Θα τον πάρω.
Σήμερα τον παρήγγειλα και αύριο θα τον έχω στα χέρια μου.
Μου είπανε ότι θα είναι με το τελευταίο firmware και πληρη υποστήριξη από κει και πέρα.
Θα τον πάρω.
Σήμερα τον παρήγγειλα και αύριο θα τον έχω στα χέρια μου.
Μου είπανε ότι θα είναι με το τελευταίο firmware και πληρη υποστήριξη από κει και πέρα.
Αντε και απο εμενα φιλε με το καλο να τον παραλαβεις.Εγω δεν τον εχω τον εχει συγγενικο μου προσωπο και τον ξερω ελαχιστα ,αλλα ξερω πολυ καλα τις δυνατοτητες του.Αλλωστε βλεπεις εδω εχει φιλους ψαγμενους για αυτον,και πανω απο ολα καλα παιδια οπως ο nickman9271 ( φιλε nickman9271 σορυ που σε ονοματιζω αλλα θεωρω οτι τα σωστα καθε ειδους πρεπει να λεγονται με το ονομα τους )που θα σε βοηθησουν αν χρειαστεις κατι ειμαι σιγουρος γιαυτο.
Φιλικα Τζιμακος![]()
Kalorizikos file... oti xriasteis edo eimai.
enas poly kalos odigos azbox hd apo ton gorski .
Και βέβαια θα σας χρειαστώ.
Κατ' αρχήν άνοιξα το κουτί και ψιλοξενέρωσα γιατί έψαχνα να βρω manual και δεν έβλεπα τίποτα.
Κάνω τις απαραίτητες αρχικές ρυθμήσεις, ένα search για κανάλια και βάζω μια τίτα φίλου που πήρα ειδικά για δοκιμή(η γάτα είναι ανάσκελα από χτες και δεν λέει να σηκωθεί)
Δεν βλέπω τίποτα, μήπως πρέπει να εγκαταστήσω plug-in?
Aν ναι, που θα τα βρώ?
Sorry αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά εγώ που τώρα μαθαίνω, την θεωρώ ουσίας.
Τι άλλο πρέπει να εγκαταστήσω?
καλοριζικος φιλε μου,για να παιξει η τιτα θελεις το multicas,ειναι emu για το card reader η τελευταια version ειναι η MultiCAS v1.62D-A04.για να κατεβασεις plugin kai emu γινεται και μεσα απο τον δεκτη αφου τον συνδεσεις στο δικτυο.αυτα προς το παρον.διαβασε και τον οδηγο που ανεβασε ο φιλος nickman,ειναι το manual του δεκτη...
Ήδη άρχισα να τον διαβάζω, μπας και ξεστραβωθώ...
Το σύνδεσα στο δίκτυο, έβαλα το MultiCAS v1.62D-A04 αλλά δεν κατάφερα να δει τις κάρτες.
Φιλε καλησπερα.
Θυμασαι που σου ειχα γραψει προχωρα παρε τον δεκτη που επελεξες και εδω μεσα θα σε βοηθησουν οι καλυτεροι του ειδους ?
Να λοιπον που βγηκα 100% αληθινος αυτο και εγινε,και χαιρομαι αν και ημουν σιγουρος.
Παντως για την γατουλα μην το παιδεψεις στο εσωτερικο απο οτι ξερω δεν παιζει παρα μονο με μοντουλα.
Φιλικα Τζιμακος![]()
azbox control center