Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 24 of 42 FirstFirst ... 141922232425262934 ... LastLast
Results 231 to 240 of 417

Thread: AZ_Box

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Re: ..AZ_Box..

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    file den aparaitito oti thelei na bgaleis off ta alla plugins ... arkei na einai top sti lista .
    emena pantos den emfanistike sti lista tin proti fora pou to egkatestisa ...
    sto fakelo /PLUGINS/OpenXCAS me ftp rikse auto module.seq afou pareis ena backup to diko sou ... min to anoigeis me to notepad giati poly pithano meta na min to anagnorizei . meta tha xreiazetai tin efarmogi dos2unix. proteino to notepad++ gia editor .
    auta pantos einai ta periexomena tou ...
    i alli lysi einai na prostheseis apla to ****** kai na to soseis . panta me atributes 755 .

#C*****Cas
    MultiCAS
    #dvbapiCAS
    #newcs

den mporo na katalabo giati den mou pairnei to attachment ...
    Λοιπόν στην λίστα εμφανίζετε ένας αριθμός το σύνολο ας πούμε 6 η 7 παράδειγμα, αν εμείς κατεβάσουμε 15 EMU δεν θα βλέπουμε τα παραπάνω από τα Max π.χ 6 γι' αυτό πρέπει να σβήσουμε κάποια που παράδειγμα δεν χρησιμοποιούμε και είμαστε οκ. Το MultiCas και το ..άλλο (να μην αναφέρομαι) δεν χρειάζονται κάποια ρίθμιση αν το πρώτο είναι να δουλέψει με μια κάρτα ούτε άλλαγμα τα attr.. εκτός αν θέλεις να φτιάξεις δίκτυο οπότε αλλάζει για κάποια config παράδειγμα.
    Αυτά χαιρετώ και ...προσεκτικά.

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Μηπως θα επρεπε να το κατεβασω απο αλλου και να το βαλω εγω μεσα με το ΜΑΖ?

Senior Member mv_best's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει ότι αυτό είναι το μοναδικό forum που γίνετε κουβέντα πάνω σε ...αυτό το θέμα. Τουλάχιστον από όσα είμαι μέλος η έχω απλά επισκεφτεί. Δεν ξέρω αν η τι είναι ποιο σωστό αλλά έτσι χύμα Public μήπως βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.? Λέω τώρα εγώ. Μην με παρεξηγήσετε αλλά αν δεν είναι έτσι και κάνω παράνοιες τότε σορρυ, αν είναι έτσι όμως για σκεφτείτε το τη θα γίνει με τόσους καλοθελητές γύρο μας.
    Αυτά χαιρετώ και απλά λέω τουλάχιστον με τρόπο όχι έτσι χύμα.
    φιλε vparis1 δεν εχεις πολυ αδικο,αλλα δεν ειναι αναγκη τα cams που εχει ο καθε δεκτης να περιστρεφονται γυρω απο το δικο μας πακετο.εννοω οτι το συγκεκριμενο cam ανοιγει και ποιο αξιολογα πακετα απο το δικο μας,οποτε δεν βλεπω καποιο λογο να μας ενοχλουν οι καλοθελητες.αν κανω λαθος διορθωσε με.

Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    @ vparis1

file me sygxoreis alla ola auta ego den ta katebasa apo to kefali mou ...
    kapou ta diabasa eksisou xyma .
    Αν αναφέρεσαι σε εμένα φίλε εγώ δεν απαγορεύω ούτε είμαι σε θέση να το κάνω απλά λέω να είμαστε αν θέλετε ποιο προσεκτικοί. Εγώ ειλικρινά δεν έχω δεί πουθενά αλλού κάτι σχετικό η έχω καταλάβει αλλά ήταν πολύ για λίγο και πολύ κωδικοποιημένα. Κάνει ο καθένας ότι νομίζει, εγώ δεν λέω το αντίθετο. Μια πρόταση αν θες κάνω. Τέλος δεν ξανά ασχολούμαι με το θέμα γιατί για εμένα άκρη δεν βγαίνει, όποιος κάνει ότι κάνει ας σκεφτεί τον εαυτό του πρώτα αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.
    Χαιρετώ

Uploads
    0

Quote Originally Posted by mv_best View Post
    φιλε vparis1 δεν εχεις πολυ αδικο,αλλα δεν ειναι αναγκη τα cams που εχει ο καθε δεκτης να περιστρεφονται γυρω απο το δικο μας πακετο.εννοω οτι το συγκεκριμενο cam ανοιγει και ποιο αξιολογα πακετα απο το δικο μας,οποτε δεν βλεπω καποιο λογο να μας ενοχλουν οι καλοθελητες.αν κανω λαθος διορθωσε με.
    Δίκιο έχεις αλλά εμείς είμαστε από Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται και τα άλλα πακέτα θα τα βρείς σε όλους σχεδόν τους αξιόλογους δέκτες. Η δυσκολία είναι το δικό μας. Μόνον εμείς μπορούμε να το γκρεμίσουμε. Δεν επιμένω ότι έχω δίκιο απλά μια πρόταση έκανα.
    Χαιρετώ

Junior Member
    Uploads
    0

Παιδια αν το προβλημα ξεκιναει απο μενα ,να ζητησω συγγμωμη και να την κανω...

Uploads
    0

Δεν ξέρω τη εννοείς φίλε SteliosV71 αν δλδ επειδή έγραψες κάποια πράγματα και γι' αυτό το λες αλλά η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω μέσα στο Ελληνικό μπάχαλο έτσι που το καταντήσαμε να ησυχάσουμε λίγο τουλάχιστον με τις υπέρογκες συνδρομές. Γιαυτό λέω λίγο ποιο προσεκτικοί. Φίλε SteliosV71 η ζωή συνεχίζεται και εδώ είσαι μια χαρά για εμένα, πάμε παρακάτω ... παραπέρα εννοώ.
    Χαιρετώ

Junior Member
    Uploads
    0

Τελος Παντων αν και δεν εβγαλα ακρη σας ευχαριστω και συγγνωμη αν περασα καποια ορια

den perases kanena orio kai min zitas sygnomi xoris logo .
    ola auta einai eidi grammena sto az section tou forum .

Banned
    Uploads
    4

koita na deis pou apagoreuetai na poume dio koubentes gia to how to enos dekti kai ton cams tou . . .
    einai san na min milame gia newcs , cccam , oscam ktl . . .

re tin tyxi mou alli mia fora edo mesa , milas ? sou ta xonoun . den milas ? mia apo ta idia .
    mystiria kefalia oi ellines , den den bgazo to diko mou ap ekso .
    pleon mono me pm , min tyxei kai mathei kaneis tpt ... mono me synomosies zoume .

Junior Member
    Uploads
    0

Επιτελους....
    Ευχαριστω πολυ ολους σας
    mv_best απλα τα σεβη μου

Page 24 of 42 FirstFirst ... 141922232425262934 ... LastLast
Advertise Here