Άντε να ακούσουμε και κανένα καλό νέο για τον ΑΖ γιατί πολύ καιρό έμεινε στάσιμος.
Από την OPENSAT για κανένα official update έχουμε τίποτα?
Κάτι έλεγαν για ένα μεγάλο update το οποίο θα άλλαζε πολλά πράγματα...
Άντε να ακούσουμε και κανένα καλό νέο για τον ΑΖ γιατί πολύ καιρό έμεινε στάσιμος.
Από την OPENSAT για κανένα official update έχουμε τίποτα?
Κάτι έλεγαν για ένα μεγάλο update το οποίο θα άλλαζε πολλά πράγματα...
γιωργο λενε οτι εχουν προσλαβει καινουργια ομαδα που γραφει νεο firm from scratch , και λεγεται οτι θα ειναι ετοιμο προς χρηση μεχρι το τελος του χρονου . οστοσο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ετοιμο και το project του ripper με το Ε2 .
για την ιστορια παντως ο δικος μου premium + με το 5020 ειναι αρκετα σταθερος . με τα γνωστα προβληματα παντα .οταν του κανω χρηση ως δορυφορικού δεκτη ειναι μια χαρα , αλλα και στις ταινιες που βλεπω απο τον σκληρο του αρκει να μην ειναι με ηχο dts στα 1080p .
και εγενετω Enigma 2 για Azbox.
Απο τον Ripper (mower) και την ομαδα του ;)
Εχω μαζεψει τα files που χρειαζονται και οποιος θελει τεσταρει...
Ειναι test release οποτε οποιος το κανει η ευθυνη δικια του :)
Code:http://hotfile.com/dl/77577121/b781f20/E2_AZBOX_FILES.zip.html
Eιναι εκδοση για elite/premium.Μην το βαλουν αυτοι που εχουν premium+.
Εδώ και καιρό ο χέοπας δεν παίζει σε εμένα, είμαι ο μαναδικός ρε παιδια; ή μήπως έχει πεθάνει γενικά σε όλους; μπορεί κανείς να μου πεί;
Όντως ο Αιγύπτιος μας άφησε χρόνους εδώ και καιρό...
Βγηκε η εκδοση enigma2 για premium+,προσοχη οι κατοχοι elite/premium να μην την βαλουν.Αντε να φτιαξει και τον ηχο το team,θα φυσαει μετα το μηχανημα..![]()
ego pantos eimai ligo fobitsiaris tha afiso na perasoun merikes ebdomades kai na to dokimasoun merikoi prin apo mena ...