Po na e thoni edhe neve se si hapen ato dreq kanale!!
Po na e thoni edhe neve se si hapen ato dreq kanale!!
ahahahahahah
shume thjesht , shkon ne Bankomat ee fut karteln e bankes i tehjek 295euro edhe shkon ne Lokalet e DGA edhe i thua me ton te lart DUAAAAAA DGA FULLLLL.
edhe BAC U KRY.
99.9% ka me funksionue kjo , te une keshtu punon Perfect pa asnje ngecje , veq runa zot me ra ne toke nga orbita W2 (16E).
Me Respekt
hahahaha....ndoshta me i mar me te mire ata te DGA per 295eu ta tregojn menyren se si behet me i pa ne DM... :)
edhe shakate duhen, por ju lutem te rifutemi ne teme.
Videon qe ka dite qe qrkullon ketu, ku tregon hapjen e kanaleve te dga hd e posedoj une se e shkarkova para disa ditesh keshtu qe mund te shuhen dhe kureshtjet e pjeses tjeter qe se ka pare. E rendesishme eshte qe eshte bere e mundur te punoj ne aparatet linux dhe do behet publike sepse eshte ceshtje interesi dhe patjeter qe do dali shpejt.
Per cilin vend e ke fjalen :) ....edhe mua me ka thene njeri se i hap po se si sme ka treguar por un i besoj ati njeriu 99 % me gjithese nuk i kam par me sy e po i besoj e kam shook dhe normal ka pay server nuk tregon dot per interes te vet e ka sekretin...
Ja ku eshte video per pjesen tjeter te antareve qe nuk e kan pare dhe jane kurioz