jo kaonin me komputerin por kaonin me slingboxin, dhe pastaj e shikon ku te duash ne çdo cep te botes edhe nga celulari po deshe.
se slingboxi ben te mundur te lidhesh çdo gje dhe e shikon ne nje vend tjeter sikur te ishe ne shpi.
un psh per prove e provova ta lidh me nje dm500 dhe programi i slingut te jep ne ekranin e pc edhe telekomanden e dm si origjinale dhe ti klikon butonat dhe ne televizor se lidha notebukun me tv shikoja menune e dm500 sikur isha ne shpine time.
foto te slingboxit
![]()
Po edhe une kam degjuar se mundet te hapen kanalet e digitalb HD ne kete pajisje duke e lidhur Kaonin me Kompjuter, mirepo kompjuteri duhet te punoj per te qene hapur kanalet, pastaj mundet te lidhet me internet
Mirepo kjo gje eshte ndalur per momentin, une mendoj per shkak te asaj reklama te Digitalb, duke pritur se cfar do te ndodh///////
Jeni te medhenj cuna, futjuani punes e ishalla realizohet kjo gje te hapet dga HD ne cs se mbetem duke pare kanale te huaja.........
komunitetet e pirateve ne te gjithe boten jane te mire organizuar dhe nuk levizin ose me sakte bejne pune vetem atje ku ka leke me shume ,per digitalb nuk i bie ndermend askujt sepse nuk ka ndonje interes te vecante per komunitetin e pirateve,po te kishte interes e hapnin brenda dites digitalb HD
Thuhet se e ka hapur nje serb, ka dy vjet, kerkon vetem per kanalet HD 120euro ne vite, a per ata qe duan ta blejne menyren se si hapen 10 mije euro, Thuhet se ai eshte hakeri kryesor ne ballkan.
po kush eshte ai njeri qe paguan 120 euro ne vite per dga po ka kanalet te tjera sa te duash me paguar 120 euro ne vite nuk ja vlen fare dhe per te paguar 10 mije euro si behet eshte per te qeshur vertet harroje se paguan njeri aq leke