La8os fortoneis arxeia pairneis to HSN kai to psaxneis sto log. an to vreis sto swsto shmeio to pernas me EMK kai to fws 8a er8ei AMESA!!!!!
La8os fortoneis arxeia pairneis to HSN kai to psaxneis sto log. an to vreis sto swsto shmeio to pernas me EMK kai to fws 8a er8ei AMESA!!!!!
paidia exei kaneis C3 kai CB apo 21-22/12/2009?????
Geia ... epeidi arxizw kai katalabaino ti pezei me ta LOG strings pou stelni i N**A malon einai simadiko na arxizw kai egw na to kano ... exw omos merikes diskolies
1)Koitaxa sta options tou Gemini den mou leei kati gia log files ...
2)ektelw kapio ektelesimo mesa apo tin consola tou DB500s
3)Ipaxrei kati pou kano mesw tou web interface se kapio idiko port ? pou sou dinei epiloges gia logging
4)Gia to mount se local dir tou lan + parse tou file nomizo oti tha eimai ok ...
5)apla gia ton tropo tou [log] mipos einai kapou sta /var/log tou DB500s ?
euxaristw
Δεν το έχω κάνει για κανένα αρχείο συγκεκριμένα...Καταγραφή όσων αποστέλλονται είναι...
Με έτοιμο το log, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φορτώσετε ένα αρχείο στο γατί και μετά να δείτε τι HSN σας έδωσε και να ψάξετε στα log
αν υπάρχει το hsn με c3 ή cb μποστά. δλδ αν το HSN είναι 123456 ψάχνετε για c3123456 ή cb123456 (βρίσκονται στην αρχή της κάθε γραμμής του log) και το περνάτε στην κάρτα με το emk.
Aν θέλετε δεν το κάνετε. Απλά φορτώστε ένα αρχείο και δείτε αν το hsn που παράγει είναι ενεργό. Μετά βάλτε το γατί στο receiver και θα πάρει μόνο του την γραμμή κάποια στιγμή.
Αν δεν βρείτε HSN, φορτώστε άλλο αρχείο. Απλά πράγματα.
Εγώ δεν βλέπω με την δικιά μου.Δεν μου έκατσε ακόμα κανένα ενεργό. Μια έχω όλη και όλη.Δεν είναι "πιτσικόμης". Αρκετοί όμως έχουν καταφέρει να ανοίξουν.
Το log ουσιαστικά βοηθάει να μην περιμένετε άδικα με ένα αρχείο φορτωμένο που έχει ψόφιο hsn να πάρετε update...
Yparxoun log files apo 21-22/12/2009 ??
8a voh8age polu kai pollous an vriskame kati !!!
opws anaferei kai parapanw o sottos!!!!!
Γεια σας παιδες. Ποια η διαφορα c3 & cb? Εμας ποιο απ τα 2 μας κανει?
Η βοηθεια σου ειναι πολυτιμη, και εχω ανοιξει αρκετες καρτες με τα logs. Η απορια μου ειναι αν υπαρχει ενα ενεργο CB αλλα οχι C3, τοτε τι πρεπει να κανω; Το loader δε μου στελνει τη CB γραμμη, μονο τη C3. Ευχαριστω