Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 97 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Results 11 to 20 of 963

Thread: Titanium 3A 01

Banned
    Uploads
    0

Post Re: Titanium 3

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    Seuxaristo tzimako gia tin epiwewosi ,kai kala tha eine orismena atoma protou grafoun kati px oti den yparxei C3 gia tita ,na eine sigouroi giauto pou tha postaroun
    !!
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ satgeo ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Εχετε τον λογο της τιμης μου οτι το αρχειο που εγραψα χθες βραδυ στην καρτα μου και στην καρτα του ανηψιου μου,μου το εδωσε ο Γιωργος ο satgeo και στο επομενο μισαωρο μου εδωσε και το log και την γραμμη C3 και το τονιζω C3 της μορφης....

824038C3χχχχχχ0000030DF8B@@@@@@D948C0@@@ @@@282779@@@@@@C8537B@@@@@@831196@@@@@@F FD787@@@@@@4D4B07@@@@@@2C79F5@@@@@@F3 ....

(επιτηδες εβαλα τα @@@@@@ για να μην μοιαζει με αλλη και να μην σας μπερδεψω δεν το θελω)

Μολις λοιπον την περασα την γραμουλα C3 επαναλαμβανω και πηρα και EMM NOT success,η καρτουλα σε μισο λεπτο με λιγο ζαπ ανοιξε και τα δυο πακετα και ειναι και ετσι μεχρι τωρα μην την ματιαξω.
    Και για να σας προλαβω πριν το σκεφτει κανεις και παει να μου την πει την καρτα την δοκιμασα και πριν να της περασω την γραμμη για κανα τεταρτο και δεν επαιρνε χαμπαρι.
    Επισης για να σας προλαβω επισης σας λεω πως το αρχειο ειχα υποσχεθει στον satgeo οτι θα το κανω και το εκανα ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ απο τον υπολογιστη μου αφου τελειωσα γιατι δεν εχει ανεβει πουθενα και ο satgeo με τιμησε με την εμπιστοσυνη του και το ιδιο οφειλα να κανω και εγω.

Γιωργο σου ζηταω δημοσια συγνωμη που εγραψα ολες αυτες τις λεπτομερειες αλλα ηθελα να κανω τα πραγματα οσο πιο ξεκαθαρα γινεται.Ελπιζω να με καταλαβεις και να με συγχωρεσεις οι προθεσεις μου ηταν καλες και για μενα και για σενα και για ολους εδω μεσα που τα λεμε.

Παντα Φιλικα και παντα προς ολους Τζιμακος

2. Advertise Here
    Senior Member viperboy's Avatar
    Uploads
    0

Re: Titanium 3

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ satgeo ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Εχετε τον λογο της τιμης μου οτι το αρχειο που εγραψα χθες βραδυ στην καρτα μου και στην καρτα του ανηψιου μου,μου το εδωσε ο Γιωργος ο satgeo και στο επομενο μισαωρο μου εδωσε και το log και την γραμμη C3 και το τονιζω C3 της μορφης....

824038C3χχχχχχ0000030DF8B@@@@@@D948C0@@@ @@@282779@@@@@@C8537B@@@@@@831196@@@@@@F FD787@@@@@@4D4B07@@@@@@2C79F5@@@@@@F3 ....

(επιτηδες εβαλα τα @@@@@@ για να μην μοιαζει με αλλη και να μην σας μπερδεψω δεν το θελω)

Μολις λοιπον την περασα την γραμουλα C3 επαναλαμβανω και πηρα και EMM success,η καρτουλα σε μισο λεπτο με λιγο ζαπ ανοιξε και τα δυο πακετα και ειναι και ετσι μεχρι τωρα μην την ματιαξω.
    Και για να σας προλαβω πριν το σκεφτει κανεις και παει να μου την πει την καρτα την δοκιμασα και πριν να της περασω την γραμμη για κανα τεταρτο και δεν επαιρνε χαμπαρι.
    Επισης για να σας προλαβω επισης σας λεω πως το αρχειο ειχα υποσχεθει στον satgeo οτι θα το κανω και το εκανα ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ απο τον υπολογιστη μου αφου τελειωσα γιατι δεν εχει ανεβει πουθενα και ο satgeo με τιμησε με την εμπιστοσυνη του και το ιδιο οφειλα να κανω και εγω.

Γιωργο σου ζηταω δημοσια συγνωμη που εγραψα ολες αυτες τις λεπτομερειες αλλα ηθελα να κανω τα πραγματα οσο πιο ξεκαθαρα γινεται.Ελπιζω να με καταλαβεις και να με συγχωρεσεις οι προθεσεις μου ηταν καλες και για μενα και για σενα και για ολους εδω μεσα που τα λεμε.

Παντα Φιλικα και παντα προς ολους Τζιμακος
    Ρε παιδιά εννοείτε πως και οι tita παιρνουν C3. Απόδειξη το τελευταίο αρχείο που κυκλοφορεί εδώ μέσα και όπως αναφέρει σε πολλά σημεία και ο polteris ανοίγει μόνο με log άρισμα. Επίσης με c3 μπορεί να αλλάξει και το prov ατο 10 αφού με αυτό τον τρόπο άνοιγε τα cy ο foinikas στα αρχεία του! Τσεκαρετέ το όσοι ξέρετε πέντε πράγματα και θα δειτε ότι έτσι είναι.

Senior Member
    Uploads
    0

Να ρωτησω παιδια κατι μου εκλεισε προχτεσ ι τιτα και περναω αρχεια σημερα το πρωι αλλα δεν μου ανοιγει κανενα, πρεπει να βρω και log? δεν ανοιγουν τα αρχεια αυτα, ή gr ή cy ενα απο τα δυο? , θελει να βρω και log? ρωταω γιατι πρωτη φορα παω να γραψω τιτα, ευχαριστω

Senior Member bluechri's Avatar
    Uploads
    0

Εγώ πάλι που λόγκαρα κάθε βράδυ όλες οι γραμμές που έχω πιάσει είναι 103..... και έχω καθημερινά log από τις 14 του μήνα... αν υπάρχει κανείς να βοηθήσει κατα δω να δει φως ο πατέρας θα ήμουν υπόχρεος.

Member
    Uploads
    0

paidia to teleuteo arxeio gia tita pu blepw sto forum ine 1.3.2010
    yparxoun neotera?

oxi!!

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

καλημερα σας
    απο οτι διαβασα μεχρη τωρα για τα λογκ και την c3 ολοι εχεται δικιο και τα λεται καλα αλλα μεχρη ενος σημειου. και βεβαια οι τιτα περνουν c3 γραμες, αλλα υπαρχη μια διαφωρα. οταν ο xaniaras εγραψε οτι οι τιτα δεν περνουν c3 αυτο το ελεγε για τα κυπριακα και το γραφη καθαρα αν διαβασεταο προσεκτηκα το ποστ του και εχει απολυτα δικιο σε αυτο. η μονη περηπτωση να παρη c3 ενα αρχειο και να παιξει κυπριακα ειναι, το αρχειο αυτο να εχει κυπριακο hsn οποτε και η γραμη που θα βρει θα ειναι για κυπρο. σε αρχεια ελληνικο, με ελληνικο hsn τον κωλο σας να χτυπατε κατω, αν δεν ανοιγει τα κυπριακα δεν θα τα ανοιξει ποτε.για την συγκεκρημενη περιπτωση ενα πραμα μονο συμβαινη,σε αυτο το ελληνικο αρχειο να εχουν κλειση τα ελληνικα και να εξακωλουθουν να παιζουν τα κυπριακα. τοτε λογκαρωντας και περνωντας την c3 γραμη, θα μας ανοιξουν τα ελληνικα. ελπιζω να καταλαβαται πως εχει το πραμα με τα c3 τις γραμες τους για τα δυο αρχεια. και για να συνοψησουμε και τα δυο πακετα μαζη τα βλεπεται σε δυο περηπτωσεις
    1) οταν το hsn ειναι ελληνικο και παιζουν τα κυπριακα οποτε με λογκ ανοιγουμε και τα ελληνικα και βλεπουμε η
    2) οταν το hsn ειναι κυπριακο και παιζουν τα ελληνικα οποτε και εκει με λογκ και c3 γραμη ανοιγουμε τα κυπριακα.

Senior Member bluechri's Avatar
    Uploads
    0

Υπαρχει κανείς που να βλέπει με οποιοδήποτε τρόπο το LTV? να δούμε τη ριμάδα την F1 αύριο το πρωί? εν ανάγκη να την κάνουμε μόνο cy ρε παιδί μου για 3 ώρες :)

Senior Member
    Uploads
    0

na rotiso kati epidi den to exo katalavei ta logs pou iparxoun anevasmenagia psaksimo ine kai gia tita ?

Senior Member andros82's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by teodgeor View Post
    na rotiso kati epidi den to exo katalavei ta logs pou iparxoun anevasmenagia psaksimo ine kai gia tita ?
    Nai file kanoun kai gia tita kai pernas ta strings me emk kanonika opws i gata.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by andros82 View Post
    Nai file kanoun kai gia tita kai pernas ta strings me emk kanonika opws i gata.
    aplos rotao giati exo vrei logs alla mou grafei not saccesfull. pezei na doulevei kai etsi? den dokimasa

Page 2 of 97 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Advertise Here