Το μόνο πρόβλημα είναι το περιεχομενο του πακέτου, που είναι σχετικά φτωχό συγκριτικά με τη νόβα.Ο δορυφόρος δε παίζει κανένα ρόλο όπως το εξήγησε και ένας άλλος φίλος.Εξάλλου δεν υπάρχει χώρος στο hotbird και μη ξεχνάμε κιόλας ότι η νόβα δε παίζει με diseqc.
Τα ελεύθερα ελληνικά για να μπουν ή όχι, αναμένεται απόφαση της ρυθμιστικής αρχής.
Τίποτα από αυτά δεν είναι στο χέρι του οτε.Αυτό που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να χτυπήσει τα παιχνίδια της superleague που δε το έκανε (κακώς έως κάκιστα).
Κακά τα ψέματα η δορυφορική στην Ελλάδα πουλάει λόγω των ελεύθερων ελληνικών καναλιών (επαρχία) και του ποδοσφαίρου (παντού).
Δύσκολο το μέλλον του πακέτου.Είδωμεν και ελπίζωμεν!
Η Βουλή φιλε είναι Ελεύθερη,πως μπορείς και λες ανακρίβειες χωρίς να έχεις Ιδέα?Όσο για το τι θα έκανες εσύ προσωπικά,δεν ενδιαφέρει και πολλούς.Ο Οτε έχει ΟΛΑ τα δικαιώματα να βγει και αυτός στην Αγορά όπως οι ΑΓΑΔΕΣ της Nova που χρονια τώρα έχουν ξεπατώσει τον Κόσμο στο πλήρωνε...Μέχρι πριν λίγα χρονια ούτε καν μπορούσες να έχεις επιλογή υποπακετον στους ΑΓΑΔΕΣ της Nova...Και έρχεσαι εσύ και κανεις Κριτική σε μια Εταιρεία πριν καν ξεκινήσει...ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ρε φιλε ότι δεν είσαι βαλτός,sorry δηλαδή
Φίλε μου δεν είναι και τόσο σωστό αυτό.Αν εννοείς το πιάτο που προυπάρχει σε μια νόβα εγκατάσταση, σου υπενθυμίζω ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών της νόβα υπάρχει το πιάτο που δίνει η νόβα και είναι 60άρι.Πόσο καλά θα πιάνεις;Ο οτε πάντως από την αρχή θα δίνει 80άρι γι αυτό ακριβώς το λόγο.
Άρα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση, για να μην βάζεις και δεύτερο πιάτο, θα είναι να αντικαταστήσεις το μικρό της νόβα με το πιάτο του οτε.Οι περισσότεροι σίγουρα θα χρειαστούν τεχνικό.
Πάντως το θέμα της εγκατάστασης είναι νομίζω μηδαμινό θέμα, γιατί στην χειρότερη περίπτωση το ποσό είναι πολύ μικρό και είναι εφάπαξ.
Εγώ πάντως που έχω και τα δύο πακέτα πιστεύω ότι το κόστος της νόβα είναι απίστευτα υπερβολικό και του οτε χωρίς να είναι υψηλό, έχει κι αυτό αντίστοιχα χαμηλό δείκτη τιμής προς απόδοση.Τουλάχιστον στην παρούσα του μορφή.Αν μπουν και τα ελεύθερα , αλλάζει το πράγμα.Αν...
Agapiti fili tou sat den fovame to ote kai den exw kai magazi sto idos ton doryforikon apla mou aresi na vlepo nova kai plirono thn syndromimou. Einai kako pou ekfrazo thn gnomimou? ante na aniksi kai ayto to magazi na doume th tha mas prosferi edw tha eimaste kai tha ta leme.
Αυτη την Δευτερα ή την αλλη ειναι η εμπορικη διαθεση (ή ραδιο αρβυλα ειναι)?
Πρωι που πηγα σ' ενα οτεshop, δεν γνωριζαν τιποτα οι πωλητες, δεν εχουν ενημερωθει, θ' αργησει ακομα κτλ. Ουτε αιτηση δεν ειχαν.
Ειπαμε πως δεν θα εχει διαφημιστικη καμπανια αρχικα, αλλα ουτε και οι πωλητες δεν γνωριζουν τπτα ακομα.
Βρηκε κανεις τπτα σε κανενα γερμανο ή σε αλλο καταστημα ΟΤΕ?