Originally Posted by
AMPELIOTIS
Lipon i diki mou ektimisi kai gnomi oson afora ti ine afto pou tha kathorisi pia f grami tha isxorisi sto tsipaki tis gatas exi na kani mono me to os.
Ine afti i parametros pou apo tin proti stgmi pou fortonote to os kai apo mia apli kai athoa kartoula vaptizete se gama ala sinexizi na ine athoa.
Mexri pou tha exoume sta xeria mas to fagaki (File) ekino pou meso tou xasan (HSN) tha metaferoume to provataki tin C3 grami pou pernoume apo log sto tsipaki kai erxete to fos.
Etsi apla ine ta pragmata pedia oli i fasaria ine na kataferoume na perasoume sto tsipaki ena energo provataki pou tha prepi na perasi apo 2 klidomenes portes.
Ara gia na sinopsiso leo pos praktika gia na mporesoume mia asproula na tin kanoume gata xriazete na tin fortosoume to os afto elaxistoi mporoun na to kanoun.
Stin sinexia ales 3 grames pou an mpoune stin sosti sira kai exoun tin sinvatikotita pou apetite tha exoume ftiaksi ena fagaki mini
kai tha teriazi analoga to xasan kai to provato pou epilegoume stin ekstote katigoria gatas.
1)020100000060.......................... ....... I proti grami ektos ton alon epitrepi kai pio xasan tha mpi sto tsipaki.
2)020100050048.......................... ....... I defteri exi to xasan kai an apo ton elenxo tis protis perasi anigi o dromos gia to provato.
3)010100000036C3........................ .... I triti ine to provato pou an tou epitrepsi o xasan tha perasi sto tsipaki kai meta fos.
Iparxi kai mia grami akoma ala poli spania tin vriskoume pleon ine i 38ara pou exi tin idiotita na dini se ola ta gatia to idio xasan.
Stin theoria pedia mpori aftes oi liges plirofories pou sas dino na xriazomastan poles poles selides kai analiseis me ateliotes ores xamenou xronou
Stin praktiki omos ine mono 5 deka lepta xronos kai aftes oi 3 gramoules pou mporoume na tis tsimpame apo opiodipote fagaki exoume stin diathesi mas.
Kata kerous ola ta mini konserves fagakia pou kapioi filoi mas prosferoun ine akrivos etsi 2 tris gramoules tsimpimenes apo kapio kalo fagito me energo provato.
An kapou ekana lethos parelipsa kati i ipa kati parapano parakalo diorthoste me.