ena pm re paidia euxaristw poly!
ena pm re paidia euxaristw poly!
και σε μενα pm ευχαριστω...
και σε μενα πμ ευχαριστω...
ΚΑΛΥΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ blue dragon
kanas server as steilei prosfores gia n0v@ kai ksena se pm (eixa ena gamato apo salonica alla exasa to tilefono tou kai ksenerosa...)
Ενα pm παιδιά, να δούμε φως επιτέλους!
Ολοι εσείς ρε παιδιά που ζητάτε pm για server γιατί δεν κάνετε μια συνδρομή στην nova? απορία έχω...για ψαχτείτε λίγο ρωτήστε να δείτε τι προσφορες έχει αυτή την στιγμή η forthnet...δεν προλαβαίνουν μηχανήματα να δίνουν τα καταστήματα της... και όχι μονο.
ego omos alla akouo oti oloi feugoun ke pane ston ote ..ke eidika sautous pou tous klinoun me to etsi thelo tis kartoules tous
tsilies filas more nikola ekso apo tin Forthnet xixiixixiix ke oxi mono xaxxaxa akousa dinoun ke doro mia tv 40" ke malista 3D
ere eutixos forao kranos sti skopia alios tha me pernan ta touvla sto kefali edo apo auta pou diavazo teleutea![]()
Γιατί είναι τσοπάνηδες.
Κάνουν προσφορές για νέους πελάτες, και άμα τους πάρει κανένας παλιός που έχει διακόψει του λένε "δεν ισχύει για σένα". (Μου συνέβη).
Μετά από λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν κι εμένα προσφορά. Τους είπα ότι θέλω να μου ενεργοποιήσουν την παλιά μου κάρτα για να γράφω και καμιά ταινία στο 7020, δε γίνεται λένε.
Τους γύρεψα δέκτη PVR με νέα κάρτα παντρεμένη, με άφησαν 5 λεπτά στο τηλέφωνο και μου είπαν να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών.
Πήρα εκεί, και μετά από 45 λεπτά αναμονής στο τηλέφωνο, το παράτησα.
Άι σιχτίρ, δεν θα περάσω τη ζωή μου να παρακαλάω τη gova!!!!
iparxi ke to ote tv ke pio zoriko ke pio ftino