***useless quote***
Ndonje prove?
***useless quote***
Ndonje prove?
***useless quote***
ne rrespekt te rregullores ju duhet te beni postin e prezantimit >>Ketu<<
Ka kohe qe dga hd funksion ne disa servera pavaresisht se do disa kushte pak me teper nga te tjeret i kam pare dhe vete po per arsye sigurie sic tha ylvi dhe une nuk mund te tregoj ku ndodhen personat qe i bejne
***useless quote***
ju lutem te gjithe anetareve te forumit te mos nxjerin emra ne forum sepse me kane derguar jo me pak se 3 p.m qe te kerkoj qe te mos nxjerrin emra ne forum por vetem ne p.m,ka prej atyre qe jane anetare te ketij forumit qe meren me ate pune
gjeta kete postimin ketu qe tregon se si te hapesh kanalet e digitalb HD
eshte pak e komplikuar, dmth nuk eshte se e sqarojne, por nese ndjek pak a shume komentet,...
shumica prej jush, i njohin shume me shume mire sesa une keto gjera, nese arrini ta beni dicka, na tregoni edhe ne
keshtu qe, te gjithe te lumtur edhe te gezuar!
e hoqa link se qenka kundra rregullave :(
mr-bledi mundesh te ma dergosh ne pm__
nuk ishte ndonje lajm i madh, perkundrazi ishte futja p... Prandaj mos te te ngelet pishman per aq kohe sa shkruan kush i vjen per mbare dhe na cudisin.
***useless quote***o shoku blend nuk di a me qellim a pe qellim vetem linkin qe e ke postu per te shikuar se si hapen HD kanlet jan kto sene me te vertet hajgare vetem shikoj datat e postimit te ketyre komenteve keshtu qe seshte mire te manipulosh keshtu dhe shprejsoj qe admini do fshij kete post sa ma hspejt
***useless quote***
nuk po e kuptoj, :D trimi606
***useless quote***
e pashe edhe une ate link ishte i vjeter te pakten 7 muaj