καλησπερα,μπορω να εχω ενα προσωπικο μηνυμα με τις τελευταιες γραμμες που αναρτηθηκαν στην ενοτητα "η γατα μου πεινασε κλπ?"
ευχαριστω εκ των προτερων
καλησπερα,μπορω να εχω ενα προσωπικο μηνυμα με τις τελευταιες γραμμες που αναρτηθηκαν στην ενοτητα "η γατα μου πεινασε κλπ?"
ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπέρα και από μενα! Είχα να ασχοληθώ κάτι μήνες από τότε που έγινε το μεγάλο "μπαμ"(το δεύτερο μετά τον therapia...) και μιας και δεν βλέπω αγώνες βαρέθηκα και το ψηλοπαράτησα το θέμα.Μου είχαν πει ότι η γάτα ήταν για πέταμα...τελικά όμως κάτι βρέθηκε ε?Μήπως υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός,μέρες που 'ρχονται κιολας...να κάνει την καλή πράξη να μου στείλει κάποιες οδηγίες pm μπας και μπορέσω να αναστήσω την γάτα μου (πριν την κανονική ανάσταση...) Θα παρακαλούσα αν γίνεται να μου τα πείτε κάπως αναλυτικά...μιας και το μονο που ήξερα μεχρι τώρα να κάνω είναι να περνάω το φαγητό με ένα loader στην γάτα με το infinity usb...Ευχαριστώ εκ των προτέρων-κάθε βοήθεια δεκτή. ΥΓ.Μην βιαστήτε να μου πείτε να διαβάσω προηγούμενα post γιατί διαβάζω κανα 2ωρο τώρα και δεν βρήκα άκρη ακόμη...
ena pm gia tis grames kai edo please.
ante re monofagades!!!
afto na min to ksanado!!! ok??
Mipws kapoios , mporei na steilei kai se mena PM me tis grammes , na tis dokimasw mias kai den tis prolava?
Efxaristw
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ...
paides kali anastasi an exei kapoios tipota edo kai liges meres blepo mo cy an yparxei tipota steilte kai se mena eyxaristo
paidia exei pesei poly skotadi..... mhpws mporei na steilei kapoios kana filetaki se pm????
estw kai cy....