ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ satgeo ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Εχετε τον λογο της τιμης μου οτι το αρχειο που εγραψα χθες βραδυ στην καρτα μου και στην καρτα του ανηψιου μου,μου το εδωσε ο Γιωργος ο satgeo και στο επομενο μισαωρο μου εδωσε και το log και την γραμμη C3 και το τονιζω C3 της μορφης....
824038C3χχχχχχ0000030DF8B@@@@@@D948C0@@@ @@@282779@@@@@@C8537B@@@@@@831196@@@@@@F FD787@@@@@@4D4B07@@@@@@2C79F5@@@@@@F3 ....
(επιτηδες εβαλα τα @@@@@@ για να μην μοιαζει με αλλη και να μην σας μπερδεψω δεν το θελω)
Μολις λοιπον την περασα την γραμουλα C3 επαναλαμβανω και πηρα και EMM success,η καρτουλα σε μισο λεπτο με λιγο ζαπ ανοιξε και τα δυο πακετα και ειναι και ετσι μεχρι τωρα μην την ματιαξω.
Και για να σας προλαβω πριν το σκεφτει κανεις και παει να μου την πει την καρτα την δοκιμασα και πριν να της περασω την γραμμη για κανα τεταρτο και δεν επαιρνε χαμπαρι.
Επισης για να σας προλαβω επισης σας λεω πως το αρχειο ειχα υποσχεθει στον satgeo οτι θα το κανω και το εκανα ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ απο τον υπολογιστη μου αφου τελειωσα γιατι δεν εχει ανεβει πουθενα και ο satgeo με τιμησε με την εμπιστοσυνη του και το ιδιο οφειλα να κανω και εγω.
Γιωργο σου ζηταω δημοσια συγνωμη που εγραψα ολες αυτες τις λεπτομερειες αλλα ηθελα να κανω τα πραγματα οσο πιο ξεκαθαρα γινεται.Ελπιζω να με καταλαβεις και να με συγχωρεσεις οι προθεσεις μου ηταν καλες και για μενα και για σενα και για ολους εδω μεσα που τα λεμε.
Παντα Φιλικα και παντα προς ολους Τζιμακος