Φίλε [mv_best]...
Καλά αυτό είναι πολύ καλό νέο. Αλήθεια που έχει γίνει public αυτό που λες.? Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δοκιμάσω έστω και χειροκίνητα. Θα ενημερώσω.
Χαιρετώ.
Φίλε [mv_best]...
Καλά αυτό είναι πολύ καλό νέο. Αλήθεια που έχει γίνει public αυτό που λες.? Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δοκιμάσω έστω και χειροκίνητα. Θα ενημερώσω.
Χαιρετώ.
το api ειναι public και μπορεις να γραψεις plugin. vparis1 χαιρομαι που απεκτησες AZBOX. Εαν θυμαμαι καλα επαιζες αναμεσα Qbox kai Azbox...
Το τελευταιο firmware 4266 ειναι πολυ καλο και πρεπει να γινει εγκατασταση εκ νεου του openxcas. Επισης για οσους εχουν elite ή premium χωρις σκληρο υπρχει ενα ωραιο κολπακι να δθαβαζετε απο δικτυο χωρις προβληματα ταινιες HD.
skeutomai poly sobara na mpo sto club ton az box , an mporouse kaneis na mou pei to pos , apo pou ktl . me pm fysika
thnx
Γεια χαρά.. Ναι τελικά πήρα τον AZbox Premium HD και είναι το κάτι άλλο... αλλά επειδή δεν ήξερα τη να πάρω πήρα και τον QboxHD όπως αν θυμάμαι αναφέρω πιο πάνω. Τώρα αν πω ότι έχω καλύτερη εικόνα από τον Qbox θα με βαράτε.? Αυτό στα SD κανάλια γιατί στα HD μάλλον ο AZbox είναι ένα τσικ καλύτερος. Στον AZbox έχω περάσει το fw 0.9.4466 όπου μέχρι και εχθές ήταν το πιο πρόσφατο. Σε γενικές γραμμές προβλήματα δεν έχω εκτός από το αναθεματισμένο το EPG της Nova αλλά που θα πάει... Και τέλος στο δικό του smart slot μου παίζει μόνον την τιτα και δεν μου παίζει την γάτα.
Όσο για το api που λες που θα το βρω, έχω κάνει πολλές προσπάθειες για να κάνω το EPG με Ελληνικά αλλά δεν τα έχω καταφέρει, υπάρχει παλαιότερο image που έφερνε Ελληνικά στο EPG αλλά είναι πολύ παλιό και έχει ένα σορό άλλα προβλήματα.
Μια καλή ιδέα είναι να το περάσω να κρατήσω ότι νομίζω και να επανέλθω στην τελευταία. Μετά ίσως βρω την άκρη αλλά ψιλο βαριέμαι και σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα βγει κάποιο image που θα έχει λύσει το πρόβλημα.
Άλλωστε περισσότερο μου αρέσει να βλέπω με τον Qbox... ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει ακόμα πολλά προβλήματα αλλά είναι θέμα χρόνου με την Duolabs από πίσω.
Αν μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες έχει καλός, αλλιώς τα ξαναλέμε μιας και έχουμε ίδια σούπερ μηχανήματα (θα έλεγα.)
Χαιρετώ
Υ.Γ Εμείς έχουμε σούπερ μηχανήματα..! να δούμε η ακατονόμαστη που θα το πάει.
κυκλοφορησε εντονη φημε για ελευση του enigma 2 στον Αζβοχ/// Για να δουμε
ως κατοχος του azbox premium μπορω να πω οτι γενικα ειμαι ευχαριστημενος αφου και την τιτα διαβαζει μια χαρα και ειναι πολυ καλος media player. Δοκιμαζα ομως ενα vu+ ... Απιστευτο μηχανακι ... Πολυ κοντα σε ενα dm8000
Ελπιζω να βγει το enigma 2 σε azbox αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρος. Τωρα το ποτε ... οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι ζητημα ημερων αλλα δυστυχως το εχω ξανακουσει...
Φιλε nickman9271 παρηγγειλετο και ιδιαιτερα το + που εχει hardware blind scan μια χαρα ειναι. Ελπιζω ομως να ξερεις οτι δεν τρεχει cccam εγγενως οποτε εαν θελεις τετοια κολπα μην απογοητευθεις ... εχει αλλα ωραια!!!
Gia stin parea
Eimai katoxos tou AZBox Elite, kai eno doulevan olla telia me MultiCAS kai mono san clien gia tin akatanomasti kai ta germanika ....ti to ithela o M....S kai evala epano tin Firmware 0.9.4461 pou exei provlima me to OpenXCAS. Apo tote oti kai Firmware kai na valo epano (exo dokimasi SXEDON OLLES !!!!) oti MultiCAS kai na dokimasa pezoun gia liga lepta xoris kolimata kai meta arxisoun ta kolimata kathe ligo kai ligaki. Ekana DOM Format alla tipota. Exo dokimasi kai me to CCam 2.1.1. O servitoros eixei epano to CCam 2.1.4 mipos einai ayto to provlima ? kamia idea re paidia ti na kano ? VOITHIA
Kai ego exo ton Premium Plus kana 20imero tora agora apo germania.
O dektis ta spaei... genikos den exo kapoio megalo parapono ektos apo ta gnosta opos to EPG to elliniko kai na min kollaei kapoies fores sta 1080 mkv.
2 vdomades ta espaga na ton kano sosto cccam server ... ee trixes mple.. mono to multicas allazei ta kanalia grigora.. milame pos evala kai debian se usb stick pano tou me cccam 2.1.4 kai to multicas sindeotan pano tou alla o dektis elione logo tou debian pou etrexe.
Telika kateliksa na kratiso ton DM600 mou san server dipla mexri na stiso ena pcaki me debian na isixaso..
Afta.