Nuk ka mundesi te Lexohet nga JTAG-U se e kam provu kete gje. Fiku ta nisa nje MP lexo dhe me shkruaj prap
Kush ka ndonje informacion mbi nje dekoder tjeter HD qe perdor Digitalb , ai ka keto te dhena
Model :KSF-S270 HDCO
Info :20.05.25-D75D.2217
s/W :00.13.05.05
H/w :01.20.64.81
Loader :7.1.9
Micom :1.1.9
A do te hapen ndonjere kato kanalet e Digitalb HD, u bene shume vite askush nuk i hap, edhe pse nuk kan ndonje programacion shume te mire, por te gjitha kanalet e botes qe jane HD hapen per vec ketyre te Digitalb qe dalin se jane te pa mundur per tu hapur
***useless quote***
jene te hapura por cmimi qe kane vendosur piratet eshte jo i kripur por i hidhur helm
***useless quote***
ske nis asgje ktu eshte problemi, fjale vetem fjale. me mire rrini dhe prisni derisa te dale ndonje gje po doli sesa fjale, un kam ti ke ai ka por ne fakt ske asgje. vetem fjale.
***useless quote***
kujt i intereson te hapen kto 5 kanale? nje grushti shqiptaresh.... atehere prit gomar te mbije bar.
po te ishte fjala per paketa europjane te gjitha jane hapur ne me pak se 1 muaj..... kur behet fjale per ato 5 kanalet shqiptare ai "bosi" qe merret me kte pune i duket sikur do zhbllokoje kanalet e mozambikut sepse se din shqipen dhe skane interes, atehere as qe e merr mundimin.
sa per ata qe thone jo ne e kemi por duhet te paguash etj etj dhe ata llafe kane, jepi leket dhe shiko a do te te japin me pergjigje, ku do te qahesh?
po te ishte e vertete un njof me shume se 10 nickname te ndryshem qe kane qene gati ta paguajne dhe pse ska dale gje? sepse asgje s'eshte e vertete.
sa per ate serverin ne kosove qe flitet e sterflitet ai ka shume pika te errta qe sdua te ndalem....se sja vlen.
***useless quote***
pershendetje Fiku qe hapen kete ta konfirmoj une se kush e hap apo ku hapet "no koment" deri sa te me lejojne ta shpall dhe nuk eshte qmimi ashtu siq e bejne te madhe
***useless quote***
un perdite po lexoj kohet e fundit qe hapet ylvi kjo nuk eshte e re per mua, po thuhet me oscam dhe me metoda te tjera te gjitha i lexoj por fjale e kupton? vetem fjale?
ça dmth deri sa te me lejojne? pse je gje i blere nga ndonje dhe ke padron? kjo me duket fallcitet, jo per ty mos me keqkupto se nuk e kam me ty e kam, sepse marr shume mesazhe ne privat ose mail qe me thone jo po kemi diçka po kam frike po sme lejojne etj.
nuk je i detyruar ta publikosh ketu me emer apo nickname, mjafton nje rapidshare dhe mirupafshim.
prandaj fjalite e mesiperme tek une nuk pijne uje. jo se ste besoj ty por nuk jane menyra per ta mbajtur te fshehur me ate justifikim "se sme lejojne"
per mua si te dale si mos dale oren gjithmone 12 e kam.
naten per sonte