Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 11 of 42 FirstFirst ... 6910111213162136 ... LastLast
Results 101 to 110 of 417

Thread: AZ_Box

Senior Member mv_best's Avatar
    Uploads
    0

Re: ..AZ_Box..

file nickman9271 oloi gia auton milane logo e2 kai einai sxedon san clonos tou 8000 sta misa lefta.to mono pou sonei pros ton paron to azbox einai i poiotita eikonas.

2. Advertise Here
    Senior Member bluechri's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    gia ton vu+duo exeis apopsi ? pantou exo diabasei dithirambikes kritikes .
    Φίλε μου τον είδα σε μαγαζί αλλά σε τηλεόραση 37άρα και έπαιζα με την πάρτι του καμιά ώρα... όντως πυροβολάει και τα κάνει όλα καλά και στη μισή τιμή του 8000. Αλλά ίσως τελικά το μόνο που με κρατάει και εμένα με τον AzBox είναι η ποιότητα εικόνας..γιατί σε ότι DM έχω βάλει στον Projector ακόμα και τον 8000 την εικόνα του AzBox δεν την πιάνει κανείς...
    Βέβαια η καθημερινότητά μου είναι πολύ ποιο διαφορετική... και μπροστά σε όλα τα άλλα που κερδίζει κάποιος με τους DM ή τον VU ίσως και να θυσίαζα αυτή τη μικρή διαφορά εικόνας.... τεσπά .. είμαι σε μεγάλο δίλημμα... αν πάντως πήγαινα σήμερα να πάρω δέκτη θα έπαιρνα τον VU με κλειστά μάτια.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by bluechri View Post
    Αδελφέ κάνε ότι κάνω και εγώ... με το ACC έχω βάλει το script που τρέχει μόνιμα ο Samba server, κατόπιν κατεβάζω ότι κατεβάζω από ταινίες είτε από τόρρεντ είτε από οπουδήποτε και τα σώνω απευθείας στο δίσκο του Azbox... τον έχω κάνει Map Network Drive το δίσκο του. Με αυτό τον τρόπο δεν νοιώθω το πρόβλημα της μεταφοράς αρχείων και είμαι ΟΚ.

Έχω χάσει όμως πάσα ελπίδα με το δέκτη, αν και με το τελευταίο firmware ομολογώ πως MKV στα 1080 και μεγάλα σε mbit πλέον με το τρικ με τελνετ που δίνεις priority στον player μου τα παίζει κανονικά ακόμα και από εξωτερικό δίσκο.
    Βασικά εγκατέστησα μέσα στις γιορτές έναν 500HD+ και έναν VU+ και έπαθα την πλάκα της ζωής μου... ειλικρινά το μόνο που με κρατάει είναι το MKV play γιατί έχω πάρα πολλές ταινίες και συνεχίζω και κατεβάζω καθημερινά.

Δεν ξέρω... είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα να τον δώσω ή να τον κρατήσω... έχει καλύτερη εικόνα από οποιονδήποτε άλλο δέκτη έχω δει.. αλλά υστερεί σε πράγματα που τα έχω συνηθίσει και συνέχεια βάζω νερό στο κρασί μου και μου δίνει στα νεύρα.
    Ευχαριστω για τη συμβουλη-λυση αλλα ήδη το πρωτο μερος ήρθε :) Ενα ωραιο μικρουλι Western Digital Live καθεται διπλα στον Azbox και παιζει απιστευτα ολααααα τα video απο δικτυο χωρις προβλημα. Εφτιαξα και ωραια moviesheets με εξωφυλλα κτλ μια χαρα. Οποτε bye bye Azbox σαν mediaplayer. Μενει μονο και μονο γιατι παιζει τιτα σφαιρα και εχει μακραν την καλυτερη εικονα ακομα και σε upscaale ( πολυ καλο παραγματι).
    Επειδη θα εχω ενα vu+ την αλλη εβδομαδα θα γραψω εντυπωσεις. Ελπιζω οι λαλακες στην Opensat να κανουν κατι... Εβγαλαν νεο firmware και το site τους δεν δουλευει κατεβαινει με 0.3 kb/s!!!!.
    Αυτιαααααα

Banned
    Uploads
    4

azbox-0.9.4754-patch.bin.rar (45.27 MB)

Code:
    http://www.multiupload.com/BEO0K8O622

Uploads
    0

kai alli mia gia download hxxp://az.evg33.ru/fw/

Uploads
    0

ante na doume hxxp://www.youtube.com/watch?v=t6U6wMwe_mo isos...

Senior Member zarkgeo's Avatar
    Uploads
    0

Έχω πρόβλημα με τον χρόνο εναλλαγής από κανάλι σε κανάλι.
    Αργεί χαρακτηριστικά ρε γμτ...
    Έκανα update το firmware και έβαλα το 0.9.4754 αλλά και πάλι τα ίδια.
    Ξέρετε μήπως κανένα tip για να καλυτερεύσει?
    Και πότε με το καλό το Ε2?

Uploads
    0

einai provlima sto firmaware file,vale poio palio gia to zapping,apla auto einai poli stathero.e2 agnosto

Senior Member zarkgeo's Avatar
    Uploads
    0

Οκ, μπορώ να περιμένω για κάτι καλύτερο και αργότερα.
    Άλλωστε σχεδόν κάθε βδομάδα βγαίνει και καινούριο fw...

Uploads
    0

gia pio grigoro zapping peraste me ftp sto fakello /DISK2/etc/start.d doste attributes 755 kante meta epannekinisi to dekti,auto to arxeio hxxp://rapidshare.com/files/374293476/S13ProcLVL.sh

Page 11 of 42 FirstFirst ... 6910111213162136 ... LastLast
Advertise Here