urime !! edhe pse nuk e kam kte lloj aparati , gezohem aq shume si ato njerez qe kane edhe po presin nga dita edites qe te zhbllokohet ,. bravo Alban.![]()
urime !! edhe pse nuk e kam kte lloj aparati , gezohem aq shume si ato njerez qe kane edhe po presin nga dita edites qe te zhbllokohet ,. bravo Alban.![]()
urime alban te pergezoj per punen qe po ben!
Miresejugjeta te gjitheve dhe me falni se kam vonuar postin e pare .
Lexova pak postet e ketij threadi dhe me terhoqi shume .
Uroj albani15 te arrij ne punen e vet ... gjithashu i sugjeroj ose me
mire i propozoj qe ne rast hack-hardware kam deshire te bashkepunoj .
Ofroj ndihmen time dhe nje ide te realizueshme :
Oscam nje nga EMU me te mire te koheve te fundit ka nje opcion se
server-mode :
# PCSC reader
[reader]
label = mypcscreader
protocol = pcsc
pra mund te perdor nje dekoder te cilit i njihet "rruga"
nga porta seriale si lexues "phoenix" .
Pra ne kete rast te gjithe dekoderat qe suportohen nga oscam
mund te perdorin KAON si smartreader ne phoenix-mode .
Ne itali eshte testuar me goldbox dhe funksionon .
Kuptohet duke lene menjane vantazhet e kesaj metode per
Car*Sh**** , te shikosh digitalb ne dreambox apo azbox
ka me shume shije apo jo ::??
Nejse , uroj te gjithve ide e pune te mbare !
Pershentdetje te gjitve cilin nga recievrat HD te Digitalbit me rekomandoni te blej KAON HD apo OPENTEL HD,
cili eshte me i miri njerin nga keto do e blej keto dite flm.
Vella une e kam Kaon por eshte nje dekoder mut me plot kuptimin e fjales kshtuqe shiko njher se cfare eshte ky opetel se mos ndoshta eshte me i mire se kaoni. Per kaon te them se eshte i ngadalshem ne ndrim kanali kjo me bene shum nervoz e shtyp butonin per nderrim kanaali e mer komanden pas nje skeonde plus sa vonon me dal kanali tejeter plus nuk ka kurrfar menuje te pasur shum shum i dobt vec mbasi ska pas para 2 viteve zgjedhje tjeter me eshte dashur ta mar kete Kaon-in, kshtuqe nese te jep mundesi dyqani ti provosh te lutem provoje i cik kete opentel-in ne ndrrim kanali si eshte a i ndrron shpejt a po jo nese po te kisha keshilluar qe ta marresh tung
pershendetje chetrimiii cilin model te Kaoni_t ke ti ,a ke modelin Kaon KSF660 HD dhe a shton frekuenca dhe satelit manualisht
se edhe openteli kot fare eshte por shton frekunca manualisht dhe nuk te thote nuk keni te drejte hyrje tek te gjith kanalet kur te mbaroj abonimi.klm.
Me falni per nderhyrjen por mund te theksoj se keto aparati jane MU. njeri dhe KA.E tjetri ,pastaj zgjedhjen beje vete si te duash,persa i perket cilesise i ke te dhenat te shkruara me siper.respekte....
Kerkoj mendimin e te githve se cili eshte me i mire se nuk kam shume info mbi keto recievra
dhe mos bej nje blerje qe nuk e sygjeorini edhe ju .
Matjan une e kam Kaon KSF-S660 HDCO besoj qe eshte ky qe thua ti, se di a ka dal ndonje tip me i ri i Kaon-it besoj qe jo se une kam te paren seri, per frekuanca mund te besh kerkim manual pa problem te shtosh frekuenca te shtosh satelit sa te duash e sa i perket asaj qe mbasi te mbaroj abonimi a te del ne kanalet free nuk keni drejta hyrje nuk e di si eshte puna tani para nje viti skam mundur ti shoh as kanalet e lira pa abonim tashti nuk di a ka ndryshu gje dikush po thot po dikush jo po une nuk e di se kam abonim deri ne gusht kshtuqe besoj qe te tregon dikush tjter per kete pune tung