a eshte duke e transmetuar Digitalbi ne 3D Kampionatin a din ndokush
a eshte duke e transmetuar Digitalbi ne 3D Kampionatin a din ndokush
jo nuk eshte duke e transmetuar,faleminderit
pershndetje,ja disa te dhena te fundit mbi pering qe thojne qe eshte thyer me oscam 7042 paketa tnt,,keto jane disa te dhena nga ...(nuk e di n.q.s jam ne temen e duhur por te me falin moderatoret)
A ka ndonje program per zhbllokimin e Kaon hd te dga,per kanalet free,pasi te mbaron abonimi apo duhet me e hedh ne kosh?
po mbaroj karta eshte nje kafaz pulash..... nuk duket si i njejte?????!!!!!
Pershendetje!Ndonje nga ju ka zgjidhjen per Hd DGA?Pres nje pergjigje Faleminderit....
tungat te gjidhve ne forum kam nje kaon hd qe shet digialb por kartelen nuk e lexon fare zdi nga nje rast keshtu vepron ky resiver dhe te them qe mbeti per asgje si resiver as per programete digialbit nuk kryn pune ndonje ndihem per reparimin qe lexusi nuk njeh kartelen ndoshta keni hasur keshtu dicka me keta kaon hd te dga????
***useless quote***
shko tek nje distributor ne qytetin tend merre aparatin dhe karten me vete qe te te lidhin pairingun :)
Pershendetje kam nje problem me kaonin pas update te fundit ne kanlet me frekuence dvb-s2 me del nje tabele "SINJALI I MUNGON OSE ESHTE I DOBET !
LUTEMI TE KONTROLLONI ANTENEN TUAJ " nuk e di a e ka njeri kete problem dhe si e ka zgjidhur qe mos te dali.
po ben punime Eutelsat-i vete