Connx sat akoume kai Connx sat den blepoume !
Xerei kaneis pote xekinaei?
Connx sat akoume kai Connx sat den blepoume !
Xerei kaneis pote xekinaei?
Γεια χαρά. Στα περιοδικά του χώρου αναφέρθηκε πως το πακέτο του Conn-X TV θα είναι με κάρτα-δέκτη παντρεμένο και αφήνουν ένα παραθυράκι για την CI+ που ενδέχεται να παντρεύεται η κάρτα αντί του δέκτη τους.
Εγώ έχω δώσει μια μικρή περιουσία για να έχω τους δέκτες που γουστάρω και δεν τους αλλάζω με τίποτα... Προς το παρών βλέπω Νιβεα μόνο και μόνο επειδή πολλά χρόνια συνδρομητής (κάρτα μοναχική) αλλά και πάλι στο φτηνό πακέτο. Όσο για ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω αλλά πλέον δεν περισσεύουν κάθε μήνα 60+αρες στην Νιβεα απλά υπάρχουν και τα ξένα συνδρομητικά πακέτα με μόνο κάρτες 6μηνες η χρόνου.
Δεν θα μας τρελάνουν κι' όλας, προτιμώ τον δέκτη μου και ας βλέπω μόνο τα επίγεια ψηφιακά που από 1/9ου από 12 έγιναν 16 και έπονται άλλα 3 με 4 και τους αφήνω να κουρεύονται και υπάρχει πορεία... Ήδη τους τα έχω μαζεμένα για τις διακοπές που κάνουν ώστε ακόμα και με μοντούλα να βλέπεις 2 με 3 φορές την ημέρα σου την σπάνε ώστε να μας αναγκάσουν να πάμε σε πατατασατ και δη σε HD αν είναι δυνατόν. ΠΟΤΕ.
Ας δούμε τελικά όμως τι ψάρια πιάνει και ο ΟΤΕ και αν όχι ποτέ του και μη σώσει. 8 χρόνια Χ 55 Ευρώ μέσο όρο βάλτε πόσα τους έχω δώσει ...για να βλέπω επαναλήψεις και Ντοκιμαντέρ. ΟΥΦΦ
Χαιρετώ
Yparxei periptwsh o dekths tou ote na dinetai dwrean...............episeis na exei kai C.I. kai na einai combo HD !!!!!!!!!!!!!!!!!!tha doume....
Πριν μερικές μέρες πάντως σε σχετικό scan (HellasSat) είδα οτι έχουν δεσμευτεί συχνότητες για τα κανάλια εκείνα που περιλαμβάνει αυτή την στιγμή το connxtv (iptv) πακέτο. Θέλω να πιστεύω οτι ο ΟΤΕ δεν θα μείνει εκει και θα εμπλουτίσει την πλατφόρμα με νέες προσθήκες...Είδωμεν...
@vparis1, πες τα Χρυσόστομε... έτσι ακριβώς είναι! Είπαμε, να πληρώνουμε, όχι να μας γδέρνουν...
@magos21, Λένε ότι θα ανακοινωθεί στη Δ.Ε.Θεσσαλονίκης...![]()
Conn-x TV Sat: Στόχος τα Χριστούγεννα
Στόχος τα Χριστούγεννα. Ο ΟΤΕ θέλει να εκπέμψει το Conn-x TV με δορυφορικό συνδρομητικό σήμα πριν τις γιορτές και συνεχίζει τις προετοιμασίες και τις αγορές τηλεοπτικών προγραμμάτων. Θεωρείται σίγουρο θα προσφέρει μεταξύ άλλων και το Κύπελλο Ελλάδος. (media-industry)
όλα καλά αυτά που ακούμε αλλά τουλάχιστο εμείς που δεν βρισκόμαστε στην Ελλάδα θα θέλαμε να δούμε και όλα τα ελληνικά κανάλια σε αυτό το πακέτο . μέχρι τώρα δεν περιλαμβάνετε κάτι τέτοιο
h@@p://conn-xtv.ote.gr/portal/page/portal/Connxtv/Tv
όπου @ - t
Απ οτι ειδα στο προγραμμα τους, εχουν και Ελληνικα, εκτος ομως απο 3 καναλια (τα μεγαλα).
Αναμένει έγκριση καναλιών