Φιλε douros το πιο πιθανο ειναι να ξερεις περισσοτερα απο μενα, αλλα εγω θα σου πω τα εξης:
Ακολουθωντας το μαθημα του μητρωου κατεληξα οτι εχω 2 f17 os 1.4 και 1 f4 os 1.7
2 δυο f17 με φοινικα εδωσαν ακριβως τα ιδια αποτελεσματα και συνεχιζουν με φοινικα. (που αν δεν κανω λαθος βγηκε γι' αυτο το μητρωο)
1 f4 με φαγητο_5 απο το μαθημα και log σταματησε προχθες. ( δεν εχω δοκιμασει κατι προσ το παρον)
Θελω να πω οτι: τα παιδια που εχουν προβλημα με τις f17 σιγουρα μας τα λενε σωστα ή καπου εχασαν το δρομο; Εγω δηλαδη τοσο τυχερος ημουν;
File douro exeis apolito dikio kai to exoume anaferei oti aftos o tropos den einai apolitos!!!
Empirika me dokimes pou ekana paratirisa oti oi 1.4 antapokrinontai kala me ayton ton tropo tou Ampelioti (oxi 100% alla se poli megalo pososto) . Alla 1.5 , 1.6 kai 1,7 asta na pane.......
Yg: Auto profanos to xereis kai ipotheto oti o logos pou ekanes to post itan gia na mas to peis me emeso tropo.....?????
καλησπερα σε ολα τα παιδια
παρατηρηση δικη μου σε τρεις καρτες φ17 απο φιλους που μου εδωσαν να τεσταρω
οι δυο δουλεψαν κανονικα ενω η τριτη επιμενει να μην συνεργαζεται
αλλωστε ξεκινωντας το τεστ ειχαμε δεχτει οτι θα αντιμετωπιζαμε και εξαιρεσεις
αυτα απο την δικη μου εμπειρια
Διαβαζω τις παρατηρησεις ολων των παιδιων στα παραπανω post και αναρωτιεμαι:
Εχουμε 3 ιδιες καρτες που μεχρι ενος σημειου δινουν τα ιδια αποτελεσματα (τα δινουν;) και αν ναι γιατι 1 χανει το δρομο της;
Που αλλαζει το πραγμα; Τι διαφορετικο υπαρχει; Μηπως εκει πρεπει να ριξουμε το βαρος της εργασιας;
Καλησπέρα σε όλους.
Επανέρχομαι και πάλι για να ενημερώσω ότι κατόπιν συνεργασίας και ανταλλαγής μερικών μηνυμάτων με φίλο από εδώ μέσα (τον οποίο ευχαριστώ πολύ για το χρόνο του) που είχε γράψει προχθές ότι έχει φως με την F.12 κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η F.12 έχει σίγουρα 2 παρακλάδια (ίσως και περισσότερα και αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω).
Υπάρχει λοιπόν μία που έχει OS 1.4 και μια άλλη (αυτή που έχω στα χέρια μου) που έχει OS 1.6
Είναι ξεκάθαρο ότι οι κάρτες είναι παρεμφερείς, αλλά όχι ίδιες, γιατί αντιπαραβάλλοντας 2-3 ταϊσμένα αρχεία πρόσεξα ότι παίρνουν παρόμοιο HSN. Τα 4 πρώτα ψηφία είναι πάντα ίδια και διαφέρουν μόνο τα τελευταία δύο. Οπότε λογικά και σ' αυτή την περίπτωση το index key είναι αυτό που καθορίζει αυτή τη μικρή μεν, αλλά σημαντική διαφοροποίηση, όπως είχε γράψει ο snakie πριν μερικές μέρες.
Οπότε, στο δια ταύτα:
- F.12 OS 1.4 (έχει φως)
- F.12 OS 1.6 (είμαι ακόμα στην αναζήτηση κατάλληλου αρχείου και σωστής γραμμής από τα logs)
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή είχε προταθεί πριν αρκετές μέρες εδώ μέσα να φορτώσουμε το γίγαντα και να γράψουμε τα στοιχεία που δίνει (hsn, prov00), όποιος έχει την F.12 OS 1.4 μην παρασυρθεί από αυτή την προτροπή και κάνει το λάθος να δημοσιοποιήσει ανοιχτά αυτά τα στοιχεία, γιατί υπάρχει ακόμα ζωή και θα την κάψει την καρτούλα. Ο νοών νοείτω...![]()
gia os 1.4 f3, f8, f14 iparxei boithia ??
Αρα, βασει των οσων μας λεει ο φιλος foufoutos7, τα παιδια που εχουν ffffff με τις f17 τι OS εχουν; Για να μας πουν, γιατι δεν νομιζω οτι το ειδα καπου.
pantos ego paidia me 3 f17 exoun oles fos.
gia f8 re paidia akousate - eidate tipote?