Μάγκες καλημέρα, έχω ένα 500αρι και πρσοπαθώ εδώ και μέρες να βρω το connx στις 39ο. Όλως παραδόξως το μόνο που βρίσκω σ' αυτή τη συχνότητα (Συχνότητα 12729 Οριζόντια SR 30000) είναι κάτι τούρκικα από τις 42ο. Τι κάνω λάθος;;;
Μάγκες καλημέρα, έχω ένα 500αρι και πρσοπαθώ εδώ και μέρες να βρω το connx στις 39ο. Όλως παραδόξως το μόνο που βρίσκω σ' αυτή τη συχνότητα (Συχνότητα 12729 Οριζόντια SR 30000) είναι κάτι τούρκικα από τις 42ο. Τι κάνω λάθος;;;
..Den kaneis lathos stin syxnotita,apla vlepeis ton turksat 42° kai oxi ton Hellasat 39° kai oi dyo doryforoi exoun tin idia syxnotita me tous idious parametrous.
..Prospathise se alli syxnotita px. ERT-sat stis 11053 V 30000 3/4 kai na syxroniseis to piato.
..Ean den exeis HD dekti min perimeneis na deis tipota,dioti afta ta kanalia einai se: DVB-S2
MPEG-4
Videoguard
Είναι 4 αυτή τη στιγμή και με μεγαλύτερο bitrate από της Nova.
Διαβάζω παντού για 7 ,αλλά όλοι κάνουν λάθος.
Δε μπορώ να πω ποια είναι ,γιατί κάνουν δοκιμές και η λίστα θα αλλάξει.
Μη φανώ και ψεύτης....
Πάντως ένα από τα 4 που βλέπω αυτή τη στιγμή ,δεν είναι μέσα στα 7 που γράφονται παντού και δε ξέρω αν θα είναι στην τελική μορφή.
Πάντως AN μείνει θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φίλους του NBA.....
re paidia den sas spaei ta neura pou tha einai pantremenes oi kartoules?Skeftomai na paro enan 800ari kai tha to skeftomoun gia mia sindromoula alla den tha mporo profanos....Iparxei periptosi na ksekleidosei opos me to sky italia?
Kai kati teleutaio.....Ipotheto oti auto to explore pou lene xreizetai connx gt ta on demand tha einai cable fasi?
Mas tin spaei oti tha einai pantremeni,alla elpizo na einai dipla kai tripla pantremeni gia na apofigoume to sharing tora stin arxi.Tora an meta apo 1 i 2 xronia mporesei kai ginei shared i karta den peirazei.Alla tora stin arxi mexri na dinamosei to paketo kai na valei kai alla kanalia, thelei tin voithia mas.
Σίγουρα είναι εκνευριστικό και σύμφωνα με το νόμο παράνομο,αφού δε σου δίνει άλλη επιλογή δέκτη.
Άσε που επίσης σύμφωνα με το νόμο πρέπει υποχρεωτικά να έχουν ci.
Το θέμα είναι ποιος θα τους πάει στα δικαστήρια...Κανείς δε πήγε τη nova τόσο καιρό...Ίσως κάτι αλλάξει αν σφαχτούν μεταξύ τους...
Στον ΟΤΕ σκέφτονται πάντρεμα στο μέλλον (τώρα πόσο μέλλον ή ποτέ...) με μοντούλα ci+ και θα σου αφήνει ελεύθερη επιλογή δέκτη.
Αν γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί αφού θα είναι εκείνοι νόμιμοι, να κυνηγήσουν οι ίδιοι τη nova!
Αν αντέξει το πακέτο προβλέπω μεγάλες ανακατατάξεις.
Και αν τελικά η προσφυγή του ΟΤΕ για τα ελεύθερα κανάλια γίνει δεκτή,
θα έχουμε σίγουρα πτώση τιμών θεαματική από τη nova (εκτός αν θέλουν να αυτοκτονήσουν).
καλησπερα.
ο φιλος snakie μιας και ανεφερε την ΚΥΠΡΟ,ποια ειναι η γνωμη του για το μελλον της nova cyprus μιας και στις 9/2/11 εχει γενικη συνελευση η εταιρεια για την πορεια της
(συγνωμη που ειμαι off topic)?