εγινε φιλε μου ..κανενα προβλημα..![]()
εγινε φιλε μου ..κανενα προβλημα..![]()
Εχθες το βραδυ στο village cinema ειχε μια ταινια στισ 9...η οποια απο τη μεση της και μετα δεν ειχε καθολου ηχο...και μαλιστα η ταινια ηταν και ελληνικη!!! Και καμμια διορθωση δεν εγινε μεχρι το τελος της!Παντως ολα τα αλλα καναλια επαιζαν κανονικα,οποτε δεν τιθεται θεμα αν το προβλημα ηταν τοθ δεκτη μου.Η απορια μου ειναι,αυτοι δεν βλεπουν τισ ταινιες που παιζουν???...τι να πω?? καλημερα σε ολους!!
Που θα παει καποια στιγμη θα διορθωθοουν τα οποια προβληματα (πιστευω) παντος με τα χρηματα που πληρωνουμε για αυτη την υπηρεσια μεχρι στιγμης νομιζω ειμαστε καλα. Ελπιζω να μην χρειαστει να ανερεσω οτι γραφω σημερα σε λιγο καιρο.
Γενικά στο village έχω δει και εγώ προβληματάκια σε μερικές ταινίες. Αλλοτε ασυγχρόνιστοι υπότιτλοι, άλλοτε λάθη στη γραμματοσειρά, τώρα και χωρίς ήχο που λέει ο φίλος. Ελπίζω στην πορεία να διορθωθούν.
Ξεκίνησε αναβάθμιση στην OTE TV
Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει με force download- δηλαδή χωρίς την θέληση του χρήστη η εγκατάσταση νέου λογισμικού στους δέκτες της ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου. Μόλις ολοκληρωθεί, θα έχουμε σαφή εικόνα για το τι καινούριο φέρνει η νέα αυτή αναβάθμιση, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι πέρα από το ειδικό software που θα υποστηρίζει τα νέα κανάλια ταινιών Cinema On demand, θα προστεθούν και νέα χαρακτηριστικά που θα βελτιώνουν την πλοήγηση στα κανάλια αλλά και θα διορθώνουν και προβλήματα της προηγούμενης έκδοσης (όπως προβλήματα στην εμφάνιση του EPG κοκ). Η παρούσα έκδοση λογισμικού ήταν όπως θα δείτε στη φωτογραφία που τραβήξαμε λίγες μέρες πρίν η 1.0.8 οπότε μάλλον πάμε για την 1.0.9. Στην αναμονή λοιπόν …
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewA rticle&id= 6322&Itemid=53
![]()
OTE CinemaOnDemand -Καλώς τα δεχτήκαμε!
Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης (περάσαμε στην 1.0.9) οι πρώτες εμφανείς διαφορές είναι ότι πλέον στη λίστα καναλιών της OTE TV ενσωματώθηκαν στις θέσεις 222 έως και 225 τα HD CinemaOnDemand, CinemaOnDemand1, CinemaOnDemand2, CinemaOnDemand3 αντίστοιχα. Οι ταινίες που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα προς ενοικίαση είναι οι : J.Edgar(HD/4ευρώ), και οι SD Hugo, The adventures of Tin Tin,και The Intruders που κοστίζουν 3 ευρώ, και η ενοικίαση τους διαρκεί για 48 ώρες. Πλέον, πατώντας το πλήκτρο menu του δέκτη και μετά Βοήθεια, εμφανίζεται η νεά επιλογή Cinema on Demand, όπου δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ενοικιάσετε την ταινία που σας ενδιαφέρει. Εμείς το δοκιμάσαμε (παραγγείλαμε το J.Edgar σε HD)και αφού ταυτοποιήσαμε το κινητό μας με τον αριθμό της κάρτας μας, στείλαμε σύμφωνα με τις οδηγίες sms με τον κωδικό της ταινίας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε ανοίξει! Δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα, και τα 4 η 3 ευρώ χρέωση θα μας έρθει στον επόμενο μηνιαίο λογαριασμό. Υπάρχει και επιλογή για τηλεφωνική παραγγελία φυσικά. Η επόμενη βελτίωση που προλάβαμε να δούμε είναι η επίλυση του προβλήματος που υπήρχε με τη μη σωστή απεικόνιση των πληροφοριών του EPG, πλέον όπως θα δείτε και στις φωτό υπάρχει βελάκι δεξιά όπου πατώντας το αντίστοιχο στο τηλεκοντρόλ σου δίνει πρόσβαση και στο υπόλοιπο κείμενο. Αυτά προς το παρόν, σας αφήνουμε για να απολαύσουμε το J.Edgar με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο σε HD! Δείτε τις φωτό που ακολουθούν...
Οι ταινίες
Η παραγγελία
Και η ταινία στις οθόνες σας!
Οι πληροφορίες για την ταινία
http://www.digitaltvinfo.gr/
kala re pedia sovarologite tora? 3 me 4 euro gia mia tenia sin tin sindromi den to pistevo afto ke to kalitero me ipotitlous opios parangelni koroido ine gia mena
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ΟΤΕ TV !!! Με την πρόσφατη αναβάθμιση "διέλυσε" στην κυριολεξία της ρυθμίσεις Disecq !!! Έχασα όλα τα ελεύθερα κανάλια και τις ρυθμίσεις σε 3 δορυφόρους !!!! ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ !!!!
ΧΑΛΑΡΑ θα περιμένω πως και πως να τελειώσει η χρονιά και ΔΕΝ θα συνεχίσω !!!
Οι άνθρωποι είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !!!
ΥΓ: Το πλέον απίστευτο!!! Ξαναέστησα ρυθμίσεις, σκανάρω σε USER αναμεταδότες σε Hotbird βρίσκει τα κανάλια, τα σώζει, και στην συνέχεια όταν πάω να δώ τα κανάλια μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχει σήμα !!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! Δύο μήνες έρευνας και σκαναρισμάτων για να στήσω τα ελεύθερα κανάλια τα στείλατε στα σκουπίδια ... και τώρα ούτε να τα ξαναστήσω δεν μπορώ!!!
Τα On Demand σας μαράνανε !!!! Δεν θα πάρουμε !!! Με είχατε κάνει ήδη έξω φρενών που κλείσατε το universal για να στήσετε το village το οποίο είναι στο πλήρες πακέτο, δηλαδή αφαιρέσατε ένα κανάλι σειρών και ταινιών από το family pack χωρίς να το αντικαταστήσετε με άλλο ...