Τι έγινε ρε τσακάλια εδώ?
Έφτιαξε κανείς το δικό του φιλέτο?
Χάθηκε ο δάσκαλος για οδηγίες.....και παιδέυεσται μόνοι σας?
Τι έγινε ρε τσακάλια εδώ?
Έφτιαξε κανείς το δικό του φιλέτο?
Χάθηκε ο δάσκαλος για οδηγίες.....και παιδέυεσται μόνοι σας?
ton daskalo to efage i gata ...............
![]()
mporei kapoios na me boithisei me pm ?2 erotiseis exw mono
exo kanei ta panta simfona me tis odigies pou exei edo mesa,kapou lei :Πάμε στο Filter Tree και περιμένουμε μέχρι να μας βγει το C3 θα γράφει C3 και δίπλα ένας code 56 length.
η ανοίγουμε τον C3 φάκελο και ψάχνουμε το HSN, prepei na exei mia seira kapos etsi:824038C3000000********************* *************************(000000 einai upothetika to HSN pou xreisimopeio ego)
ean to ird logextrackt meta apo 24 ores LOG den mou to bgalei etsi,paei na pei oti to HSN pou bazo einai psofio?kai H gata me auto to HSN den prokeite na dei fos?
kati tetio
![]()
akrivos...
kai an kratiseis to log file kai valeis kai alla fileta kane ena search sto c3 gia ta hsn pou zou vgazoun ta ipoloipa fileta...
An den vreis oute ekei to katallilo c3 simfona me to hsn tote kai ekeino to arxeio einai psofio...
To idio kaneis kai me ta ipoloipa file mexri na vreis to katallilo
paidia euxaristo gia tin boitheia sas, diladi exo na kano douleia simera to apogeuma,exo giro sta 150 arxeia prepei na ta peraso ola ena ena mexri na bro na uparxei kapoio HSN energo,
mipos kserei kaneis an uparxei kapios allos tropos na do to HSN tou arxeio xoris na to balo stin karta?
Osoi exete polla arxeia gia na min kourazeste, balte auto to programma apo edw: http://www.duplicate-file-detective.com/
Patiste new project wizard kai tha sas rwtisei pws na eleksei ta arxeia, eseis balte tin triti epilogi...
etsi osa arxeia einai dipla-tripla tha ta diagrapsei... Egw eixa 150+ arxeia kai telika ta 75-80 itan idia... Opote kratisa mono ta monadika na eleksw...
mia erotisi gia na min tiranieme tsampa,exei kanenas fos stin gataoula tou?