mipos kseri kanis an doulevi to cccam sto azbox kai san server, giati san client doulevi apsoga me to multicas????
![]()
mipos kseri kanis an doulevi to cccam sto azbox kai san server, giati san client doulevi apsoga me to multicas????
![]()
an valeis kanoniko cccam douleuei apsoga san server.prepei na valeis omos eksoteriko reader
paidia mia erwthsh ...autos o dekths exei "free paketo" apo ethernet? apla tou pernas to firmware to katalhlo?
k an nai gia poso kairo... (exei k thn kyria mesa?)
Μιας πλέον και κάτοχος του AZbox Premium HD να ρωτήσω αν κάποιος φίλος έχει καταφέρει να φορτώσει και να δει φως με γάτα γιατί εγώ όχι. Ενώ βλέπει και δίνει φως με τιτα άψογα δεν κάνει το ίδιο με γάτα. Να πω πως υπέρμαχος του QboxHD ίσως είχα υποτιμήσει αυτόν τον υπέροχο δέκτη που ίσως όμοιό του δεν έχω ξανά δει... Και μιλάω αμερόληπτα αφού παίχτηκα τόσο για τον ποιον θα πάρω που τελικά πήρα και τους δύο. Τέλος πάντων για τον Qbox είναι άλλο κεφάλαιο και εδώ δεν θες πολύ να παρεξηγηθείς και να τα ακούσεις...
Αν λοιπόν κάποιος φίλος μπορεί να με βοηθήσει στο να μπορώ να βάζω και την γάτα εκτός από τιτα ας γράψει δυο λέξεις. Για τον άλλο έχω πολλές απορίες αλλά που να τις πω δεν ξέρω.!
Ευχαριστώ και χαιρετώ.
Υ.Γ Χρησιμοποιώ το EMU MultiCas.
Φίλε μου ξέρεις πως το περνάς..? από usb φαντάζομαι δεν θα γίνεται, μάλλον μέσο ftp υποθέτω χειροκίνητα, αν θες μπαίνεις στον κόπο να μου πεις αν γνωρίζεις.? Έτσι εκπαιδευτικά να το δω θέλω.
Ευχαριστώ - Χαιρετώ
Αυτό κόλλαγε στον φίλο dimitris1977 αλλά εκ' παραδρομής πήρα φόρα και ...δεν είδα την στροφή.!![]()
Για στα παιδιά του forum. Ελπίζω να μην εγκαταλείφθηκε το thread και δεν πιστεύω πως όλοι έλυσαν τα οποία προβλήματα και απορίες που τυχόν έχουν. Γράφω να διατηρήσω το thread ψιλά και να μην βουλιάξει για να συνεχιστεί η συζήτηση για αυτόν τον υπέροχο δεκτή. Τις απορίες μου ούτε λίγο ούτε πολύ τις έχω αναφέρει στα προηγούμενα post και για να μην επαναλαμβάνομαι απλά και εν' τάχη υπενθυμίζω τα Ελληνικά EPG και την ανάγνωση της γάτας στο δικό του slot (όχι tita.)
Χαιρετώ
δυστυχως φιλε vparis1 δεν παιζει η γατα στο εσωτερικο reader,μονο με μοντουλα..επισης το θεμα με το epg ειναι προβλημα στο δεκτη,ειτε με ελληνικα ειτε με αλλη γλωσσα εχει προβλημα,το εχω ανα φερει και στο επισημο φορουμ του δεκτη.παντως κατα τ'αλλα ειναι κορυφη και σε εικονα και σε δυνατοτητες..
Το γνωρίζω φίλε μου και εγώ μέσο Diablo βλέπω. Όσο για τα ελληνικά φίλος που επικοινώνησε μαζί τους (με τον admin του official forum) αυτή την απάντηση πήρε...
"The EPG is shown as is received.
What EPG standard does that provider uses? We are using EIT, so if the EPG is shown in english, that's the language your provider is using.
Thanks."
Τώρα βρίσκονται στην προσπάθεια να τους εξηγήσουν ότι ο εδώ Provider το EPG το στέλνει στα ελληνικά... Άντε να δούμε τι θα γίνει, πάντως είναι φοβερός δέκτης..!
Χαιρετώ
φιλε σημερα κανανε public τα αρχεια που χρειαζονται για να κανεις custom epg,πιστευω να εχουμε νεα.Λογω μεγαλου ανταγωνισμου,κανουνε release τα api,εχουνε φαει μεγαλο κραξιμο και αν ασχοληθουν οι ενδιαφερομενοι,θα δουμε μεγαλα πραγματα.Ο δεκτησ πραγματικα εχει πολυ μεγαλες δυνατοτητες λογω hardware,εικονα πραγματικα απιστευτη σε Ηd καναλια..Αντε να δουμε.