Re paidia oute enas den yparhei me F9??Ti tyxh vouno einai auti.
Re paidia oute enas den yparhei me F9??Ti tyxh vouno einai auti.
Με f6 πάντως εγώ βρήκα φως (μετά από 1 μήνα σκότους) με τη βοήθεια ενός φίλου.
me 1.4 os f2 ti na kanw????
f.3 f.5 f.8 skotadi mavro opos itane i mera extes an exi kapios agio fos as to stile me pm...
ego me f14 1.4 edo kai 15 meres skotadi, paroles tis prospatheies, logs, klp klp klp
Άρα φίλε μου, εφόσον παίρνεις διαφορετικό HSN στο γίγαντα, απ' ότι ο έτερος φίλος (takir1) με τον οποίο είχα ανταλλαγή μηνυμάτων, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πώς υπάρχει σίγουρα κι άλλο παρακλάδι.
Οπότε μέχρι στιγμής έχουμε:
- F.12a OS 1.4 (έχει φως με το γίγαντα)
- F.12b OS 1.4 (είμαστε ακόμα στην αναζήτηση κατάλληλου αρχείου και σωστής γραμμής από τα logs για να δούμε φως)
- F.12c OS 1.6 (είμαστε ακόμα στην αναζήτηση κατάλληλου αρχείου και σωστής γραμμής από τα logs για να δούμε φως)
Οι έχοντες λοιπόν F.12 OS 1.4 κάντε πειράματα μεταξύ σας σε μερικά αρχεία αναφοράς κατόπιν συνεννοήσεως καταγράφοντας τα HSN και PROV00 που παίρνετε για να καταλήξετε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα ώστε να δούμε τελικά πόσα παρακλάδια υπάρχουν σ' αυτόν τον τύπο κάρτας.
Τέλος οι έχοντες F.12 OS 1.6, ας μου στείλουν p.m. για να κάνουμε κι εμείς το ίδιο και να αντιπαραβάλουμε τα αποτελέσματα σε σχέση με τη δική μου κάρτα, μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη ως προς τα παρακλάδια και το φως.
Αναφέρω ενδεικτικά ότι η δικιά μου εμφανίζει τα εξής δεδομένα στα 2 αρχεία αναφοράς του συγκεκριμένου θέματος:
- Ο γίγαντας δίνει: HSN: ****C0 και PROV00: ****D1
- To αρχείο εύρεσης του μητρώου, δηλαδή το _5 δίνει: HSN: ****DC και PROV00: ****DB
Αν έχετε τα ίδια, τις υπόλοιπες λεπτομέρειες μέσω p.m. και όχι δημόσια για να μην κάψουμε κατά λάθος κάτι που δεν πρέπει
Τα αποτελέσματα θα τα γράψουμε μετά εδώ για να ενημερωθούν όσοι φίλοι έχουν F.12 και δεν έχουν διαβάσει διεξοδικά ή καθόλου μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο θέμα.
kalimera re paidia ego exo mia f10 an opiodipode exei kati pou dini fos as mou stili ena pm tha to ektimousa para poly na ste oloi kala
οντως η f9 εξελισσεται στην πλεον μουλαρογατα.παρ'οτι εχω c3 απο 1/3/ η καρτα δεν ανοιγει,θα την αφησω στον δεκτη κανα 8αρο και βλεπουμε.οσοι φιλοι εχουν f9 ας στειλουν πμ να τσεκαρουμε καποια πραγματα