Η Τring prepei na mpei se kapoio sygekrimeno kanali gia na paiksei. h dikia moy den anoigei se dekti me conax ensomatomeno. Gnorizei kapoios kati?
Η Τring prepei na mpei se kapoio sygekrimeno kanali gia na paiksei. h dikia moy den anoigei se dekti me conax ensomatomeno. Gnorizei kapoios kati?
Ναι φίλε fandom στο κανάλι Tring Souper πρέπει να εχεις το δέκτη για να γείνει η ενεργοποίηση.
Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση; Το al jazeera sports το εχει κανεις τωρα; ευχαριστω
ΔΗΜΗΤΡΗ μηπως θα μπορουσες να μας πεις περισοτερες λεπτομεριες ... απο πιο δορυφορο , και με πια κωδικοποίηση ?
Φιλε Δημητρη, να σε βομβαρδισω και εγω με ερωτησεις; Λοιπον διαβασα σε ενα περιοδικο οτι αν και εχει το ελληνικο πρωταθλημα δε το δειχνει. Δευτερον απο περασμενες χρονιες τι αγωνες ευρωλιγκα (μπασκετ) δειχνει; Δειχνει και τις ελληνικες ομαδες; Τριτον εγω εχω εναν yumatu mx reader την πρωτη σειρα στραμμενο στον hotbird. Παιζει η καρτουλα κανονικα; (και συνεχιζω). το σπικαζ ειναι στα αγγλικα; Αν μπορεις πες μου. Ευχαριστω.
1)ελληνικο πρωταθλημα δεν δειχνει
2)αν και δεν παρακολουθω πολυ μπασκετ, περσυ πειρα ματι καποιους αγωνες του ολυμπιακου.
3)η viacces που εχω εγω παιζει σε ολους τους δεκτες και
4)αν οι μεταδοσεις ειναι απο ευρωπαικους αγωνες εχει αγγλικο ηχο, αν ειναι απο εκει κατω γιαχαμπιμπι γιαλελελη ειναι μονο αραβηκα
Παιδια τι να πω εισαστε κορυφη. Ευχαριστω για την βοηθεια. Βασιικα εμενα με ενδιαφερει το μπασκετ (ευρωλιγκα). Αν ξερει καποιος φιλος περισσοτερα ή κάποια αλλη λυση, ειμαι ανοιχτος σε προτασεις. Ευχαριστω και παλι.