καλησπερα κι απο εμενα δυστηχως το ονειρο δεν κρατησε αν καποιος μπορει να βοηθησει κι εμενα ασ στειλη ενα πμ μπας κι δω κατι τις
καλησπερα κι απο εμενα δυστηχως το ονειρο δεν κρατησε αν καποιος μπορει να βοηθησει κι εμενα ασ στειλη ενα πμ μπας κι δω κατι τις
paidia kalhspera!!!epeidh kourasthka me th gamma giati de leei na dw fws egw 8a h8ela na rwthsw kai na mou apanthsh kapoios pou exei paraghlei apo sm@rt c@rd st... otan kaneis dyo parageleies diaforetikes mporeis sth trapeza otan sou zhthsei o ypallhlos details na dwseis to onoma kai meta kai ta dyo order numbers 8a to dextei h etairia???euxaristw!!
Αν γίνεται να μου στείλει κανείς κ μένα τη γραμμούλα για fa5 θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως...
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλημέρα σε όλους. Επειδή τα πράγματα άλλαξαν και παρ' ότι τα μάτια μου πρήστηκαν άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα, είναι κανένας διαθέσιμος να του τηλεφωνήσω για να με κατευθύνει από την αρχή? Sos Αρχαριός!!!
Καλημέρα σε όλους. Ενα pm αν ειναι ευκολο και σε εμένα gia fa5 please. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρω.
Καλημέρα ενα pm και σε εμένα gia fa5 please thanks!
Καλημέρα σε όλους!!!
Ενα pm αν ειναι ευκολο και σε εμένα για μια γατουλα που εχω...
Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Agapite Philip Moris sou estila ena pm gia ena thema pou thelo gnomi...
Se efxaristo.
Αν είναι ευκολο να έχω κι εγω μια ενημέρωση αν υπάρξει καποια νέα εξέλιξη. Ευχαριστώ