος είναι πίσω από όλα αυτά. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Έτσι λένε οι φήμες και μακάρι να είναι ψέματα. Αλλά αν έστω και 50% να ειναι αλήθεια, ποιός αποκλείει το γεγονός οτι μπορεί και η ίδια η Irdeto να έχει πλησιάσει την CCcam Team και να τα έχουν κάνει πλακάκια, εν ονόματι της πειρατείας. Σχετικά με τα πλακάκια τα δικά μου, εφόσον ανήκω σε ομάδα που γράφει images για τα dreams, ε μπορείς και να το πεις οτι ναι τα έχω κάνει πλακάκια... ΑΛΛΑ, δεν έχω εγώ προσωπικά κάτι με τους κλώνους. Στο κατω κατω, εγω δεν βγάζω κάτι απο όλα αυτά, αρα και δεν ζημιώνομαι ούτε θίγομαι απο αυτους οικονομικά, οπότε.

Ξαναλεω, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο. Ειδα κατι και απαντησα. Απο εκει και έπειτα, ο καθης ειναι υπεύθυνος για τις πραξεις του και τις επιλογές του.

@dyndns Τουλαχιστον το GBOX είναι σε UDP αρα και δεν snifαρεται οπότε στα "πράσα" δεν μπορούν να σε πιάσουν σχεδόν ποτέ. Με TCP μπορούν όμως να έχουν και αποδείξεις.... (αχχχ...παλιες καλές εποχές το gbox....)

P.S.: Η αναγνώριση των κλώνων γίνεται σε παλαιότερα μοντέλα απο την mac (και μην μου πει κανείς οτι αλλάζει γιατι ναι μεν αλλάζει αλλα....) και στα νεότερα μοντέλα με άλλους τρόπους.Το δε sim για τα μπάζα είναι γιατί αν ηταν όλα σωστά, θα άλλαζαν και το second stage αλλά που.....

Οπότε ....ΠΡΟΣΟΧΗ ολοι....

P.S.2: Όσοι θέλετε να στήσετε τέτοια παιχνιδάκια, φροντίσετε να μείνετε μακριά απο 4net και εσείς και οι...."πελάτες"....

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Ρε φίλε @Roulitsas to Cccam σαν emulator μπαίνει και στους original.........και μπορούνε και αυτοί να κάνουν την ίδια δουλειά
    Κι άλλοι δέκτες original παίρνουν Cccam....εκτός από dream
    Γιατί να γίνεται μόνο(ή ποιό πολύ) στους κλώνους?
    Αυτό είναι που δε καταλαβαίνω

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by douros View Post
    Ρε φίλε @Roulitsas to Cccam σαν emulator μπαίνει και στους original.........και μπορούνε και αυτοί να κάνουν την ίδια δουλειά
    Αυτό είναι που δε καταλαβαίνω
    As min kryvomaste piso apo to dahtylo mas.
    Poios ehei symferon an den pouliountai oi klonoi?
    Poios evgale to gnosto timebomb?
    Poios kai giati ekane auto pou vlepeis stin fotografia?
    Einai polla ta lefta, para polla, pou paizontai kai s' auto to paihnidi !

P.S. den ginetai mono se klonous - olous tous pairnei o haros
    alla i ellada einai toso mikri agora pou den endiaferei kanenan

@Roulitsas otan to paketo vgainei ston aera kanenas den gnorizei pou mporei na aplonei
    parakladia prin ftasei ston proorismo tou, afou to periehomeno einai idi kodikopoiimena apo ton emulator.
    Auta ta eihe paradehtei kai o gnostos "tagana"
    Attached Files Attached Files

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: 7._ Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Παραμύθι ε???? Ναι...οκ.... Δυστυχώς ή ευτυχώς γνωρίζω προσωπικά δύο άτομα που τους συνέβει αυτό. Ο μεν ένας ήταν με zeta και ο άλλος με kappa. Οι κάρτες έκλεισαν μπαμ στο καπάκι και μάλιστα στην 2η περίπτωση οι κάρτες που μοιραζότουσταν ήταν δύο από την ίδια "οικία" και έκλεισαν ακριβώς το ίδιο δευτερόλεπτο.

Επειδή ίσως να μην γνωρίζετε κάποια πραγματά, καλό είναι να "φυλάτε λίγο τα σκούρα" και είτε να μην επαναπαύστε είτε να μην παίρνετε θέση. Χωρίς να θέλω να σπείρω πανικό, καλό θα ήταν όσοι χρησιμοποιείτε CCcam σε κλώνο και "δίνετε" και αλλού, να πάτε δύο version παραπίσω από την τελευταία (2.1.2 δλδ) γιατί υπάρχουν αρκετές φήμες (και όχι μόνο φήμες δυστυχώς) που αναφέρουν την κρυφή επικοινωνία του CCcam με έναν serverακο που μαζεύει στοιχεία (ρουφιάνο δλδ) και κρατάει το nodeid, mac address, ip_address, και φυσικά HSN.... Μήπως είναι μετά πολύ εύκολη η παρακολούθηση???? Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, καλό είναι τα μάτια να είναι ορθάνοιχτα.
    Καλημερα σας κυριοι.

Δεν λεω ποτε κατι τυχαια αν δεν το γνωριζω και αν δεν ειμαι 100% σιγουρος.
    Για αρχη δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει αν ο δεκτης-σερβερ ειναι γνησιος η κλωνος.
    Γνωριζω καλα σερβερ ο οποιος τρεχει CCcam 2.0.11 με γνησια καρτα Καπα και δεν συνεβη απολυτως τιποτα τις τελευταιες ημερες.
    Γιαυτο τον λογο σχολιασα και εγραψα παραμυθι.Τωρα αν εγινε αλλου θα περιμενω να δω και θα πω.
    Φιλικα Τζιμακος

Senior Member bluechri's Avatar
    Uploads
    0

Kalimera

Den ksero paidia... den psinomai etsi efkola. Antilamvanomai apolita ti zimia pou pathenoun kapoies eteries apo tous klonous apla tha ithela kai mia istoria otan emfanizete na kouvalaei kai kapoia apodiksi mazi tis allios leme oloi poli efkola oti theloume. I ipopsia einai tromeri an isxiei alla kai pali pote den mporoume na eimaste sigouroi gia tipota... mipos akoma kai ta clone images den mporoun na exoun mesa tous kapoiou idous poustia kai na stelnoun plirofories kapou? Ola ginontai kai mexri apodikseos oti kati ginete sigkekrimena apla den asxolieme alla ta exo stin akri tou mialou mou vevea. Xronia akoume pos i Microsoft px snifari diafora pragmata apo ta sistimata mas sta spitia xoris kaneis pote na exei apodiksi kati.

Ara i lisi einai VPN oxi omos meso dekton alla meso allon siskevon (router, Mikrotik, debian) kai oi dektes na min kseroun kan ti tha pei internet gia na eimaste sigouroi.

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Καλημέρα σας!!!

Quote Originally Posted by douros View Post
    Δεν είπα οτι γίνεται ποιο πολύ ή λιγότερο στους κλώνους. Είπα ότι επικεντρώνονται στους ανθρώπους που έχουν κλώνους. Αν θιχθεί η αξιοπιστία της μαμάς εταιρίας, τί γίνεται; Αν θιχθεί όμως ένα κλώνος, το μόνο που θα σου πούν, είναι ας πρόσεχες. Και εξ όσων γνωρίζω, εκεί είναι το μυστικό. Να θιχτούν οι κλώνοι (όπως έγινε με το timebomb που ανέφερε ο dydnds) και να στραφεί ο κόσμος έστω και στα μικρά μοντέλα original.

Quote Originally Posted by dyndns View Post
    @Roulitsas otan to paketo vgainei ston aera kanenas den gnorizei pou mporei na aplonei
    parakladia prin ftasei ston proorismo tou, afou to periehomeno einai idi kodikopoiimena apo ton emulator.
    Auta ta eihe paradehtei kai o gnostos "tagana"
    Το μόνο σίγουρο είναι είναι αυτό που λες. Δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις τι πάει που εκτός και αν παίζεις σε VPN. Απο εκεί και έπειτα, το μεγάλο αυτό όνομα που είπες, ο "πατέρας" του the best ever CSing, είχε πει πολλά πράγματα και πάνω στα λεγόμενα του δώθηκαν πολλές μάχες με τους παρόχους.

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Καλημερα σας κυριοι.
    Γνωριζω καλα σερβερ ο οποιος τρεχει CCcam 2.0.11 με γνησια καρτα Καπα και δεν συνεβη απολυτως τιποτα τις τελευταιες ημερες.
    Δεν είπα tzimako ότι έγινε κάτι τις τελευταίες ημέρες και με συγχωρείς αν με τον τρόπο μου, άφησα να φανεί οτι λες ανακρίβειες. Σίγουρα μόνο όταν είμαστε 100% σίγουροι πρέπει να μιλάμε και ποτέ να μην αφήνουμε υπονοούμενα. Επίσης για να έχει ο φίλος σου 2.0.11, κάτι ξέρει...

Quote Originally Posted by bluechri View Post
    Kalimera

Den ksero paidia... den psinomai etsi efkola. Antilamvanomai apolita ti zimia pou pathenoun kapoies eteries apo tous klonous apla tha ithela kai mia istoria otan emfanizete na kouvalaei kai kapoia apodiksi mazi tis allios leme oloi poli efkola oti theloume. I ipopsia einai tromeri an isxiei alla kai pali pote den mporoume na eimaste sigouroi gia tipota... mipos akoma kai ta clone images den mporoun na exoun mesa tous kapoiou idous poustia kai na stelnoun plirofories kapou? Ola ginontai kai mexri apodikseos oti kati ginete sigkekrimena apla den asxolieme alla ta exo stin akri tou mialou mou vevea. Xronia akoume pos i Microsoft px snifari diafora pragmata apo ta sistimata mas sta spitia xoris kaneis pote na exei apodiksi kati.

Ara i lisi einai VPN oxi omos meso dekton alla meso allon siskevon (router, Mikrotik, debian) kai oi dektes na min kseroun kan ti tha pei internet gia na eimaste sigouroi.
    Η λύση είναι όντως προς αυτή την κατεύθυνση ή προς καμία και καθόμαστε στα αυγά μας. Σχετικά με τις αποδείξεις, δεν χρειάζεται ούτε να προσκομίσω ούτε να αναφέρω κάτι περισσότερο. Ξέρω τι έχει συμβεί και σε ποιούς και αυτό αρκεί για εμένα. Για τους υπόλοιπους, σας είπα...απλά κρατήστε ότι θέλετε από τα λεγόμενα μου.

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοί, επειδή η πειρατεία έχει καταπολεμηθεί κατα ένα μεγάλο μέρος (gamma, tita κλπ), και επειδή σίγουρα πολλοί θα στραφούν στην εύκολη λύση του CSing, προσέχτε...προσέχτε...προσέχτε... Τα μάτια όλα είναι στραμμένα πάνω σε αυτή την δυνατότητα. Το διαδικτυακό μοίρασμα. Μείνετε όσο μπορείτε μακριά απο 4net ή στην καλύτερη μακριά από όλα αυτά, για να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο. Άλλωστε το να πάρουμε μια γραμμή απο έναν server, δεν είναι για χόμπυ... Είναι καθαρά για θέαση, οπότε οι δικαιόλογίες περισσεύουν.

P.S.: Μην με παρεξηγήσετε, δεν έχω τπτ εναντίων των κλώνων. Ουκ ολίγοι έχουν περάσει απο τα χέρια μου και έχουν επισκευαστεί (είτε μετά απο timebomb με JTAG, είτε απλά για flashαρισμα). Άλλους ενοχλεί και ασχολούνται μαζί τους, και κατά την άποψη μου, προκειμένου να διαφυλάξουν τα πνευματικά τους δικαιώματα, λογικό είναι. Όλοι το ίδιο θα κάναμε.

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: 7._ Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Βρε παιδια μην με παρεξηγητε.
    Οτι γραφω το εχω σκεφτει 100 φορες πριν.
    Δεν παρεξηγω κανεναν αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Τζιμακος

Senior Member
    Uploads
    0

Geia sas...

Giautous tous logous kai apo prosopiki empeiria palia me to camd3, einai kalytera gia opoion kserei kai mporei na xrisimopoiei "open source",
    i "self made" i apo gnosti pigi programmatakia...

PS To camd3 palia pou ekamne kati perierga pragmata, eblepa sta logs agnostes IP, kai xoris user/pass malista
    kai apo tote to...ksaposteila, auto kai ton dimiourgo tou...

Advertise Here