an mou dosei thn adeia o daskalos tha sou to steilo costas 2001.den to exo dokimasei omos
an mou dosei thn adeia o daskalos tha sou to steilo costas 2001.den to exo dokimasei omos
F 12 exei kanenas? Den thn phre to mati moy pou8ena.....
Παρακαλω ολους ΜΑΣ αν ειναι δυνατον, να ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 2 φορες καλα..κ μετα να ρωταμε...
Ετσι θα ειναι πιο ευκολο για ολους μας, να κατανοησουμε οτι λεγεται εδω...
Ευχαριστω
ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ, παρακαλώ στο πνεύμα της συναδελφικότητας που διέπει το φόρουμ (και όχι της εξυπνάδας), ας μου πούν αν εχει εμφανιστεί f12 (εχω και μια f17) μητρώο. Διότι είμαστε και κάποιας ηλικίας και πονάνε τα ματάκια μας απο το τόσο διάβασμα. Ευχαριστώ τους απανταχού αρωγούς.
Φίλε μου, εγώ έχω γράψει ότι υπάρχει στα χέρια μου μια F.12 με OS 1.6 αλλά δυστυχώς δεν έχω φως και είμαι στην αναζήτηση ακόμα. Το τελευταίο αρχείο του Foinika που ανέβηκε στον αντίστοιχο τομέα δεν ταίριαξε με αυτή τη γατούλα κι έδωσε FFFFFF σε όλα τα στοιχεία.
Το αμέσως προηγούμενο αρχείο που γράφει NP1 μου έδωσε ενεργό HSN μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και μετά τίποτα. Μάλλον έχει καεί κι αυτό. Πάντως πήρα τη γραμμή από το log του Οκτωβρίου και άλλαξα το prov00 αλλά δεν κατάφερα κάτι. Το ίδιο group του prov00 το βρήκα και σε log 02 από 15/16 Φεβρουαρίου (που σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι τότε ήταν ενεργός ο prov00), αλλά δεν μπόρεσα να αλλάξω επιτυχώς το date του το οποίο παρέμεινε FF FF οπότε δεν κατάφερα να το ζωντανέψω. Ίσως χρειάζεται 02 log πριν τις 11 Φεβρουαρίου για να κάνει Emm Successful στο date. Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος, ούτε έχω τέτοιο log στα χέρια μου.
Πάντως, αν διαβάσεις προσεκτικά το θέμα, έχουν γράψει άλλοι 4-5 φίλοι ότι έχουν το ίδιο μητρώο κάρτας, αλλά κανένας δεν έχει δηλώσει ότι βλέπει μ' αυτή. Αν προκύψει κάτι και γι' αυτές τις γατούλες, ελπίζουμε να έχουμε και την ανάλογη ενημέρωση.
An kai eida fos se f17 exo alli mia akrivos idia.
An yparxei oreksi na perasoyme se kana B mathima?
To A Pisteyo to exoyme kalipsei.
a1= To F tis kartas mas, me ola ta parelkomena tis ( poia grammmi dinei ti )
a2=Pos allazoyme Prov + HSN
a3= Gramoyles 38 40 60
B1=??????????????
se emena edose emm succesfull ala phos tipota den einai etsi apla ta pragmata
Με ποιόν τρόπο δηλαδή μαθαίνει τα ενεργά HSN από τις g@mma και τα κλείνει; Υπάρχει κάποια λίστα; Πώς ξέρω εγώ ότι ένα αρχείο, που για τη δική μου κάρτα δεν δίνει ενεργό HSN, μπορεί να δώσει ενεργά HSN σε άλλες ούτως ώστε να μην το ποστάρω;
Ίσως υπάρχει τρόπος να γίνει κάποιου είδους "update" στον αλγόριθμο της κάρτας (εκτός update OS) ούτως ώστε η κάρτα να διαβάζει αλλιώς τις γραμμές των αρχείων. Τον τρόπο δεν τον ξέρω αλλά υποθέτω πως κάτι τέτοιο γίνεται διότι μόνο έτσι εξηγείται το ότι κάρτες με το ίδιο OS παίρνουν διαφορετικά HSN από το ίδιο αρχείο.
Είναι λάθος το σκεπτικό μου Ampelioti;
καλησπερα σε ολους εχω την εντυπωση πως μολις νυχτωσει
θα μαζευτουμε παλι ολοι για καινουριο μαθημα
ειπαμε
της νυχτας τις δουλειες τις βλεπει η μερα και ζηλευει