Παιδιά χωρίς δεύτερη σκέψη ... Παρών και εγώ !!!
Παιδιά χωρίς δεύτερη σκέψη ... Παρών και εγώ !!!
Paron kai go
Συμπαραστεκομαι με οποιονδηποτε τροπο στον ΑΝΘΡΩΠΟ,που συμπαρασταθηκε σε ολους
Kalispera se ola ta pedia pou entelos afthormita stilate ena minima antropias kai aplosate to xeri se kapion pou xriazete voithia kai simparastasi.
Na sas enimeroso pos iparxi trapezikos arithmos logariasmou singenikou tou prosopou kai osoi exete postari sto singekrimeno thema exete idi lavi prosopiko minima.
Na gnorizete episis pos osoi kanete post apo edo kai pera episis tha enimerothite me prosopiko minima gia to pou tha mporite na stilete mia ikonomiki voithia.
Elpizo an ola pane kala avrio o tasos na mpori na epistrepsi kai pali spiti tou kai stin ikogenia tou.
Kouragio taso kai den ise monos sou file mou.
Παιδιά, άνευ παρεξήγησης, καθώς είμαι ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟ ΜΕΛΟΣ της παρέας, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ για οτιδήποτε χρειαστεί ο φίλος μας και οποιοσδήποτε άλλος απο το παρόν forum.
Αν και ο φίλος Τάσος μου αρνήθηκε την βοήθειά του παλιότερα εγω δηλώνω παρών και θα συνδράμω με τισ δυνάμεις μου στην ατυχία που τον βρήκε γιατι αναγνωρίζω πως έχει βοηθήσει πολύ κοσμο απο αυτο και άλλα forum.
Κύριε Ampelioti ένα pm και εδώ αν γίνετε :)
Παρών και γώ. Pm το λογαριασμό.
Παιδιά, όχι ηλεκτρονική κατάθεση, αλλά μόνο σε κατάστημα μακρυά απο την περιοχή σας και ανώνυμα γιατί αυτές οι κουφάλες σίγουρα είναι εδώ μέσα και δεν ξέρω τι θα σκεφτεί το κεφαλάκι τους.
Τάσο, κουράγιο!
Παρών και από μένα παιδιά
Τάσο, κουράγιο!