steile kai se mena an mporeis euxaristo
steile kai se mena an mporeis euxaristo
ena pm na doume ligi mpala paidia!
exw kanei ta panta, exw vrei log gia ton hasan k tipota. EMM succesfull but useless!!!!
i teleutaia dokimi pou ekana itan na ftaksw diko mou gam....!!!! to apotelesma ...mauro skotadi kai coco XAU.... ti eina auto????
perna kai mia volta apo do!!!
http://www.satsupreme.com/showthread...97%CE%9A%CE%91!
Αν μπορεί κάποιος και όποτε μπορεί και αν θέλει, ας μου στείλει και μένα ένα pm μήπως έρθει το φως.
καλησπερα αδερφια!ψαχνω το τελευταιο αρχειο του ιουλιου και δυστηχως δεν μπορω να το βρω εδω (εκτος αν υπαρχει και απλα μου ξεφυγε).
αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει θα το εκτιμουσα!
ευχαριστω εκ των προταιρων...
Γεια στην παρέα,
και καλό μήνα να έχουμε με πολλή φως..
παιδιά δεν έχω την πείρα να φτιάξω κάτι δικό μου για αυτό ζητώ κάτι έτοιμο μην γελάτε...
... λέω την αλήθεια αν και να καθίσεις καμία φορά να ασχοληθείς με κάτι αν δεν σου κάθετε ..είναι σαν τα μαθηματικά στο σχολειό ούτε με φροντιστήριο δεν γινόταν τίποτα![]()
Kalo mhna kai kalo kouragio :) An thelei kapios as voitheish me pm..Thanks a lot :)
Καλησπέρα,
για να μην σας ζαλίζω θα πω 2 πράγματα μόνο,δηλ.βοήθεια θέλω στο εξής θέμα:
-εχω μια γάτα είναι περίπου 2.5 ετών μέχρι πριν 2 βδομάδες δεν αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα και την τακτοποιούσα.
-εχω δοκιμάσει ολά τα αρχεία τα τελευταία και τους τρόπους τους διάφορους για να την ανοίξω απο το Latest Gammacard Update section
-προσπάθησα να φορτώσω και κάποιο άλλο os στην κάρτα μου(χωρίς να ξέρω σίγουρα πιο είναι το δικό της),μήπως και μπορέσω να την ανοίξω με κάποιο απο τους τελευταίους δημοσιευμένους τρόπους,αλλά μάταια.
-πάντα πιστός στο φόρουμ αυτό,έβρισκα την λύση!!
-εδω και μερικές μέρες έχω απογοητευτεί(...και μάλιστα όταν γνωρίζω πως οι περισσότεροι φίλοι μου την έχουν ανοίξει).
-αν υπάρχει κάποιος Χριστιανός εκεί έξω,ας μου στείλει το αρχείο(ξέρω πως υπάρχει),δεν θα το χρησιμοποιήσω public το υπόσχομαι.
Αυτά ήταν περισσότερα απο 2 πράγματα που είχα σκοπό να σας πώ,αλλά τι να κάνω βρε παιδιά στη πορεία μου βγήκαν.
Να΄σται καλά.Ευχομαι κάποιος να ευαισθητοποιηθεί και να με βοηθήσει.
Καληνύχτα.
Paidia yparxei tipota poy na paizei gia 1.4 & 1.5 ??
An mporeitai kai apo edw kana pm ....
Eyxaristw ek ton proterwn kai Sygnwmh gia thn enoxlish ...
paidia kai ego ena pm sas euxaristo polu