@mv best
eida tin syzitisi sou sto sat pimps , poly kali periptosi an doulepsei telika ... skeutika omos oti to systima sou dinei tin dynatotita na prostheseis fonts , opote an tou doseis ta fonts tou epg tote ... tha leitourgisei sosta kai den tha bgazei ta erotimatika kai ta kinezika .
an thymamai kala sto ubuntu edina # sudo apt-get install ms-fonts , mipos yparxei analogi entoli apo to telnet ???
Φίλε μου πρώτα πρώτα τα κινέζικα ερωτηματικά και τέτοια είναι ήδη από καιρό παρελθόν. Δεύτερον το να αλλάξεις γραμματοσειρά πίστεψέ με δεν γίνεται τίποτα με τα EPG για να έχεις Ελληνικά, το έχω κάνει από καιρό. Αν δεν καταλάβουν το πρόβλημα στα εργαστήρια της AZboxHD οι προγραμματιστές της τίποτα δεν θα γίνει και οι άνθρωποι ακόμα δεν λένε να καταλάβουν ότι εμείς στην Ελλάδα τα EPG της Nova τα βλέπουμε στην Ελληνική γλώσσα, σε συνομιλία μαζί τους (στον admin του official forum) μας απάντησαν ότι το EPG έρχεται όπως το στέλνει ο Provider, δεν λένε να καταλάβουν ότι εδώ δεν είναι στην Αγγλική.
Αν έχεις κάποιο ποιο τεκμηριωμένο θέμα για το EPG ευχαρίστως να το μοιραστείς μαζί μας.
Φιλικά χαιρετώ.
Υ.Γ Έχω τον AZbox Premium HD και την έχω κάνει ψώνιο μαζί του αλλά βλέπω από άλλον γιατί θέλω να έχω Ελληνικά EPG και κάνω ...υπομονή.
συμφωνα με διαφορες εγκυρες πηγες ερχεται το Ε2 στο δεκτη.Αντε να δουμε φως,εαν γινει το μηχανημα θα μπιστολαει..
![]()
tha mpistolaei h tha kolaei alipita ?
idi exoun kanei overclock tin cpu . fandasteite me e2 tha anteksei to parapano forto ?
Είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω τον Elite, να προχωρήσω?
an theleis ena dekti plug and play me megali ypostiriksi eukolo cs , diabasma gatas ,grigoro zapping , elliniko epg ....tote oxi ...pigene pare mia maimou dm800 h ena eddision argus mini hd ip .
an theleis ena dekti me korifaia eikona hd, lipsi 4:2:2 feed , aksioprepes usb pvr , kai hd media player ,diabasma tita ... tote xtypa ton
Παρα το οτι φανατικος ονειροκουτακιας ,δεν μπορω να μην συμφωνησω με τα γραφομενα του nickman9271 ειναι 100% ετσι οπως τα λεει.Με την αδεια του να προσθεσω και την αψογη λειτουργια του CCcam σε περιπτωση που καποιος θελει να τον δικτυωσει,ασε που αν βγει αληθινη η φημη οτι καποιες ομαδες του ετοιμαζουν και Enigma2 ε τοτε το μηχανακι θα πεταει.
Και απο μενα το ιδιο,χτυπα τον.
Φιλικα Τζιμακος![]()