Kane thene qe shkodra do permbytet prape dhe e majten fjalen. Po kjo e CS qe do mbyllet qeka premtimi i radhes dhe nuk e di do ta mbajne dot apo jo!!!!
PER MENDIMIN TIM pairing I DIGITALBIT NUK DO THUHET ASNJEHERE ,VETEM N.Q.S DALIN TE DHENA NGA VET DIGITALBI
Eshte ne nderin e liderve profi te ketij forumi qe ti sqarojne disa gjera baze.Pairing i DGA nuk thyhet praktikisht se s,ka shume interes por teorikisht thyhet.Pairing futet ne server kur ti doje qejfi administratorit te serverit.CS mbyllet vetem kur te doje administratori.Ne Norvegji sistemi digital eshte me pairing dhe une i shoh me C:linjen Cccam per bukuri dhe asht dasht me ardhe ne Shqiperi qe te binden ne telefon miqt e mij qe une po shikoja nje film ne Silver HD.Ky eshte vetem mendimi im.I kerkoj ndjese nese pa dashje kam fyer intelegjencen dhe njohurit e ndokujt. Me pelqen thenia e dikujt ne kete forum "sheh rrushi rrushin dhe behet raki" Ju uroj te gjitheve festen e Rinise 8 Dhjetorin.
cudi po shoh ne dm tim qe vetem kanali HD4 punon ndersa te tjerat jo mos eshte caktivizuar nga paringu HD-4
nuk do thyhet persa kohe qe nuk e cojne ceshtjen ne gjykaten europiane per te drejtat e njeriut ne strazburg, kete qe po ben digitalb ne shqiperi donte ta bente edhe sky ne itali,por kompanite qe prodhojne dekodera e cuan ceshtjen ne gjykate dhe sky as nuk e mori mundimin qe ti hynte kesaj pune sepse e dinte shume mire qe do e humbte ceshtjen
NE SHQIPERI NUK KA KOSHENCE QYTETARE DERI NE ATE LARTESI SAQE QYTETARET-KLIENTETE MBLIDHEN DHE TA COJNE CESHTJEN NE GJYKATEN E STRAZBURGUT
ja pse vuajne akoma klientet e dga sepse ku ska shtet s'ka as ligj dhe ku s'ka ligj ka maliq. dhe maliqi po ben pairing.
jam dakort qe te mbrosh prodhimin tend por jo te detyrosh klientin e rregullt qe ka paguar shumen qe dga kerkon, por JO te me thuash ti si dga mua se ēfare dekoderi te perdor un.
un kam qef bie fjala nje
vantage
dreambox
topfield
etj etj etj pse do me detyrosh te shof me baraken kaon? ktu eshte i gjithe problemi. dhe strasburgu e zgjidhte kte problem brenda nje viti, po te kishte.... shtet.
nuk po kamė shumė kohė tani tė mirrem me ketė por ndoshta dikush
do te bėj disa prova. "ketu" digitalb hd, ndoshta do te na ndihėmoj shumė