Διαβασα πως μερικοι εχουν φως με F17
με ποιο αρχειο;με το NP;
Γιατι σε μενα εμφανιζει μη ενεργο hasan
Διαβασα πως μερικοι εχουν φως με F17
με ποιο αρχειο;με το NP;
Γιατι σε μενα εμφανιζει μη ενεργο hasan
ΟΚ φίλε μου, οπότε τώρα που έχει γραφτεί ο τρόπος που βρίσκουμε το μητρώο, ποιός ο λόγος ύπαρξης του topic? Ή μήπως δεν έχει γραφτεί? Κι αν δεν έχουμε καταλήξει στο πώς θα βρούμε το μητρώο ποιές κινήσεις γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση?
Είπαμε να το κάνουμε περισσότερο πρακτικό αλλά εκτός από μερικά αρχεία που περάσαμε στις κάρτες δεν βλέπω κάτι άλλο πρακτικό.
Συγχωρέστε το ύφος μου αλλά ίσως το μάθημα είναι πολύ προχωρημένο για μένα.
ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, έχω νόμιμη συνδρομή, δεν καίγομαι να ανοίξω την κάρτα μου. Ας μου εξηγήσει όμως κάποιος, τι θα προσφέρει σ' εμάς τους αδαείς αυτή η εργασία? Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν, δεν έχω προηγούμενα με κανέναν...
na epiveveoso kai ego kapia pragmata, gia tis dikes mou:
f5-------skotadi
f13-----me finika pire energo hasan(logarete se c3 ana 5-6 ores) kai doulevi
f17-----skotadi(oute me finika den doulepse -->ff)
sapia/fa5/f11-----anixti me ta gnosta grammena...epidis den ixa ti na kano, tis perasa kai ton finika,
pire mi energo hasan,alla energo provato, logara otan tin evala sto dekti..kai ida oti anikse me 02... ara date update.
Έχω μια φ7 που άνοιξε εύκολα με λογκ 3/10
to oti kalyfthke to thema tou topic de shmainei oti teleiwse kai h ergasia!!! kai gw exw th nomimh syndromh tou mpampa, alla h gata einai asxolia kai xompy kai para polloi endiaferontai na mathoune pws leitourgei kai epishs pws na bohthas ton kosmo sto forum. auta ta liga..... h ergasia synexizetai opws vlepeis kai arketoi symmetexoun