Τελικά είμαι F.6 yparxei tipota gia mena?
θα συνεχισουμε την έρευνα? καλύτερα τώρα που υπάρχει φως και υπάρχει και πιο πολύ ηρεμία στην σκέψη !
μήν είσαι κ σίγουρος για το φώς...με f6 είμαι στραβός απο παρασκευη...
υπάρχει κανείς άλλος με f6?
nai kai emena me f6 ekleie kai den anoigei me tipota mono cy.
paides geia sas.exo mia f17 kai epaize me to arxeio TNNT_FOINIKAS tis 4_3_2010 alla simera kleidose mallon.mporei kaneis na epiveveosei?
paidia prin ligo anoixe pali.thn vrika kollimeni prin ligo pou piga spiti kai ekana reset to box.thn afisa sto n@va1 kai anoixe moni ths.Periergo?
giasas pedia, an ine na kanoume kati me to mathima, na to kanoume prin tis 12:00
meta den boro (boroun meriki na parakolouthisoun)
Ξέρεις φίλε μου οτι, ότι μπορώ...το κάνω...;)
Η μη παρακολούθηση είναι είτε αν θες λόγο έλειψης χρόνου είτε γιατί απλά εγώ ο ίδιος είχα κατηγοριοποιήσει όσες είχαν περάσει απο τα χέρια μου, τις καλές επόχές σε ένα απλό excel. Ότι αρχεία είχα περασμένα, σε όλες τις κάρτες που έπιασα. Τώρα απο εκεί και έπειτα, λέει ένα αγγλικό ρητό "If it ain't broken, do not fix it!!!" και θέλω να πω με αυτό οτι αν κάτι παίζει, δεν το αγγίζω. Αυτό με τον φίλο με προβλημάτισε γιατί ότι και να πέρασε, δεν έκατσε.
Παρ' όλα αυτά, ξέρετε οτι είμαι εδώ, με ότι γνώσεις μπορώ να προσφέρω. Αν δεν ξέρω κάτι, δεν ανοίγω το στοματάκι μου. Σήμερα πάντως έφαγα fa-ou-s-to food και είμαι χορτάτος... ;)