Καλημερα σας!!
Αν υπαρχει καποιος σερβερ με mgcamd ή cccam για τα Ελληνικα πακετα ας μου στειλει πμ.
Ευχαριστω πολυ!!!! :)
Καλημερα σας!!
Αν υπαρχει καποιος σερβερ με mgcamd ή cccam για τα Ελληνικα πακετα ας μου στειλει πμ.
Ευχαριστω πολυ!!!! :)
Ok! Thanks!
υπαρχει καμια προταση για κανα καλο+οικονομικο iptv? ευχαριστω
Καλησπερα σε ολους τους ελληνες..Αν ξερει καποιοw απο εσας καποιον καλο iptv server?Aς μου στειλει ενα pm...
Καλημέρα και από εμένα θα ήθελα και εγώ αν γίνεται με pm πληροφορίες για κάποιον iptv server.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα παιδιά.. αν υπάρχει τίποτα καλό για τα δικά μας, δέκτης: enigma2 edision argus pingulux, ας μου στείλει pm...Ευχαριστώ πολύ!!!
Καλησπέρα φίλοι.Έχω έναν Gigablue HD 800 SE με OPENATV 4.2 και με έχει τρελάνει.Θέλω να του βάλω τα Digea και νεριτ.Cline δεν υπάρχει.Μονο Digea και νεριτ.Είχα καταφέρει σε κάποια φάση και έπαιζε σχεδόν ΌΛΑ τα Κανάλια αλλα 2 της Digea δεν έπαιζαν.Τώρα δεν παίζει κανένα!Τι να κάνω;;; ένα pm ρε παιδιά!Τι Image να βάλω,Ποιο Softcam να προτιμήσω,κανένα softcam καλό...Ευχαριστώ!!!
καλησπέρα στο forum. είμαι καινούριο μέλος στον χώρο των δορυφορικών και έχω διαβάσει αρκετά πράγματα και πιστεύω ότι έχω μια μικρή εικόνα του τι παίζει.
ένας γνωστός μου (που έχουμε χαθεί πλέον), θυμάμαι ότι είχε ένα Dreambox ο οποίος ήταν συνεχώς online και πλήρωνε κάθε μήνα ένα μικρό ποσό για να βλέπει διάφορα κανάλια κυρίως ξένα. μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα pm και εμένα για να ρωτήσω λεπτομέρειες πάνω σε αυτό. ξέρω και άλλα στοιχεία αλλά θα προτιμούσα να τα γράψω σε pm.
πολύ καλή δουλειά στο forum btw!!! ;)
Iparxi idiki perioxi sto foroum pou iparxoun aggelies apo pay servers,afto malon zitas fantazome