Μόλις έκανα "Reply With Quote" που περιείχε όμως 2 quotes από 2 διαφορετικά posts χρηστών (δηλαδή τα έβαλα και τα 2 σε ένα post για να μην χρειαστεί να γράψω 2 ξεχωριστά μηνύματα) και όταν πάτησα "Post Quick Reply" μου άνοιξε την Advanced μορφή και μου έβγαλε το παρακάτω λάθος:
Παρόλα αυτά το post μου είχε καταχωρηθεί κανονικότατα.The following errors occurred with your submission
* This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 29 seconds.
Αναφέρομαι σ' αυτό το post (#1090).
θα ηθελα μα ρωτησω αν ειναι εφικτό να μπει ενα thanks button , για να αποφύγουμε τα μονολεκτικα ευχαριστηρια μυνηματα ?![]()
Απ' όσο ξέρω η vBulletin παρέχει αυτή τη δυνατότητα, οπότε είναι θέμα των "ανωτέρων δυνάμεων" να κάνουν την απαραίτητη προσαρμογή, αν το κρίνουν σκόπιμο![]()
Oi anafores sas gia ta provlimata kai gia to "thanks button" metaferthikan stous ypeuthinous.
An anakalypsete kai kati allo grapste to edo.
Kathe 4-5 meres ta anaferomena provlimata tha stelnontai stous Admins
*** Pliroforia!
1. @polteris -> to quick reply pou kanei ban gia 60sec prepei na diorthothike
2. tha ginei update sto vBulletin me to opoio diorthonontai gyro sta 200 bugs
Απο χθές μου παρουσιάζεται συνέχεια το εξής πρόβλημα
Πατώντας το view first unread post σε κάποιο topic με πηγαίνει στην σελίδα που είναι το πρώτο αδίαβαστο post αλλά όχι σε αυτό.
Το παράξενο είναι ότι αν πατίσω το view first unread post στην σελίδα που με έκανε redirection τότε με πηγαίνει στο πρώτο αδίαβαστο post.
Χρησημποιω Οπερα κ Ubuntu 9.10
δεν μπορω να στεiλω pm...μερικες φορες εχει επιλογη αλλες τιποτα, οπως τωρα...