ti entiposeis thelo na dimioyrgiso dne xerw to lete xwris na skefteite ti leo ta kipriaka pezoyn se oles tis gamma kai zito boitheia gi elinika kai kipriaka sthn titan mia boitheia na dw k ta kipriaka sthn titan iparxei kathara ka xastera milaw
ti entiposeis thelo na dimioyrgiso dne xerw to lete xwris na skefteite ti leo ta kipriaka pezoyn se oles tis gamma kai zito boitheia gi elinika kai kipriaka sthn titan mia boitheia na dw k ta kipriaka sthn titan iparxei kathara ka xastera milaw
sas to ksanaleo!!!
ta idia pou eginan me tis gamma kai ta arxeia min perimenete na ta deite me tin tita!!!
Arxeia gia tita mono apo afton pou tin promitheftikate tha vrite!!
ola ta alla tha einai i pros to telos tous i den tha paizoun kai gr kai cy!!
Παίδες για να μην τρελαινόμαστε υπάρχουν πολλά σενάρια με το τι θα γίνει ο μόνος τρόπος να κλείσει η tita τουλάχιστον είναι να αλλάξει η nova σε nds και μέχρι τότε η tita σίγουρα πιστεύω πως θα δουλεύουν και πιστεύω πως θα βρούμε αρχεία.. τώρα ένας θεός ξέρει.. αν κάποιος ξέρει να πει κάτι να πει τεκμηριωμένα και με αποδείξεις αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.
opos eipe kai o polteris pio pano,den thavriskete me tin idia efkolia fileta gia tin nea gatoula.prepei na psaxete -toulaxiston pros to paron-arketa kai se diafora ....meri i apo afton pou tin pirate.
Otan kati kseklidonei pros to telos tou i meta tin epoxi tou, doro adoron. Afto pou sou eipe o filos sou den stekei epeidi : 1: Opos fenete mexri tora , flash kai eeprom = OS mazi me ta analoga kleidia stin eeprom. 2: Kathe flash kai arxio eeprom einai kriptografimena me to idio RSA kleidi, eksou kai to diaforetiko cryptkey.hex kathe fora. 3: Gia na ginei afto pou leme, prepei na vrethei to idiotiko RSA kleidi kai na ginoun decrypt ola ta arxia kai na ksexoristoun ta kleidia, na ksanaginoun encrypt kai na perastoun pali mesa. I pou tha prepei na vgalei i omada neo loader pou tha vazeis se koutakia ta stoixeia pou theleis kai na ta kanei encrypt kai na ta stelnei stin karta.Alla ama exeis ta stoixeia se clear morfi , giati na ta stileis stin tita kai oxi allou?Ama kikloforisoun se clear morfi tote efkola pane kai se gamma px ..