Ξανά γειά σας παιδιά και χρόνια πολλά.
Άλλαξα την μοντούλα μου με μια γνήσια και μου την παίζει μια χαρά και πλέον βλέπω με γατόνι και τα Ολλανδικά.
Από κει και πέρα ακόμα ψάχνομαι για να τον δικτυώσω με τον πατέρα μου, δεν ξέρω πως...
kali periptosi , perimenoume entyposeis
Paidia min psaronete me to E2 se azbox... kai ego stis arxes ilpiza alla to mono pou exei vgei einai mia karabeta me xalia ikona kai sinexomena kolimata. O logos pou den tha vgei einai pos den fenete diatethimeni i OpenSat na eleftherosi vasikes routines tou dekti gia to fovo ton ioudeon(clones). Apo ekei kai pera se polla forum emfanizontai tipoi pou dialaloun gia to E2... prosopiki mou gnomi kai oxi mono diki mou einai pos einai karfotes apo tous idious h apo valtous tis opensat mono kai mono gia na iparxei i elpida ston kosmo gia E2 kai na kratane tis polisis tous.
+1
Exω τον premium εδω και 6 μηνες. Παρ'ολο που παιζει την τιτα αψογα εγω τον χρησιμοποιω και ως media player παρα πολυ. Αυτος ο περιορισμος ταχυτητας του ethernet και usb σε κανουν να πρεπει να βαλεις εσωτερικο δισκο. Και πως θα μεταφερεις τα αρχεια? Μιλαμε για μια ταινια 4.6 GB κανει 45- 50 λεπτα ελεος... Χρησιμοποιω και το NFS αλλα σε υψηλης ποιοτητας mkv τα παιζει. Αυτο αν φτιαχνανε ουτε Ε2 θα χρειαζοτανε ουτε τιποτα. Εγω τωρα τον εχω για πουλημα και λεω να παρω ενα ωραιο κλωνο dm800 και ενα wdtv live.
Αδελφέ κάνε ότι κάνω και εγώ... με το ACC έχω βάλει το script που τρέχει μόνιμα ο Samba server, κατόπιν κατεβάζω ότι κατεβάζω από ταινίες είτε από τόρρεντ είτε από οπουδήποτε και τα σώνω απευθείας στο δίσκο του Azbox... τον έχω κάνει Map Network Drive το δίσκο του. Με αυτό τον τρόπο δεν νοιώθω το πρόβλημα της μεταφοράς αρχείων και είμαι ΟΚ.
Έχω χάσει όμως πάσα ελπίδα με το δέκτη, αν και με το τελευταίο firmware ομολογώ πως MKV στα 1080 και μεγάλα σε mbit πλέον με το τρικ με τελνετ που δίνεις priority στον player μου τα παίζει κανονικά ακόμα και από εξωτερικό δίσκο.
Βασικά εγκατέστησα μέσα στις γιορτές έναν 500HD+ και έναν VU+ και έπαθα την πλάκα της ζωής μου... ειλικρινά το μόνο που με κρατάει είναι το MKV play γιατί έχω πάρα πολλές ταινίες και συνεχίζω και κατεβάζω καθημερινά.
Δεν ξέρω... είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα να τον δώσω ή να τον κρατήσω... έχει καλύτερη εικόνα από οποιονδήποτε άλλο δέκτη έχω δει.. αλλά υστερεί σε πράγματα που τα έχω συνηθίσει και συνέχεια βάζω νερό στο κρασί μου και μου δίνει στα νεύρα.
Τη να πω ρε παιδιά ακούω να δώσετε τον AZbox για να πάρετε το 800 κλώνο.? Είναι ποτέ δυνατόν.? Εγώ έχω 4-5 dreambox και πλέον δεν τους χρησιμοποιώ καθόλου αφού τους έχω βαρεθεί. Έχω επίσης και τον QboxHD όπου τελικά κατάφερα (ίσως να είμαι ο μόνος) εν Ελλάδι που βλέπω όλες τις κάρτες όπως και την γνήσια 5.7 Kappa της Nova από τα smartslot του και ευτυχώς που έχω και αυτόν για να περνάει η ώρα γιατί δίχως Linux και κάποιο σχετικό παίδεμα ως προς το σετάρισμα και τα update σε fw images plugins κλπ δεν γίνεται. Αυτό είναι λοιπόν κατ' ε με το μόνο κακό που έχει ο AZbox Premium HD που ότι και να του ζητήσω μου το κάνει ...και μου το κάνει με την πρώτη ρε γμτ. Αλήθεια έχετε δοκιμάσει κλώνο dm.? μέχρι ποια έκδοση Ccc@m υποστηρίζει ξέρετε.? Τέλος πάντων είπα να πω την γνώμη μου και αυτή είναι κρατήστε τον λίγο ακόμα και βλέπετε, την τιμή του δεν την χάνει.
Πάντα φιλικά, χαιρετώ.
gia ton vu+duo exeis apopsi ? pantou exo diabasei dithirambikes kritikes .